|
08-03-2020 |
 | Alexandru Vizitator |
| Buna seara, am o intrebare, o prietena vrea sa divorteze de barbat, ei au un copil impreuna in varsta de 2 ani, sotul este violent cu ea insa ei ii este frica deoarece crede ca va pierde custodia copilului, tin sa precizez ca ea dupa inaintarea divortului doreste sa paraseasca localitatea. | |
|
|
|
08-03-2020 |
| Alexandru a scris pe 08-03-2020: Buna seara, am o intrebare, o prietena vrea sa divorteze de barbat, ei au un copil impreuna in varsta de 2 ani, sotul este violent cu ea insa ei ii este frica deoarece crede ca va pierde custodia copilului, tin sa precizez ca ea dupa inaintarea divortului doreste sa paraseasca localitatea. Instanța este cea care va evalua situația și va decide cu privire la locuința copilului. Dacă mama face dovada că poate îngriji copilul în mod corespunzător, instanța va stabili locuința copilului la ea. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
09-03-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Alexandru a scris pe 08-03-2020: Buna seara, am o intrebare, o prietena vrea sa divorteze de barbat, ei au un copil impreuna in varsta de 2 ani, sotul este violent cu ea insa ei ii este frica deoarece crede ca va pierde custodia copilului, tin sa precizez ca ea dupa inaintarea divortului doreste sa paraseasca localitatea. Prietena dvs va trebui sa promoveze actiunea de divort la judecatoria pe a carei raza teritoriala se afla ultimul domiciliu comun al sotilor, sa solicite modalitatea de exercitare a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dansa si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. Referitor la violentele la care este supusa, poate formula o plangere penala impotriva sotului si ulterior poate solicita emiterea unui ordin de protectie. Daca intentioneaza sa se mute, sfatul meu este sa ia si copilul cu dansa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-11-2022 |
 | Aurelian Vizitator |
| Buna am p fetita de 3 ani eu cu mama ei nu neam separat a luat copilul si a plecat chestia e ca am anuntat autorutatile am dat declaratii ambii fetita e nascuta in uk nu la mai mult de 5 zile dupa cearta a parasit Anglia e posibil asa ceva eu nu am dat semnatura nimic am aflat din alte surse e legal ce a facut sau intra in vigoare rapire de minor internation | |
|
|
|
14-11-2022 |
 | Aurelian Vizitator |
| Scuzati pentru greselile anterioare reformulez fetita are 3 luni eu cu mama ei ne-am despartit e legal ce a facut as vrea sa stiu va multumesc pentru timpul acordat | |
|
|
|
15-11-2022 |
| Este vorba despre o răpire internațională de copii. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
16-11-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Aurelian a scris pe 14-11-2022: Scuzati pentru greselile anterioare reformulez fetita are 3 luni eu cu mama ei ne-am despartit e legal ce a facut as vrea sa stiu va multumesc pentru timpul acordat Exista vreo hotarare prin care domiciliul copilului sa fie stabilit la unul dintre parinti? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-11-2022 |
 | Aurelian Vizitator |
| Nu,nu exista nici o hotarare chestia este ca ne-am despartit si am facut plangere amundoi la politie asta fiind in Anglia nu la mai mult de 6 zile dupa fosta a parasit teritoriul Angliei fara sa fiu instiintat sau sa dau vro semnatura deci noi nu am ajuns la nici o instanta nimic pentru a primi hotarare ceva pur si simplu a scos copilul fara acte fara aprobare fara nimic din Anglia si la dus in Romania | |
|
|
|
18-11-2022 |
| Mama poate veni in tara cu copilul, daca minorul este cetatean roman, insa nu va putea parasi teritoriul Romaniei cu copilul, fara acordul dvs. Mai mult ca sigur sotia va promova actiunea de divort in tara, cat si clarificarea chestiunilor legate de situatia minorului: modalitatea de exercitare a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului acestuia la unul dintre parinti si obligarea celuilalt parinte la plata pensiei. Sfatul meu este sa verificati daca a fost inregistrat vreun dosar in Romania si sa va asigurati o aparare eficienta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |