Forum avocaţi > Divort

Neprezentarea la divort - Pagina 24

Start 21 22 23 24
 10-12-2021
Vizitator
Buna seara am o antrenare sunt divorțat de un an jumate și fosta soție Ami folosește numele cu toate că nu m-ai are nici un drept ce se poate face sa nu mai folosească numele
Răspunde
 17-12-2021

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Notificați-o în sensul de a face formalitățile necesare pentru schimbarea numelui, conform hotărârii instanței de judecată.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-12-2021
Vizitator
Nu pot face sesizare la poliție săi anuleze buletinul mă gândesc să nu facă cv pe numele meu și să suport eu consecințele
Răspunde
 19-12-2021

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Nu puteți să rezolvați cu o sesizare la poliție. Dacă nu răspunde la notificare și nu dă curs solicitării dvs, trebuie acționată în judecată pentru a se dispune obligarea acesteia la schimbarea domiciliului declarat.

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-12-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Dan a scris pe 18-12-2021:
Nu pot face sesizare la poliție săi anuleze buletinul mă gândesc să nu facă cv pe numele meu și să suport eu consecințele

Nu puteti sesiza politia si nici dansa nu poate face nimic in numele dvs, ba chiar poate fi amendata in momentul cand va dori sa schimbe cartea de identitate, daca nu procedeaza la schimbarea acesteia conform dispozitiilor instantei, din sentinta de divort.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-01-2022
Vizitator
Am anteles dar sunt divorțat de un an jumate și nici acum nu la schimbat ia mă dat an judecată să mă decadă din drepturi pentru că nu-i dau semnătura să plece cu fata din țară și a făcut pe numele care l-am avut înainte când eram anpreuna e valabilă sesizarea
Răspunde
 04-01-2022

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Așa cum v-am spus, trebuie acționată în judecată pentru a se dispune obligarea acesteia la schimbarea domiciliului declarat.

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-01-2022

Bucuresti
0746938774
Facebook
Marian a scris pe 04-01-2022:
Am anteles dar sunt divorțat de un an jumate și nici acum nu la schimbat ia mă dat an judecată să mă decadă din drepturi pentru că nu-i dau semnătura să plece cu fata din țară și a făcut pe numele care l-am avut înainte când eram anpreuna e valabilă sesizarea

Referitor la actiunea din instanta, formulati intampinare si dupa caz, cerere reconventionala, in care sa expuneti situatia reala de fapt si solicitarile pe care le aveti.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-08-2022
Vizitator
Bună ziua..eu sunt în brlgia și soția e în românia cu fetita .și am decis sa divorțam ,ea vrea 25% pensie alimentara și iam spus ca nu pot sa dau asa mult. Dacă se duce la tribunal sa divortam trebuie sa ma prezint neapărat sau pot sa îmi iau un avocat sa ma reprezinte. Mulțumesc mult!!
Răspunde
 31-08-2022

Bucuresti
0746938774
Facebook
Cuantumul pensiei de intretinere datorat pentru un copil este de pana la 1/4 din venitul net/lunar realizat.

Daca nu va puteti prezenta personal in fata instantei, puteti angaja un avocat sa va reprezinte interesele.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-10-2023
Vizitator
Sunt în divort de 4 ani,cu minor,fosta nu e de acord,eu sunt reclamantul,la ultimul proces nu m am prezentat,a rămas în pronunțare...e posibil ca cererea de divorț sa se anuleze sa rămân căsătorit în continuare?
Răspunde
 31-10-2023

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ati fost reprezentat la termen de avocat?

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart 21 22 23 24
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.