|
10-12-2021 |
 | Dan Vizitator |
| Buna seara am o antrenare sunt divorțat de un an jumate și fosta soție Ami folosește numele cu toate că nu m-ai are nici un drept ce se poate face sa nu mai folosească numele | |
|
|
|
17-12-2021 |
| Notificați-o în sensul de a face formalitățile necesare pentru schimbarea numelui, conform hotărârii instanței de judecată. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
18-12-2021 |
 | Dan Vizitator |
| Nu pot face sesizare la poliție săi anuleze buletinul mă gândesc să nu facă cv pe numele meu și să suport eu consecințele | |
|
|
|
19-12-2021 |
| Nu puteți să rezolvați cu o sesizare la poliție. Dacă nu răspunde la notificare și nu dă curs solicitării dvs, trebuie acționată în judecată pentru a se dispune obligarea acesteia la schimbarea domiciliului declarat. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
20-12-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dan a scris pe 18-12-2021: Nu pot face sesizare la poliție săi anuleze buletinul mă gândesc să nu facă cv pe numele meu și să suport eu consecințele Nu puteti sesiza politia si nici dansa nu poate face nimic in numele dvs, ba chiar poate fi amendata in momentul cand va dori sa schimbe cartea de identitate, daca nu procedeaza la schimbarea acesteia conform dispozitiilor instantei, din sentinta de divort. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-01-2022 |
 | Marian Vizitator |
| Am anteles dar sunt divorțat de un an jumate și nici acum nu la schimbat ia mă dat an judecată să mă decadă din drepturi pentru că nu-i dau semnătura să plece cu fata din țară și a făcut pe numele care l-am avut înainte când eram anpreuna e valabilă sesizarea | |
|
|
|
04-01-2022 |
| Așa cum v-am spus, trebuie acționată în judecată pentru a se dispune obligarea acesteia la schimbarea domiciliului declarat. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
06-01-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Marian a scris pe 04-01-2022: Am anteles dar sunt divorțat de un an jumate și nici acum nu la schimbat ia mă dat an judecată să mă decadă din drepturi pentru că nu-i dau semnătura să plece cu fata din țară și a făcut pe numele care l-am avut înainte când eram anpreuna e valabilă sesizarea Referitor la actiunea din instanta, formulati intampinare si dupa caz, cerere reconventionala, in care sa expuneti situatia reala de fapt si solicitarile pe care le aveti. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-08-2022 |
 | Vasile Vizitator |
| Bună ziua..eu sunt în brlgia și soția e în românia cu fetita .și am decis sa divorțam ,ea vrea 25% pensie alimentara și iam spus ca nu pot sa dau asa mult. Dacă se duce la tribunal sa divortam trebuie sa ma prezint neapărat sau pot sa îmi iau un avocat sa ma reprezinte. Mulțumesc mult!! | |
|
|
|
31-08-2022 |
| Cuantumul pensiei de intretinere datorat pentru un copil este de pana la 1/4 din venitul net/lunar realizat. Daca nu va puteti prezenta personal in fata instantei, puteti angaja un avocat sa va reprezinte interesele. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-10-2023 |
 | Mocanu silviu Vizitator |
| Sunt în divort de 4 ani,cu minor,fosta nu e de acord,eu sunt reclamantul,la ultimul proces nu m am prezentat,a rămas în pronunțare...e posibil ca cererea de divorț sa se anuleze sa rămân căsătorit în continuare? | |
|
|
|
31-10-2023 |
| Ati fost reprezentat la termen de avocat? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |