|
21-04-2023 |
 | Mihaela Vizitator |
| Bună ziua, ma numesc Mihaela locuiesc în Mangalia ,vreau sa divorțez de soțul meu dar nu am situație materială sa îmi angajezi un avocat.Ce trebuie sa fac .Va rog sa mă ajutați cu un răspuns. MULTUMESC! | |
|
|
|
21-04-2023 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mergeti la Serviciul de asistenta juridica al Baroului Constanta si solicitati sa vi se desemneze un avocat din oficiu. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-04-2023 |
| Mihaela a scris pe 21-04-2023: Bună ziua, ma numesc Mihaela locuiesc în Mangalia ,vreau sa divorțez de soțul meu dar nu am situație materială sa îmi angajezi un avocat.Ce trebuie sa fac .Va rog sa mă ajutați cu un răspuns. MULTUMESC! https://singur-in-instanta.ro/ajutor-public/ce-este-ajutorul-public-judiciar Aveti detalii in link despre ce inseamna ajutorul public judiciar. Dvs tb sa solicitati ajutorul sub forma unui avocat din oficiu care sa va redacteze cererea si sa va asiste in instanta. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
13-07-2023 |
 | Anonim Vizitator |
| Buna ziua.Impreuna dorim sa introducem actele de divorti de comun acord.Avem un copil minori.Unde este mai rentabil sa depunem actele pentru divorti.Mentionezi ca nu avem mutli bani pentru procedura asta si sotul traieste in strainatate.Dorim sa se termina cat mai repede.Multumesc. | |
|
|
|
13-07-2023 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Daca va intelegeti asupra tuturor aspectelor, mai repede, civilizat si usor e la notar. Iar ca si cost, depinde de notar, intre 600 - 900 lei In instanta poate dura si 2 ani. La notar, 30 de zile. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
14-07-2023 |
| Anonim a scris pe 13-07-2023: Buna ziua.Impreuna dorim sa introducem actele de divorti de comun acord.Avem un copil minori.Unde este mai rentabil sa depunem actele pentru divorti.Mentionezi ca nu avem mutli bani pentru procedura asta si sotul traieste in strainatate.Dorim sa se termina cat mai repede.Multumesc. Dacă vă înțelegeți, și la notar și în instanță divorțul se poate pronunța rapid. Pentru divorțul la notar, soțul trebuie să vină personal în țară, cel puțin la termenul stabilit pentru finalizarea divorțului. Pentru depunerea cererii poate să fie făcută o procură unei persoane, eventual unui avocat. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
14-07-2023 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Anonim a scris pe 13-07-2023: Buna ziua.Impreuna dorim sa introducem actele de divorti de comun acord.Avem un copil minori.Unde este mai rentabil sa depunem actele pentru divorti.Mentionezi ca nu avem mutli bani pentru procedura asta si sotul traieste in strainatate.Dorim sa se termina cat mai repede.Multumesc. Daca doriti un divort prin acord, puteti solicita desfacerea casatoriei la notar. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-10-2023 |
 | Dumitreanvalentina202@gmail.com Vizitator |
| Avocat Vasile Alexandra a scris pe 17-08-2017: Buna ziua, Va trebui sa scrieti atunci cererea de desfacere a casatoriei prin care sa dati numele, adresa si datele de identificare ale dvs. si ale sotului si sa indicati motivele pentru care vreti sa divortati. Va trebui sa spuneti daca vreti sa va pastrati numele sau sa reveniti la numele anterior. Trebuie sa mentionati daca sunt copii minori implicati in divort si ce anume vreti sa se intample cu ei (sa ramana la domiciliul dvs., sa li se plateasca pensie). La cerere, veti atasat taxa judiciara de timbru de 100 lei, copie dupa buletinul dvs. si al sotului (daca aveti), copia certificatului de casatorie si certificatele de nastere ale copiilor minori (daca e cazul). | |
|
|
|
01-10-2023 |
 | Dumitreanvalentina202@gmail.com Vizitator |
| Avocat Vasile Alexandra a scris pe 17-08-2017: Buna ziua, Va trebui sa scrieti atunci cererea de desfacere a casatoriei prin care sa dati numele, adresa si datele de identificare ale dvs. si ale sotului si sa indicati motivele pentru care vreti sa divortati. Va trebui sa spuneti daca vreti sa va pastrati numele sau sa reveniti la numele anterior. Trebuie sa mentionati daca sunt copii minori implicati in divort si ce anume vreti sa se intample cu ei (sa ramana la domiciliul dvs., sa li se plateasca pensie). La cerere, veti atasat taxa judiciara de timbru de 100 lei, copie dupa buletinul dvs. si al sotului (daca aveti), copia certificatului de casatorie si certificatele de nastere ale copiilor minori (daca e cazul). | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |