Forum avocaţi > Drept penal

Martor in dosar cu prostituata minora - Pagina 2

Start  1  2
 16-01-2017
Vizitator
Va multumesc pentru raspuns eu nam nici o legătură cu ei eu doar am recunoscut ca lam sunat pe el si lam intrebat daca nu cunoaste vreo fata si la poliție ma chemat pe baza intecerptarile telefonice si mea zis poliția de comvbirea care am vb cu el unde eu am recunoscut si lam intrebat cît bani vrea fata si el mea zis am vreo sansa sa nu patesc nimic multumesc mult
Răspunde
 01-02-2017
Vizitator
Buna ziua an si eu o intrebare daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns acu 2 ani am sunat un băiat si lam intrebat daca nu cunoaste o fata care face sex pe bani si el mia zis ca stie una si ca are 17 ani iar acum am fost chemat la poliție si mea gasit interceptarea telefonică ceam vb cu el unde am aflat ca fata atunci avea 14 ani iar acum are 16 ani si el făcea parte dintr o rețea de proxenetism dar eu nam stiut pot sa patesc eu ceva daca am recunoscut adevarul si el mea zis ca fata are 17 ani ca rog frumos daca puteti sa îmi dati un raspuns multumesc
Răspunde
 04-02-2017
Vizitator
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns o zi buna
Răspunde
 22-07-2019
Vizitator
Care este solutia la procesele voastre?Multumesc anticipat!
Răspunde
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.