|
20-05-2021 |
| Vizitator a scris pe 20-05-2021: Buna seara!Am și eu o rugăminte,dacă ma poate ajuta cineva cu o informație!Am o hotărâre judecătorească de evacuare a unui chiriaș.Întrebarea este care sunt pașii care trebuie sa i urmez acuma,ca sa evacuez chiriașul?Multumesc anticipat! Mergeți la un executor judecătoresc dacă chiriașul nu pleacă de bună voie. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
21-05-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Vizitator a scris pe 20-05-2021: Buna seara!Am și eu o rugăminte,dacă ma poate ajuta cineva cu o informație!Am o hotărâre judecătorească de evacuare a unui chiriaș.Întrebarea este care sunt pașii care trebuie sa i urmez acuma,ca sa evacuez chiriașul?Multumesc anticipat! In primul rand va trebui sa legalizati hotararea ramasa definitiva, la registratura instantei. Ulterior va trebui sa va adresati unui executor judecatoresc, pentru punerea in executare a hotararii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-06-2021 |
 | DUMITRU Ionela Vizitator |
| Bună ziua am si eu o întrebare cum pot scoate o hotărâre de divorț dacă eu nu sunt în țară ce trebuie sa fac cu trebuie sa procedez | |
|
|
|
08-06-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Sunt doua variante: ori contactati un avocat local care sa se ocupe, ori incercati sa rezolvati prin posta. Cautati pe internet datele de contact ale instantei unde ati divortat (adresa, mail, nr. de telefon) Trimiteti pe mail o solicitare , indicand dosarul si nr. sentintei prin care solicitati eliberarea unei copii legalizate a sentintei judecatoresti. Trebuie sa trimiteti si prin posta un plic autoadresat si TIMBRAT suficient si o taxa de timbru de 5 lei ptr legalizare si 1 leu/pagina ptr.copiere. Si asteptati sa o primiti prin posta. Va recomand sa va angajati totusi un avocat. Ptr ca daca instanta e mare, este si ocupata, si poate dura si 2 luni pana primiti sentinta. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
09-06-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| DUMITRU Ionela a scris pe 08-06-2021: Bună ziua am si eu o întrebare cum pot scoate o hotărâre de divorț dacă eu nu sunt în țară ce trebuie sa fac cu trebuie sa procedez Pentru obtinerea unei legalizari fie angajati un avocat, fie trimiteti la registratura instantei, prin posta, cererea de legalizare, copie de pe sentinta si o taxa de timbru judiciar de 5 lei/exemplar. Va trebui sa mentionati o adresa de corespondenta din Romania, unde sa vi se comunice inscrisurile. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-06-2021 |
| DUMITRU Ionela a scris pe 08-06-2021: Bună ziua am si eu o întrebare cum pot scoate o hotărâre de divorț dacă eu nu sunt în țară ce trebuie sa fac cu trebuie sa procedez . Se pot elibera copii legalizate prin intermediul unui avocat sau mandatar... sau, în funcție de instanță, se poate rezolva și prin poștă. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
08-12-2021 |
 | Mioara Stanescu Vizitator |
| Buna dimineata,am si eu o Intrebare.Se poate vete legalizarea unei sentinte de divort la alta judecatorie?vb de alt oras??eu nu sunt in tara,si ce se trebui sa fac?sau la conulatul din tara unde locuiesc??Multumesc si o zi buna | |
|
|
|
10-12-2021 |
| Puteti obtine legalizarea hotararii fie angajandu-va un avocat, fie imputernicind o alta persoana. In situatia in care doriti obtinerea legalizarii prin posta, trebuie sa mentionati o adresa din Romania, pentru comunicarea inscrisurilor. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-07-2023 |
 | Ion Vizitator |
| Cum trebuie să scriu cererea prin care pot obține legalizarea (originalul) unei sentințe de divorț? Mulțumesc | |
|
|
|
26-07-2023 |
| Subsemnatul ______________, domiciliat în _________________, parte în dosarul nr. __________________, al Judecătoriei/Tribunalului/Curții de Apel ___________(după caz), prin prezenta, solicit legalizarea sentinței/deciziei civile nr. _________________, pronunțate în dosarul mai sus menționat, în ___ exemplare. Atașez taxa de timbru în sumă de ___ lei (5 lei/1 exemplar legalizat). | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
26-07-2023 |
| Ion a scris pe 26-07-2023: Cum trebuie să scriu cererea prin care pot obține legalizarea (originalul) unei sentințe de divorț? Mulțumesc Puteti obtine un tipizat al cererii fie de la arhiva/registratura instantei, fie online sau de la xeroxul din incinta judecatoriei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |