|
28-10-2014 |
 | Elena alina Vizitator |
| au fost 3 baieti din care unul este fiiul meu beti noaptea la 2 ceilalti 2 iau tras o palma si un pumn la un baiat si el beat la randul lui si lau furat de bani si de 2 telefoane prejudiciu in valoare de 2000 ron toti 3 sunt arestati 30 zile sa facut o contestatie acum nu stim ce mai urmeaza ce se poate face ?daca platesc un avocat ce sanse sunt? explicatimi va rog dati mi un sfat? | |
|
|
|
28-10-2014 |
| ar fi nemaipomenit sa-i angajati un avocat = aparator ales. dupa cum va intelegeti cu partea vatamata, poate se mai schimba lucrurile...oricum fiind cu totii beti, nu cred ca stie careva dintre ei, cum au stat lucrurile cu exactitate. daca recunoaste, regreta, repara prejudiciul si nu are cazier va fi f bine pt fiul dvs | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
29-10-2014 |
 | Mustata dumitru Vizitator |
| mi-a fost furata borsera ce continea bani ,telefon ,tableta,acte si totu/l a fost inregistrat de cam. de luat vederi din cafebar ,dupa care piritul a plecat aluat banii tel. tableta si borseta a/arso cu aclele innauntru, i, sa intocmit dosar penal dar a ramas in libertate si dosarul n-a fost inaintat la parchet motivu-l fiind ca cazieru.l piritului nu a ajuns desi a trecut o luna de zile. iar eu nu pot pleca la locul meu de munca fiind-ca nu pot lasa o procura la nlmeni ca-sa ma reprezinte Ce pots-a fac in acest caz | |
|
|
|
29-10-2014 |
| ce inseamna avocat=avocat ales (din oficiu)? acuma il duce la gherla acolo se va da pedeapsa?baiatul nu are anecedente cat poate primi? | |
|
|
|
30-10-2014 |
| Mustata Dumitru a scris pe 29-10-2014: mi-a fost furata borsera ce continea bani ,telefon ,tableta,acte si totu/l a fost inregistrat de cam. de luat vederi din cafebar ,dupa care piritul a plecat aluat banii tel. tableta si borseta a/arso cu aclele innauntru, i, sa intocmit dosar penal dar a ramas in libertate si dosarul n-a fost inaintat la parchet motivu-l fiind ca cazieru.l piritului nu a ajuns desi a trecut o luna de zile. iar eu nu pot pleca la locul meu de munca fiind-ca nu pot lasa o procura la nlmeni ca-sa ma reprezinte Ce pots-a fac in acest caz angajati avocat ca sa va apere interesele dupa ce plecati | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
30-10-2014 |
| avocatul ales este cel ales de dvs si platit de dvs iar cel din oficiu este numit dat si platit de stat si nu prea asigura o aparare de calitate | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
02-11-2014 |
| un avocat este foarte scump 25mil pentru inceput mai sunt si drumurile la cluj si etc la cat se poate ajunge?sunt foarte multi bani pentru noi ce poate face avocatul pentru acesti bani ? ce garantie ne poate da el ?il va putea ajuta sa nu faca puscarie deloc? | |
|
|
|
02-11-2014 |
 | Avocat Natalia Anton Vizitator |
| Angajati un avocat din Cluj si veti plati doar onorariul,nu si drumurile. Cum credeti ca v-ar putea oferi un avocat garantii daca hotararea este pronuntata de judecator. Dimpotriva, ar trebui sa priviti cu scepticism orice avocat care incearca sa va ofere garantii. Avocatul depune eforturi pentru a va asigura o aparare cat mai buna si sa nu va fie incalcate drepturile in timpul procesului sa a urmaririi penale si ca va folositi de toate probele pe care le-ati putea folosi in apararea dvs. Este o mare greseala sa mergeti intr-un proces penal fara avocat, dar asta este treaba dvs. | |
|
|
|
02-11-2014 |
| mare dreptate are avocat Anton...mare greseala sa nu va angajati avocat ales de dvs | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
08-11-2014 |
| Avocatul nu poate da garantii privind solutia in proces,obligatia avocatului este obligatie de mijloace nu de rezultat,adica, trebuie sa depuna diligentele necesare ptr.castigarea procesului,dar,nu poate garanta solutia.Angajati un avocat local. | Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217 www.avocat-danpopescu.ro | |
|
|
|
28-11-2014 |
 | Maria Vizitator |
| Prietenul meu a fost acuzat de talharie calificata.Acesta a furat doua telefoane mobile de la persoane diferite si o suma de bani in valoare de 2300 lei.L.au condamnat la 3 ani si 4 luni dar are drept de apel.Va rog vreau sa stiu daca sunt sanse sa i se mai scada la apel sau sa i se dea cu suspendare.Va rog spuneti.mi! Va multumesc ! | |
|
|
|
17-12-2014 |
| Depinde de motivele de apel,de probe, nu este exclusa nici una din variante. | Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217 www.avocat-danpopescu.ro | |
|
|
|
22-12-2014 |
| Pt talharie calificata LA baiatul meu IAU DAT 3 ani si 6luni cel mail mult dintre toti zice ca nu a recunoscut ca la sprayat pe partea vatamata lucru ce nu este adevarat a facut primul apel dupa ce lau anuntat LA gherla ce se poate face ca sai ii scada din pedeapsa ?dar sa il transfere in baia mare LA penitenciarul nostru? Baiatul meu nu a facut nimic doar ca a fost acolo si au impartit bani. este si LA prima abatere. Se poate DA cu suspendare??? | |
|
|
|
24-04-2015 |
 | Petrosanumariana Vizitator |
| am si eu pe baiatul meu cu o talharie calificata si e sub control judiciar,la proces i se poate da o pedeapa cu suspendare????va rog ami raspunde | |
|
|
|
08-03-2016 |
 | Trif andreia Vizitator |
| O persoana a fost condamnata la 2 ani de inchisoare pentru talharie calificata.Se mai poate face ceva pentru el? Poate sasi ispaseasca pedeapsa la domiciliu? | |
|
|
|
09-03-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Avand in vedere faptul ca fiul dvs este acuzat de o infractiune destul de grava, comisa cu violenta, este mai dificil de obtinut o pedeapsa cu suspendarea executarii, insa cu o aparare eficienta si in functie de circumstantele producerii faptei, poate obtine o pedeapsa orientata spre minimul special | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-03-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Din moment ce hotararea a ramas definitiva, va trebui pusa in executare, iar modalitatea de executare va fi in regim de detentie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-03-2016 |
| Daca hotararea a fost data cu respectarea tuturor procedurilor si nu apar probe noi care sa schimbe cu totul situatia impotriva hotararilor nu se pot promova cail de atac extraordinare. Va puteti angaja avocat si dvs sa plecati la mulca. Mandatul avocatului este dat de catre dvs prin acea Imputernicire avocatiala si Contractul de asistenta juridica. V-ati constituit parte civila in dosarul penal? Editat de admin. Avertisment: - regulamentul forumului nu permite mesajele în care doar se recomandă un avocat sau studiul dosarului. - când răspundeți unei persoane, folosiți pe cât posibil un singur mesaj. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
01-10-2016 |
 | Alexandru dochita Vizitator |
| buna ziua sunt condamnat 1an la o talharie calificata si stau de 7 luni si ceva in arest la domiciliu vreau sa va intreb pot lua o pedeapsa cu suspendare sau cu supraveghere. eu sunt la prima abatere iam platit prejudiciul luat iam mai trimis si 1000 de lei. si sunt si minor pot avea vreo sansa??? | |
|
|
|
02-10-2016 |
| Arestul la domiciliu se va scadea din pedeapsa finala. Exista posibilitatea sa obtineti si o pedeapsa cu suspendare. Dar, nu va fi numai de 1 an. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |