|
17-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Buna ziua am o intrebare daca sotia nu se prezintă cu copilu la protecția copilului ce se intampla ca a mai fost chemată și n-au fost și acum a primit citatie pe data de 1 septembrie da nu stiu daca se duce de cate ori a cautat o protecția copilului a spus că nu-i acasa pleca numai să no gaseasca acasa | |
|
|
|
17-08-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dan a scris pe 17-08-2020: Buna ziua am o intrebare daca sotia nu se prezintă cu copilu la protecția copilului ce se intampla ca a mai fost chemată și n-au fost și acum a primit citatie pe data de 1 septembrie da nu stiu daca se duce de cate ori a cautat o protecția copilului a spus că nu-i acasa pleca numai să no gaseasca acasa Aceste fapte vor fi consemnate in raportul de ancheta sociala, urmand ca judecatorul sa decida in privinta acestui aspect. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-08-2020 |
| Dan a scris pe 17-08-2020: Buna ziua am o intrebare daca sotia nu se prezintă cu copilu la protecția copilului ce se intampla ca a mai fost chemată și n-au fost și acum a primit citatie pe data de 1 septembrie da nu stiu daca se duce de cate ori a cautat o protecția copilului a spus că nu-i acasa pleca numai să no gaseasca acasa Trebuie consemnată această atitudine pentru a o putea folosi în viitor pentru demersurile pe care le veți face, de ex. sesizare la Protecția Copilului, plângere penală, acțiune pentru schimbarea locuinței copilului etc. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
17-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Am facut sesizare la protecția copilului SATU MARE da ei am inteles ca a sunat-o pe sotie si a vb cu ia dar cand trebuiau să se ducă la ea acasa pleca cu copilu să nu-i gaseasca acasa să vb cu ei și acum ia trimis citatie să se prezinte pe 1 septembrie cu fata la ei să vb dar a zis ca nu se duce eu cu copilu n-am mai vb de 4 luni nici nu stiu cum e daca sun pe sotie să vb cu copilu ami anchete sau nu raspunde | |
|
|
|
17-08-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dan a scris pe 17-08-2020: Am facut sesizare la protecția copilului SATU MARE da ei am inteles ca a sunat-o pe sotie si a vb cu ia dar cand trebuiau să se ducă la ea acasa pleca cu copilu să nu-i gaseasca acasa să vb cu ei și acum ia trimis citatie să se prezinte pe 1 septembrie cu fata la ei să vb dar a zis ca nu se duce eu cu copilu n-am mai vb de 4 luni nici nu stiu cum e daca sun pe sotie să vb cu copilu ami anchete sau nu raspunde Sotia posibil ca incearca sa indeparteze afectiv copilul de dvs, astfel ca puteti invoca alienarea parentala si sa solicitati stabilirea domiciliului copilului la dvs, aducand toate aceste probe in dovedirea sustinerilor. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Asta vreau sa fac dar n-am primit nici un răspuns dela protecția copilului SATU MARE doar stiu ca pe data de 1 septembrie trebuit să se ducă cu copilu la ei dar am inteles ca nu vrea sa meargă mereu găsește scuze cand o suna să nu se ducă ai tot plimba pe cei dela protecția copilului și eu maine am fost chemat la primăria sec 1 la AUTORITATEA tutelară da nu stiu dc | |
|
|
|
18-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Ea a mia zis sa ne anpacam ca vede ca și copilu e trist ca nu sunt cu ea dar după aia a zis să mai astept ca lună viitoare să mă duc acasă dar cred ca face asa mă amână ca pe 22 septembrie avem înfățișare la tribunal pentru ordonanța prezidențiala daia mă plimba atâta asa cum ai plimba și pe cei dela protecția copilului am inteles ca și vinerea trecută trebuiau să vină la ea dar a zis ca pleaca de acasa să nu-i găsească | |
|
|
|
18-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| I-am spus că vreau sau cumpăr la copil cei trebuit pentru la școală sau trimit și mă refuzat categoric a zis ca are ca n-are nevoie de nimic ca daca ai trimit ea nu ridică coletul face asa casa aibe motiv la tribunal cred ca asta urmărește | |
|
|
|
18-08-2020 |
| Dan a scris pe 18-08-2020: I-am spus că vreau sau cumpăr la copil cei trebuit pentru la școală sau trimit și mă refuzat categoric a zis ca are ca n-are nevoie de nimic ca daca ai trimit ea nu ridică coletul face asa casa aibe motiv la tribunal cred ca asta urmărește Este clar ca problemele dintre dvs si sotie nu pot fi rezolvate amiabil, motiv prntru care, avand in vedere complexitatea spetei, va recomand sa apelati la serviciile unui avocat, pentru a va reprezenta corect interesele. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Asta stiu dar trebuie să văd ce face și protecția copilului ca văd că nu dau nici un răspuns trebuit să aștept până pe data de 1 septembrie să văd ce fac ei că ia trimis citatie lu sotie si a anunțați că daca nu se duce anunțat poliția da mă gândesc să nu se mute de acolo să încerce sau păcălească pe cei dela protecția copilului ca e an stare de ori ce | |
|
|
|
18-08-2020 |
| Dan a scris pe 18-08-2020: Asta stiu dar trebuie să văd ce face și protecția copilului ca văd că nu dau nici un răspuns trebuit să aștept până pe data de 1 septembrie să văd ce fac ei că ia trimis citatie lu sotie si a anunțați că daca nu se duce anunțat poliția da mă gândesc să nu se mute de acolo să încerce sau păcălească pe cei dela protecția copilului ca e an stare de ori ce Stati linistit ca nu are cum sa "pacaleasca" autoritatile. Daca a fost citata, va trebui sa se prezinte pe data de 1 septembrie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Na fost a fugit de ei lea zis ca nu-i acasa cei dela protecția copilului a sunat-o sau spuna să se ducă la ei și nu să dus iar cand a zis cei dela protecția copilului ca se duc ei a zis ca nu-i acasa a găsit mereu motive sau păcălească daia zic ca nici pe 1 nosa se ducă asa zică iar cv ca nu poate ajunge la ei | |
|
|
|
18-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Singura solutie e sa se ducă protecția copilului la ia acasa fără so anunțe sau sai zică cum lucreaza și după aia să se ducă fără să știe altfel nu rezolva numi că nosa stea acasa sai astepte pe cei dela protecția copilului | |
|
|
|
19-08-2020 |
| In situatia in care sotia nu indeplineste solicitarile DGASPC-ului, risca chiar sa i se ia minorul din grija si sa fie incredintat dvs. Sfatul meu este sa asteptati sa vedeti ce se va intampla pe data de 1 septembrie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Asta aștept și eu dar să se rezolve odată să stiu daca ami încredințează copilu să-l pot înscrie la școală daia zic să rezolve odată protecția copilului | |
|
|
|
20-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Puteti sami spuneti și mie daca sotia poate iesi din tara cu copilu fără semnătură mea ca mă amenințat că face cere la tribunal să poată iesi cu fata afară din tara | |
|
|
|
20-08-2020 |
| Dan a scris pe 20-08-2020: Puteti sami spuneti și mie daca sotia poate iesi din tara cu copilu fără semnătură mea ca mă amenințat că face cere la tribunal să poată iesi cu fata afară din tara Sotia nu poate parasi tara impreuna cu minorul, fara acordul dvs. Cu toate acestea, pentru motive temeinice, poate obtine o suplinire a acordului dvs, printr-o ordonanta presedentiala. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Ea vrea sa nu mai am eu nici o relație cu copilul daia vrea sa plece cu copilul eu i-am zis ca nu-i semnez numi eu n-am mai văzut copilul de 3 luni nu stiu cu ce a influentat pe copil se poate depune contestație an cat ca optiune ceva să iasă cu copilu din tara | |
|
|
|
21-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Din cate am inteles vrea sa meargă la fata ei an străinătate ca aici a zis ca nu se descurcă eu sunt de acord să plece ea da sami lase copilul daca nu se descurcă cu el aia vreau eu nu vreau sami plece copilu să nu-l mai vad | |
|
|
|
22-08-2020 |
| Dan a scris pe 21-08-2020: Din cate am inteles vrea sa meargă la fata ei an străinătate ca aici a zis ca nu se descurcă eu sunt de acord să plece ea da sami lase copilul daca nu se descurcă cu el aia vreau eu nu vreau sami plece copilu să nu-l mai vad Stati linistit ca nu o sa va ia nimeni copilul. Chiar si la suplinirea acordului, ordonanta presedentiala dispune pentru perioade determinate, astfel ca, in situatia in care sotia va obtine acordul instantei pentru o deplasare in afara tarii pentru o perioada determinata, impreuna cu minorul, daca nu va respecta perioada stabilita, risca sa fie trasa la raspundere pentru rapire internationala de minori. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |