Forum avocaţi > Divort

Cum e cu pensia alimentara /.

06-05-2014
Vizitator
De aproape un jumatate de an fostul sot da doar o parte din pensia alimentara stabilita la divort .Am inteles ca este in somaj tehnic .Se poate modifica suma alocata pensiei alimentare fara ca eu sa fiu instiintata ?Va multumesc . Astept raspuns .
Răspunde
 07-05-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Pt a se micsora suma platita cu titlu de pensie ar tb sa existe o hotarare a instantei in acest sens.

Si daca ar fi existat un proces ar fi trebuit sa fiti obligatoriuu citata.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-05-2014
Vizitator
nici daca se adreseaza unui notar?multumesc.
Răspunde
 08-05-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Pt a se adresa unui notar tb sa fiti prezente personal ambele parti si sa incheiati un acord in sensul diminuarii pensiei. De unul singur ce sa faca la notar?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-05-2014
Vizitator
Multumesc mult
Răspunde
 28-05-2014
Vizitator
in 2008 am facut un credit pe numele meu cu sotul meu coplatitor, suma de 190milioane cumparind o dacia logan cu acesti bani.dupa un an au inceput certuri si scandaluri ne-am despartit a urmat divortul partajul;eu mam dus la banca am discutat situatia si mi sa spus sa ia el creditul angajinduse sa raspunda de credit el a ramas cu masina.eu am o hotariri judecatoreasca definitiva prin care el isi ia angajamentul sa plateasca dar nu a mai platit de2 ani eu nu am stiut de aceasta situatie iar acum mam trezit cu executare silita(am o casa cumparata cu actualul sot) ce pot face in aceasta situatie?????eu am depus atunci in 2009 copii dupa hotarirea judecatoreasca dar nu mi sa dat nimic la mina iar acum mi sa spus ca nu exista nici un act.Va rog un raspuns multumesc.
Răspunde
 29-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
faceti contestatie la executare neaparat.
este bine sa va angajati un avocat din orasul dvs

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.