|
30-06-2022 |
 | Voicu doina Vizitator |
| Buna ziua, am o situație mai neobișnuită și va rog daca îmi puteți da un sfat. Părinții mei au divorțat în 2020, tatăl meu nu este cel biologic și nici nu m- a înfiat, casa in care locuim este cumpărata de părinți împreună de la mama mamei. Partajul este pe rol iar tatăl meu mi-a cerut evacuarea prin executor iar acum m-am dat în judecată spunând că locuiesc aici din 2021 dar eu locuiesc aici în fapt din 1990, dar în buletin in sectorul 3. M-am căsătorit și am locuit tot aici excepție de un an. Am viza de reședință cu acordul mamei. Pot fi evacuată, împreună cu familia mea din această locuință în care sunt proprietari părinții dar locuim cu acordul mamei? Mulțumesc anticipat pentru sprijun. | |
|
|
|
01-07-2022 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Cata vreme nu este efectuat partajul si iesirea din indiviziune si aveti acordul unui coproprietar, nu puteti fi evacuata. Formulati contestatie la actele de evacuare. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
01-07-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Voicu Doina a scris pe 30-06-2022: Buna ziua, am o situație mai neobișnuită și va rog daca îmi puteți da un sfat. Părinții mei au divorțat în 2020, tatăl meu nu este cel biologic și nici nu m- a înfiat, casa in care locuim este cumpărata de părinți împreună de la mama mamei. Partajul este pe rol iar tatăl meu mi-a cerut evacuarea prin executor iar acum m-am dat în judecată spunând că locuiesc aici din 2021 dar eu locuiesc aici în fapt din 1990, dar în buletin in sectorul 3. M-am căsătorit și am locuit tot aici excepție de un an. Am viza de reședință cu acordul mamei. Pot fi evacuată, împreună cu familia mea din această locuință în care sunt proprietari părinții dar locuim cu acordul mamei? Mulțumesc anticipat pentru sprijun. In situatia in care tatal dvs a formulat in instanta actiunea de evacuare, formulati intampinare in termenul legal si depuneti la dosar probele pe care le aveti in dovedirea faptului ca imobilul se afla in litigiu si ca aveti acordul unui coproprietar pentru a locui acolo. Daca dosarul s-a solutionat si va aflati in faza de executare, formulati contestatie in termenul legal. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-08-2022 |
 | Ana Vizitator |
| Pot plati un frate astfel incat dupa moartea parintilor sa nu mai aiba drept la mostenire. Poate accepta un frate o suma in schimbul renuntarii la mostenire cat timp parintii sunt in viata ? | |
|
|
|
25-08-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Nu. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-01-2023 |
 | Ana Vizitator |
| Bună ziua. Părinții soțului meu sunt decedați, el fiind singurul lor copil. Proprietatea și bunurile rămân automat pe el fara bunica și etc? Precizând ca bunica este din Bacău, din partea mamei si a fost adusă la noi pentru a avea grija de ea. Ea nu are nimic trecut pe numele ei. Pentru ca in toate actele este trecut numele tatălui. | |
|
|
|
22-03-2024 |
 | Ciuntu Cezar Vizitator |
| Buna ziua, dețin în urma succesiunii după decesul părinților, o casa la tara, impreuna cu fratele meu. Am aflat de la vecini ca vrea sa instraineze imobilul fara stirea mea. Cum ma pot proteja, sa nu am surprize. Multumesc | |
|
|
|
02-04-2024 |
| Puteți efectua ieșirea din indiviziune. Fratele nu poate vinde imobilul fără acordul dvs, dacă sunteți coproprietari, însă poate vinde cota pe care o deține. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-01-2025 |
 | Maria Vizitator |
| Buna ziua,va rog sami răspundă cineva daca se poate părinți au decedat si a rămas casa părintească in care nu locuiește nimeni si mai sunt si citeva terenuri,suntem 7 frati si toți au locuințe mai 2 care au domiciliu la acea locuința .Am încercat sa le plătim partea sa putem rămâne cu locuința dar ne-au refuzat.Întrebarea este ce posibilitate avem daca au cota parte mai mare fiind mai mulți ? Multumesc! | |
|
|
|
21-01-2025 |
| Trebuie să dezbateți succesiunea (la notar sau la instană) și să faceți partajul în instanță, cerând atribuirea casei și obligarea dvs. la despăgubirea în bani a celorlalți frați. Instanța vă va atribui sau nu casa. Argumentați că ceilalți au casă și dvs nu aveți, precum și orice argumente în favoarea dvs. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
22-01-2025 |
| Maria a scris pe 21-01-2025: Buna ziua,va rog sami răspundă cineva daca se poate părinți au decedat si a rămas casa părintească in care nu locuiește nimeni si mai sunt si citeva terenuri,suntem 7 frati si toți au locuințe mai 2 care au domiciliu la acea locuința .Am încercat sa le plătim partea sa putem rămâne cu locuința dar ne-au refuzat.Întrebarea este ce posibilitate avem daca au cota parte mai mare fiind mai mulți ? Multumesc! Va trebui să dezbateți moștenirea în instanță și să solicitați atribuirea imobilului în natură către dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |