|
13-02-2018 |
 | Mihaela Vizitator |
| BUNA ZIUA. INTREBAREA MEA ESTE - DE CE NU POT OBTINE CUSTODIA EXCLUSIVA A MINORULUI IN CONDITIILE IN CARE SOTUL ESTE VIOLENT ATAT CU MINE CAT SI CU COPII?(CEILALTI SANT MAJORI).PRECIZEZ CA AM DEPUS ACTELE DE DIVORT IAR AVOCATUL SPUNE CA NU PUTEM CERE DECAT CUSTODIE COMUNA..(MINORUL ARE 12 ANI).MULTUMESC! | |
|
|
|
14-02-2018 |
 | Avocat Ciorobea Aurora ✓ Campina
aurora.ciorobea@opticnet.ro
|
| Puteti sa o solicitati si sa dovediti ca sotul este violent si cu copilul. Instanta va hotara daca o acorda sau nu. | |
|
|
|
|
14-02-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Sustinerile dvs vor trebui probate cu inscrisuri si martori. Ati formulat plangere penala impotriva sotului pentru agresiunile pe care le-ati suferit, aveti certificat medico-legal sau orice alt inscris medical in acest sens? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-02-2018 |
| Violență fata de copii poate constitui motiv de acordare a custodiei comune. Insa ea va trebui probata conform normelor legale. Mă gandesc că avocatul cu care ati discutat si cunoaste speța este mai in masura sa aprecieze decat o putem face noi pe un forum. Solicitați detalii acestuia. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
15-02-2018 |
 | Andreea nicoleta Vizitator |
| buna seara ! am si eu o intrebara am custodia comuna cu tatal copilului meu el a fost obligat sa ii plateasca pensi alimentar dar desi copilul are 8 ani si 7 luni si noi suntem despartti de 8 ani tata copilului nu a platit niciodata pensia alimentara eu as vrea sa stiu daca poate fi degazut din drepturile parintesti si daca da cum pot proceda? | |
|
|
|
15-02-2018 |
| Andreea Nicoleta a scris pe 15-02-2018: buna seara ! am si eu o intrebara am custodia comuna cu tatal copilului meu el a fost obligat sa ii plateasca pensi alimentar dar desi copilul are 8 ani si 7 luni si noi suntem despartti de 8 ani tata copilului nu a platit niciodata pensia alimentara eu as vrea sa stiu daca poate fi degazut din drepturile parintesti si daca da cum pot proceda? tin a mai spune ca decand neam despartit acesta nu a mai venit sa il vada | |
|
|
|
16-02-2018 |
| Mihaela a scris pe 13-02-2018: BUNA ZIUA. INTREBAREA MEA ESTE - DE CE NU POT OBTINE CUSTODIA EXCLUSIVA A MINORULUI IN CONDITIILE IN CARE SOTUL ESTE VIOLENT ATAT CU MINE CAT SI CU COPII?(CEILALTI SANT MAJORI).PRECIZEZ CA AM DEPUS ACTELE DE DIVORT IAR AVOCATUL SPUNE CA NU PUTEM CERE DECAT CUSTODIE COMUNA..(MINORUL ARE 12 ANI).MULTUMESC! Dacă probați că soțul dvs este violent cu dvs și cu minorul, se poate decide ca autoritatea părintească să fie exerxcitată doar de către dvs. Important este să probați aceste fapte. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
16-02-2018 |
| Andreea Nicoleta a scris pe 15-02-2018: buna seara ! am si eu o intrebara am custodia comuna cu tatal copilului meu el a fost obligat sa ii plateasca pensi alimentar dar desi copilul are 8 ani si 7 luni si noi suntem despartti de 8 ani tata copilului nu a platit niciodata pensia alimentara eu as vrea sa stiu daca poate fi degazut din drepturile parintesti si daca da cum pot proceda? Tatăl copilului îl vizitează pe copil? Aveți informații despre el (unde locuiește, dacă are serviciu etc) ? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
16-02-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Andreea Nicoleta a scris pe 15-02-2018: buna seara ! am si eu o intrebara am custodia comuna cu tatal copilului meu el a fost obligat sa ii plateasca pensi alimentar dar desi copilul are 8 ani si 7 luni si noi suntem despartti de 8 ani tata copilului nu a platit niciodata pensia alimentara eu as vrea sa stiu daca poate fi degazut din drepturile parintesti si daca da cum pot proceda? Referitor la faptul ca tatal nu isi indeplineste obligatiile dispuse printro hotarare judecatoreasca referitoare la plata pensiei, puteti pune in executare acea hotarare sau puteti fotrmula o plangere penala impotriva acestuia pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie. Decaderea din drepturile parintesti presupune situatii grave, care pun in pericol viata si integritatea minorului, insa trebuie studiata situatia de fapt. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-02-2018 |
| nu acesta nu sa mai vizitat copilul de 8 ani am inteles ca este recastorit si are alti 2 copii acuma locuieste in bucuresti nu stiu daca are srvici | |
|
|
|
09-08-2018 |
 | Bianca georgiana Vizitator |
| buna ziua, numele meu este bianca si va scriu din germania! Am doi copii in varsta de 4 si 5 ani! Nu sunt casatorita dar sunt despartita de tatal copiilor! Ei sunt nascuti in Germania! Asi dori da plec in Romania cu ei dar tatal, de la despartire, nu mai da un semn si nu pot sa iau legatura cu el ca sa pot obtine un titlu decalatorie de la ambasada din germania! In germania legea prevede ca atata timp cat copii sunt nascuti aici, mama ne fiind casatorita are custodia la copii!De la protectia copiilului de obtine un act unde specifica clar ca eu ca mama detin custodia! Eu aceasta foaie trebe sa o aduc in romania si sa o recunoasca o judecatorie pentru a readuceo in germania la consulat,si apoi obtine actele necesare pentru intoarcerea in romania! credeti ca aceasta foaie poate fii recunoscuta la tribunal?? cum trebe sa procededez? pentru ca mi sa spus ca atata timp cat copii sunt in germania si avem domiciliu, nu pot sa inaintez un proces de custidie in romania! mersi frumos | |
|
|
|
10-08-2018 |
| Bianca Georgiana a scris pe 09-08-2018: buna ziua, numele meu este bianca si va scriu din germania! Am doi copii in varsta de 4 si 5 ani! Nu sunt casatorita dar sunt despartita de tatal copiilor! Ei sunt nascuti in Germania! Asi dori da plec in Romania cu ei dar tatal, de la despartire, nu mai da un semn si nu pot sa iau legatura cu el ca sa pot obtine un titlu decalatorie de la ambasada din germania! In germania legea prevede ca atata timp cat copii sunt nascuti aici, mama ne fiind casatorita are custodia la copii!De la protectia copiilului de obtine un act unde specifica clar ca eu ca mama detin custodia! Eu aceasta foaie trebe sa o aduc in romania si sa o recunoasca o judecatorie pentru a readuceo in germania la consulat,si apoi obtine actele necesare pentru intoarcerea in romania! credeti ca aceasta foaie poate fii recunoscuta la tribunal?? cum trebe sa procededez? pentru ca mi sa spus ca atata timp cat copii sunt in germania si avem domiciliu, nu pot sa inaintez un proces de custidie in romania! mersi frumos Instanta competenta pentru a solutiona situatiile privitoare la minori este cea pe a carei raza teritoriala domiciliaza copiii, motiv pentru care va trebui sa va adresati instantei din Germania. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-08-2018 |
 | Ghita lenuta Vizitator |
| Buna seara am o întrebare daca nu sun divortata dar urmează pot pleca cu minoru la parinti unde nu trebuie sa plătesc chirie ce mi se poate întâmpla Multumesc frumos | |
|
|
|
22-08-2018 |
| Buna ziua ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat urmează sa intentez divortu doar ca nu stiu daca pot părăsi locuinta actuala cu minorul | |
|
|
|
22-08-2018 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Ghita Lenuta a scris pe 22-08-2018: Buna ziua ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat urmează sa intentez divortu doar ca nu stiu daca pot părăsi locuinta actuala cu minorul Buna ziua, Puteti pleca din locuinta comuna impreuna cu minorul in alta parte. Nu exista nicio consecinta a faptului ca plecati cu minorul din locuinta. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
22-08-2018 |
| Doar ca tatăl ma ameninta ca ma baga la părăsire de domiciliu si rapire de minori | |
|
|
|
22-08-2018 |
| Ghita Lenuta a scris pe 22-08-2018: Doar ca tatăl ma ameninta ca ma baga la părăsire de domiciliu si rapire de minori Nu exista intractiunea de "parasire de domiciliu", iar rapirea internationala de minori reprezinta cu totul altceva si nu se poate aplica in cazul dvs., motiv pentru care in situatia in care doriti sa divortati, sunteti libera sa o faceti. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-08-2018 |
| Multumesc frumos o zi buna | |
|
|
|
22-08-2018 |
| Dar daca plec cu minoru unde nu plătesc chirie si tatăl nu poate demonstra ca poate creste copilul are un salariu normal dar are si poprire ce risc am sa pierd copilul când se ajunge în tibunal | |
|
|
|
23-08-2018 |
| Puteti stabili oriunde locuința copilului, doar sa fie decentă din punct de vedere al condițiilor locative. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |