|
22-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Asta stiu da ia vrea sa iasa din tara pe o perioadă lungă poate și definitiv di cate am inteles ca are fata cea mare acolo și vrea sa se ducă definitiv da eu nu sunt de acord asta înseamnă să numi mai văd fata niciodata | |
|
|
|
23-08-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dan a scris pe 22-08-2020: Asta stiu da ia vrea sa iasa din tara pe o perioadă lungă poate și definitiv di cate am inteles ca are fata cea mare acolo și vrea sa se ducă definitiv da eu nu sunt de acord asta înseamnă să numi mai văd fata niciodata Nicio instanta din Romania nu ii va acorda suplinirea consimtamantului dvs pentru o perioada nedeterminata, astfel ca sotia nu se va putea muta din tara, impreuna cu minora, fara acordul dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Mulțumesc ia asta urmărește da eu nu-s de acord și asa din lună mai eu n-am mai văzut copilu ca ea a cerut ordin prezidențial și de atunci 4 ori am vb la telefon nu stiu cu ce a influentato de nu mai pot lua legătura cu ea | |
|
|
|
24-08-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dan a scris pe 23-08-2020: Mulțumesc ia asta urmărește da eu nu-s de acord și asa din lună mai eu n-am mai văzut copilu ca ea a cerut ordin prezidențial și de atunci 4 ori am vb la telefon nu stiu cu ce a influentato de nu mai pot lua legătura cu ea Formulati si dvs o ordonanta presedentiala pentru stabilirea unui program de vizita provizoriu, pana la finalizarea divortului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Am inteles dar problema e ca nu avem termen pentru divorț doar stiu ca trebuie să se prezinte la protecția copilului pe data de 1 septembrie cu copilul ia spune că a fost mai repede cu ia da nu stiu dacă e adevărat sau minte ca nici cei dela protecția copilului SATU MARE nu miau dat nici un răspuns le-am solicitat un răspuns da n-am primit nimic sotia vrea doar sai dau eu semnătură să plece cu copilul afară din tara i-am spus că așa ceva nu vede dela mine | |
|
|
|
24-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Am o antrbare cat poate fugi cineva de protecția copilului până se ia o măsură am inteles ca și acum sotia a fugit de acasă cand a auzit ca vin cei dela protecția copilului e a 3 oara cand nu sta acasa cand vin cei dela protecția copilului | |
|
|
|
25-08-2020 |
| Dan a scris pe 24-08-2020: Am o antrbare cat poate fugi cineva de protecția copilului până se ia o măsură am inteles ca și acum sotia a fugit de acasă cand a auzit ca vin cei dela protecția copilului e a 3 oara cand nu sta acasa cand vin cei dela protecția copilului Atitudinea ei de sustragere ar trebui să fie menționată în raportul pe care cei de la Protecția Copilului îl vor face, iar acest raport constituie probă în instanță sau în fața organelor de cercetare penală. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
25-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Păi fuge de cei dela protecția copilului pentru că apartamentu este plin de mucegai și igrasie daia nu sta acasa cand trebui să vină cei dela protecția copilului pleca de acasa să nu vadă condițiile an care crește copilu acum mai nou a dus și copilu de acasa la socrii să nu poată vb cu ea | |
|
|
|
25-08-2020 |
| Dan a scris pe 25-08-2020: Păi fuge de cei dela protecția copilului pentru că apartamentu este plin de mucegai și igrasie daia nu sta acasa cand trebui să vină cei dela protecția copilului pleca de acasa să nu vadă condițiile an care crește copilu acum mai nou a dus și copilu de acasa la socrii să nu poată vb cu ea In dosarul de divort trebuie efectuata ancheta sociala, la adresa unde locuieste minorul in fapt. Sotia nu va putea amana la nesfarsit efectuarea anchetei sociale, deoarece risca sa fie amendata de catre instanta. Daca minorul este crescut in conditii precare, formulati o ordonanta presedentiala pentru stabilirea provizorie a domiciliului minorului la dvs, pana la finalizarea divortului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Fuge tot timpul de cei dela protecția copilului daia ia trimis și citatie să se prezinte pe data de 1septembrie la protecția copilului da problema e ca a facut ea ordin prezidențial ca să nu mai pot vedea fata sau vb cu ia acum a dus-o la socrii de o săptămână iar ia cand o caută cei dela protecția copilului spune că nu-i acasa ca sa nu poată veni să vadă condițiile și asa a zis ca nu sta acasa cand e să vină cei dela protecția copilului pleaca mereu cand aude ca trebuie să vină an control și pe fata o influențează să nu pot vb cu ia nici nu vrea sa o aducă la mine sa stea | |
|
|
|
25-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Nu vrea sub nici o forma să o aducă la mine a zis ca nici să nu mă gândesc la asa ceva o influențează pe fata ca sa nu vb cu mine și ia și cumnata și soacra asta cred de nu pot vb cu ea sau so văd și acum fata e la socri ca ea nu poate avea grijă de ea nu are cu cine so lase cand e ia la servici da cand o începe fata școală ceo să se întâmple cu ia | |
|
|
|
26-08-2020 |
| Dan a scris pe 25-08-2020: Nu vrea sub nici o forma să o aducă la mine a zis ca nici să nu mă gândesc la asa ceva o influențează pe fata ca sa nu vb cu mine și ia și cumnata și soacra asta cred de nu pot vb cu ea sau so văd și acum fata e la socri ca ea nu poate avea grijă de ea nu are cu cine so lase cand e ia la servici da cand o începe fata școală ceo să se întâmple cu ia Problema dvs este destul de delicata si trebuie solutionata de catre instanta. Mergeti la un avocat local pentru a vedea daca sotia a obtinut o ordonanta presedentiala sau un ordin de protectie, care sunt motivele invocate si ce solutii legale aveti in momentul de fata, pentru a obtine un program de vizita provizoriu sau stabilirea provizorie a domiciliului minorei la dvs, pana la finalizarea actiunii de divort. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Am inteles da nu stiu pe ce adresă sai fac ca nu stiu unde e nu pot să dau de ia să vb stiu ca pe fata a dus-o la părinți ei și nici cu fata nu pot vb iar ia numi răspunde cand o suna nu stiù daca mai sta unde am stat împreună | |
|
|
|
27-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Am și eu o întrebare as vrea sa cer custodia copilului trebuie să aștept soluționarea celor dela protecția copilului care face anchetă acum dar sotia fuge de cei dela protecția copilului stiu doar ca ia trimis citatie să se prezinte la ei pe data de 1septembrie să aștept să termine ei cu anchetă și după aia să cer custodia copilului sau pot și acum cum credeti că ar fi mai bine | |
|
|
|
27-08-2020 |
| Dan a scris pe 27-08-2020: Am și eu o întrebare as vrea sa cer custodia copilului trebuie să aștept soluționarea celor dela protecția copilului care face anchetă acum dar sotia fuge de cei dela protecția copilului stiu doar ca ia trimis citatie să se prezinte la ei pe data de 1septembrie să aștept să termine ei cu anchetă și după aia să cer custodia copilului sau pot și acum cum credeti că ar fi mai bine Daca doriti exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti, va trebui sa solicitati acest lucru in cererea reconventionala, in actiunea de divort. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Am inteles dar să aștept pe cei dela protecția copilului sa termine ancheta ca am inteles ca pe 1septembrie trebui să se prezinte la ei ca tot a fugit de iei și ia trimis citatie | |
|
|
|
29-08-2020 |
| In procesul de divort sunteti reclamant sau parat? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Ca pârât sunt an procesul de divorț mă tot amenința că numi mai văd copilu daca nu-i dau semnătură sa plece cu fata afară din tara ca optiune dela tribunal nu stiu ce sa plece cu fata afară din tara si eu am zis ca o dau pe mana politiei daca încearcă să plece din tara | |
|
|
|
31-08-2020 |
 | Dan Vizitator |
| Tot mă amenința că nu mai văd fata ca face ia an asa fel să no mai văd că nu-i dau semnătură sa plece din tara cu fata | |
|
|
|
31-08-2020 |
| Nu va poate obliga sa va exprimati acordul pentru a scoate copilul din tara. Formulati cerere reconventionala daca sunteti in termen, prin care solicitati fie stabilirea domiciliului minorei la dvs, fie stabilirea unui program de vizita. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |