|
13-03-2022 |
 | Păun ionelia Vizitator |
| Nu mai suport psihic sa locuiesc cu individul cu care șVreau sa divorțez el nu vrea la notar anț căsătorită din 1991!Vreau sa divorțez sel nu vrea la notar! Cum pot obține divorțul și sa nu mai agreseze verbal și câteodată este brutal și fizic simt ca totul este împotriva mea | |
|
|
|
13-03-2022 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Promovati o actiune de divort. In paralel, puteti solicita un ordin de protectie. Cu prima ocazie cand sunteti agresata fizica, chemati politia si solicitati ordinul. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
14-03-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Păun Ionelia a scris pe 13-03-2022: Nu mai suport psihic sa locuiesc cu individul cu care șVreau sa divorțez el nu vrea la notar anț căsătorită din 1991!Vreau sa divorțez sel nu vrea la notar! Cum pot obține divorțul și sa nu mai agreseze verbal și câteodată este brutal și fizic simt ca totul este împotriva mea Promovati in instanta actiunea de divort, chiar daca sotul nu este de acord cu desfacerea casatoriei. Referitor la agresiunile la care sunteti supusa, formulati o plangere penala impotriva sotului si ulterior puteti solicita emiterea unui ordin de protectie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-03-2022 |
 | Vizitator Vizitator |
| Bună seara am și eu o întrebare, fratele meu divorțează și au un apartament pe numele lui înainte de cununie, ea nu are nimic la nume decit o masina pe numele ei. | |
|
|
|
17-03-2022 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Daca intrebarea era cine ramane cu apartamentul, raspunsul e fratele, fiind bun achizitionat inainte de casatorie. [daca a achitat integral casa inainte sa se casatoreasca] Daca apartamentul a fost platit in rate pe durata casatoriei, sotia fratelui are dreptul la o suma reprezentand jumatate in fiecare rata lunara platita pe durata castoriei. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
19-03-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Vizitator a scris pe 17-03-2022: Bună seara am și eu o întrebare, fratele meu divorțează și au un apartament pe numele lui înainte de cununie, ea nu are nimic la nume decit o masina pe numele ei. Imobilul este proprietatea fratelui dvs, insa daca au fost achitate rate in timpul casatoriei, sotia poate solicita un drept de creanta, reprezentand 1/2 din costul ratelor achitate. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-03-2022 |
 | Petre Vizitator |
| Buna ziua Am o condamnare printre altele cu munca in folosul comunitatii la instanta am acceptat asa iar acum asi vrea sa stiu daca a_si putea in loc de munca in folosul comunitatii sa platesc amenda? | |
|
|
|
21-03-2022 |
| Nu, va trebui sa efectuati orele de munca in folosul comunitatii, in caz contrar se va revoca beneficiul suspendarii, iar pedeapsa se va executa in regim de detentie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-08-2022 |
 | Oana Vizitator |
| Buna ziua, Am o situatie destul de incurcata.In 1998 m-am casatorit,la 18 ani - in 2000 am nascut o fetita,tot in acelasi an am vandut apartamentul mamei si ne-am mutat la sot,la insistentele lui.Banii s-au tocat,am deschis un butic in curte unde am fost vanzatoare si eu si mama timp de 15 ani.Cu carte de munca o perioada.... pe cateva ore.Sotul decidea tot.Am locuit in casa batraneasca mult timp cu parintii lui,amanand mereu ca o sa facem casa noasta.Am ridicat casa in curtea socrilor prin 2015 .In 2018 fetita noastra si singurul copil a murit intr-un accident groaznic. Casnicia mea niciodata nu s-a bazat pe intelegere - am fost umilite,alungate in permanenta si eu si mama. Vreau sa divortez,cum pot decurge lucrurile ca dupa o casa vanduta,o mama pierduta si un copil,va rog sa-mi spuneti ce sanse am sa pot obtine o parte din ceea ce am realizat.Actele sant numai pe numele lui. | |
|
|
|
08-08-2022 |
| In primul rand trebuie promovata actiunea de divort si ulterior partajul. Masa partajabila este compusa din totalitatea bunurilor dobandite de soti in timpul casatoriei, iar cotele acestora se prezuma a fi egale. Daca imobilul este proprietatea sotului prin mostenire, dar in timpul casatoriei ati ridicat o constructie pe teren, puteti solicita un drept de creanta, reprezentand 1/2 din costul constructiei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-01-2023 |
 | Augustina Iacob Vizitator |
| Sunt divorțată din 2008. Am împreună cu fostul soț un apartament dobândit în timpul căsătoriei. Nu am făcut partajul. Prin contractul de vânzare cumpărare al apartamentului este menționat doar numele lui, totuși există un punct unde se spune că imobilul este bun comun cu soția, adică cu mine. Eu locuiesc în chirie de mulți ani. El are probleme mari cu alcoolul. Ce ar trebui să fac ca să l impiedic să vândă casa fără să mi spună??? Vreo notificare sau ceva în legătură cu extrasul de carte funciară? Sau? Vă mulțumesc! | |
|
|
|
06-01-2023 |
| Sfatul meu este sa efectuati partajul. Imobilul este bun comun, fiind achizitionat in timpul casatoriei, astfel ca pentru a fi vandut este nevoie si de acordul dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-01-2023 |
| Nu poate să vândă imobilul fără acordul dvs. În cadrul unei acțiuni de partaj, puteți solicita atribuirea apartamentului dacă fostul soț nu locuiește acolo. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
03-02-2023 |
 | Alexandru Georgiana Vizitator |
| Buna ziua, sunt intr o relatie de 8 ani, din care 4 de casatorie, acum sotul vrea divort pt ca are pe altcineva. In timpul casatorie am achiziționat un ap pe numele la amandoi, acum el vrea sa imi dea 17 mii de euro si electrocasnicele achizitionate de mine in rate. As avea in instanta dreptul la mai mult? El merge pe varianta ca a contribuit cu nai multi bani decat mine si ca eu nu merit mai mult.eu am cerut 20 de mii si electrocasnicele, iar pt cei 3000 el refuza divortul amiabil. | |
|
|
|
04-02-2023 |
| Puteti divorta in instanta, daca sotul nu doreste un divort prin acord. Imobilul este proprietate comuna, fiind achizitionat in timpul casatoriei, iar dvs va revine o cota de 1/2. Sfatul meu este sa promovati atat actiunea de divort, cat si partajul in instanta, in situatia in care sotul nu doreste o solutionare amiabila. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-02-2023 |
| Cota prezumată de lege la dobândirea bunurilor este de 1/2 pentru fiecare soț. Dacă soțul dorește o cotă majoră trebuie să o dovedească, iar criteriile de calcul sunt diverse, în funcție de situație. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
08-05-2023 |
 | Allison Howart Vizitator |
| Buna ziua! După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu tot, Am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să încerc, am a trimis vrăjitorului prin poștă și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a făcut vraja și, surprinzător, în a doua zi, era în jurul orei 16. M-a sunat fostul meu, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am promis că oricui cunosc care are o problemă de relație, aș fi de ajutor acestei persoane, trimițându-l la singurul vrăjitor real și puternic care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com îi poți e-mail dacă ai nevoie de ajutorul lui în relația ta sau în orice alt caz 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdută 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare. 6) Vrăji de despărțire 7) Alungați un Iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie 9) vrei să-ți mulțumești iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakunta@gmail.com | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |