|
31-10-2019 |
 | Nițulescu Gabriela Simona Vizitator |
| Fond/Penal/art 318 alin 12 NCPP/Tip soluție încheiere finala dezinvestire. Ce urmare are această încheiere finala dezinvestire? Ce pedeapsa voi primi? Ce trebuie sa fac? | |
|
|
|
31-10-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Instanta a admis propunerea Parchetului de renuntare la urmarirea penala, cu alte cuvinte, nu veti fi sanctionat pentru infractiunea comisa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-11-2019 |
 | Nițulescu Gabriela Simona Vizitator |
| Va mulțumesc frumos dna avocat. | |
|
|
|
07-07-2020 |
 | Gina Vizitator |
| Buna ziua am si Eu o cunostinta care este arestata a depus cerere sa fie judecat in libertate. Instanta nu I a aprobat cererea, la final instanta a Sris incheiere finala dezinvestire.as dori si Eu ce inseamna acest termen. Multumesc | |
|
|
|
07-07-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Gina a scris pe 07-07-2020: Buna ziua am si Eu o cunostinta care este arestata a depus cerere sa fie judecat in libertate. Instanta nu I a aprobat cererea, la final instanta a Sris incheiere finala dezinvestire.as dori si Eu ce inseamna acest termen. Multumesc Inseamna ca hotararea este definitiva. Atat timp cat se afla in stare de judecata, pana la ramanerea definitiva a hotararii, inculpatului arestat i se verifica periodic masura arestului preventiv, care poate fi prelungita, revocata sau inlocuita. Pe langa aceasta verificare periodica a masurii, inculpatul are posibilitatea legala sa promoveze o cerere de inlocuire a masurii arestului preventiv, cu o alta masura mai putin restrictiva de libertate. Pentru ce fapta este cercetat prietenul dvs? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-07-2020 |
 | Gina Vizitator |
| A fost o altercatie. Persoana respectiva l a Atacat l a blocat cu masina si de frica s a aparat cu un cutit. Dar cu acest cutit doar la zgariat la gat , si pentru asta l au bagat l a tentativa de omor | |
|
|
|
07-07-2020 |
| Pentru infractiunile comise cu violenta, de regula se aplica arestul preventiv pe perioada cercetarilor. Sfatul meu este ca persoana in cauza sa ia legatura cu un avocat, pentru a beneficia de o aparare eficienta, deoarece infractiunea adusa in sarcina sa este una grava. De asemenea, poate formula o cerere de inlocuire a masurii arestului preventiv, cu o masura mai putin restrictiva de libertate: arest la domiciliu, control judiciar sau control judiciar pe cautiune. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-09-2020 |
 | Gabor Vizitator |
| Buna ziua’ mai multe persoane sunt arestate preventiv iau prelungit deja de 3 ori cate 30 de zile’ au depus cerere de înlocuirea măsuri preventive’ a fost respinsă. La fel au scris in document” încheiere finala (dezinvestire).. ce ar trebui sa însemne?? | |
|
|
|
11-09-2020 |
| Gabor a scris pe 11-09-2020: Buna ziua’ mai multe persoane sunt arestate preventiv iau prelungit deja de 3 ori cate 30 de zile’ au depus cerere de înlocuirea măsuri preventive’ a fost respinsă. La fel au scris in document” încheiere finala (dezinvestire).. ce ar trebui sa însemne?? Inseamna ca hotararea este definitiva, insa inculpatii pot ataca urmatoarea prelungire si de asemenea, pot solicita inlocuirea arestului preventiv o cu alta masura prevazuta de art 202 NCPP: "(1) Măsurile preventive pot fi dispuse dacă există probe sau indicii temeinice din care rezultă suspiciunea rezonabilă că o persoană a săvârşit o infracţiune şi dacă sunt necesare în scopul asigurării bunei desfăşurări a procesului penal, al împiedicării sustragerii suspectului ori a inculpatului de la urmărirea penală sau de la judecată ori al prevenirii săvârşirii unei alte infracţiuni. (2) Nicio măsură preventivă nu poate fi dispusă, confirmată, prelungită sau menţinută dacă există o cauză care împiedică punerea în mişcare sau exercitarea acţiunii penale. (3) Orice măsură preventivă trebuie să fie proporţională cu gravitatea acuzaţiei aduse persoanei faţă de care este luată şi necesară pentru realizarea scopului urmărit prin dispunerea acesteia. (4) Măsurile preventive sunt: a) reţinerea; b) controlul judiciar; c) controlul judiciar pe cauţiune; d) arestul la domiciliu; e) arestarea preventivă." | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-09-2020 |
 | Gabor Vizitator |
| Sun 9 pers. Încadrarea e’ grup infracțional tâlhărie calificata, prima abatere’ sa recuperat prejudiciul si oameni sunt dispuși sași retragă plangerile’ însă organele de poliție au împiedicat aceasta actiune. | |
|
|
|
11-09-2020 |
 | Mircea Vizitator |
| Buna ziua, imi puteti spune va rog frumoas ce se intampla dupa decizia asta? laurea măsurii arestării preventive propusă de DNA/DIICOT (art.223 NCPP) - Penal Ședință 09.09.2020 - Soluţionare - Încheiere finală (dezinvestire). . . . | |
|
|
|
11-09-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Ne-ati spus prea putin. Rezulta ca a fost un dosar in care s-a discutat masura arestarii preventive. Nu stim daca a fost la judecatorul de drepturi si libertati, la cel de camera preliminara ori in faza de judecata. Nu stim daca a fost pe fond ori in contestatie. Ce a dispus instanta nu avem cum sa ghicim. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
13-09-2020 |
|
| 09.09.2020 Ora estimata: 08:30 Complet: CDA12 Tip solutie: Soluţionare Solutia pe scurt: Admite propunerea de luare a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul xxxxxx. În temeiul 238 alin. 1 C.pen. dispune luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul xxxxxxxxxxx pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executarea efectivă a mandatului de arestare preventivă. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 09.09.2020. Document: Încheiere finală (dezinvestire) 09.09.2020 Si la 10.09.2020 s-a declarat contestatie care urmeaza a fi judecata. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
04-03-2021 |
 | Rizea Constanța Vizitator |
| Soțul meu a decedat în urma unui accident rutier, șoferul are proces penal la judecătoria Cornetu jud Ilfov, sentința pronunțată este "încheiere finală dezinvestire"ce înseamnă? mulțumesc pentru raspuns | |
|
|
|
04-03-2021 |
| Rizea Constanța a scris pe 04-03-2021: Soțul meu a decedat în urma unui accident rutier, șoferul are proces penal la judecătoria Cornetu jud Ilfov, sentința pronunțată este "încheiere finală dezinvestire"ce înseamnă? mulțumesc pentru raspuns Solutia pronuntata este definitiva. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-04-2021 |
 | Adrian Adriana Vizitator |
| Bună ziua soțului meu ii scrie în proces încheierea finala faza de judecată îmi puteți spune ce inseamna | |
|
|
|
17-04-2021 |
|
| "soțului meu ii scrie în proces încheierea finala faza de judecată" Spuneti-ne unde ati citit ca scrie asa. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
18-04-2021 |
 | Adrian Adriana Vizitator |
| Bună ziua am citit în portal le internet | |
|
|
|
18-04-2021 |
| Adrian Adriana a scris pe 17-04-2021: Bună ziua soțului meu ii scrie în proces încheierea finala faza de judecată îmi puteți spune ce inseamna Inseamna ca solutia pronuntata de instanta prin Incheiere nu poate fi atacata cu o cale de atac, este definitiva. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-06-2021 |
 | Cristina Vizitator |
| Buna ziua , in cazul in care exista un proces cu inculpatul aflat in arest preventiv, instanta a revocat masura arestului dar DIICOT UL a facut contestatie. CARE ESTE PROCEDURA PE MAI DEPARTE?in cat timp se afla rezultatul contestatiei avand in vedere ca in aprox.7 zile se termina mandatul de arestare preventiva si inca nu i s a comunicat daca va fi prelungit sau nu .Mulțumesc | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |