|
03-10-2016 |
 | Alexandru dochita Vizitator |
| deci am o sansa sa scap cu suspendare? in procente cat la suta am sanse daca nu va suparati?? multumesc | |
|
|
|
03-10-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Fiind la prima fapta si in functie de circumstantele dvs personale si de modul de comitere a faptei, puteti obtine o pedeapsa cu o modalitate de executare neprivativa de libertate. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
03-10-2016 |
 | Alexandru dochita Vizitator |
| pai fapta a fost in grup a mai fost un minor de 15 ani si cu el na mai avut treaba si restul majori. am mers pe recunoastere am explicat cu amanuntul ce sa intamplat si am mai stat si 2 luni in inchisoare | |
|
|
|
25-10-2016 |
 | Andreea Vizitator |
| Buna seara! In toamna anului 2014, sotul meu a comis impreuna cu alt baiat o talharie. Este la prima abatare,si a recunoscut fapta,si a fost cercetat in stare de libertate fara control judiciar. Exista vreo sansa sa primeasca suspendarea executarii pedepsei? Multumesc! | |
|
|
|
25-10-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Andreea a scris pe 25-10-2016: Buna seara! In toamna anului 2014, sotul meu a comis impreuna cu alt baiat o talharie. Este la prima abatare,si a recunoscut fapta,si a fost cercetat in stare de libertate fara control judiciar. Exista vreo sansa sa primeasca suspendarea executarii pedepsei? Multumesc! Buna seara, Sunt sanse destul de mari sa primeasca o pedeapsa cu suspendare, tinand cont ca este la prima abatere si a recunoscut savarsirea faptei. Ar fi si mai bine daca ar achita prejudiciul catre partea civila pana la solutionarea cauzei, daca exista parte civila constituita si care pretinde despagubiri. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
26-10-2016 |
 | Andreea Vizitator |
| Partea civila exista...insa a fost citata de 4 ori pana acum si nu s-a prezentat. Domnisoara in cauza era de alta origine,nu romanca...iar acum nici nu mai este in tara. Acest lucru il afecteaza cu ceva? Despagubirea am vrut sa o achitam,insa nu reusim sa dam de domnisoara in cauza. Multumesc | |
|
|
|
26-10-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Andreea a scris pe 26-10-2016: Partea civila exista...insa a fost citata de 4 ori pana acum si nu s-a prezentat. Domnisoara in cauza era de alta origine,nu romanca...iar acum nici nu mai este in tara. Acest lucru il afecteaza cu ceva? Despagubirea am vrut sa o achitam,insa nu reusim sa dam de domnisoara in cauza. Multumesc In cazul in care partea civila nu se prezinta, este indicat ca sotul dvs sa isi manifeste intentia de a repara prejudiciul, in fata instantei. In cazul in care a recunoscut fapta si procesul se va desfasura pe procedura simplificata, limitele de pedeapsa se vor reduce cu 1/3, iar in functie de circumstantele personale ale sotului si de apararea pe care si-o va formula, poate obtine o pedeapsa cu o modalitate de executare neprivativa de libertate. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-03-2017 |
 | Ecaterina Popescu Vizitator |
| Am o intrebare: se poate face dosar penal pt un minor(15ani) care a trecut ilegal granita, desi este la prima abatere? | |
|
|
|
05-04-2017 |
 | Mihaela Vizitator |
| Am sotu arestat prr tarharie calificata el este in arest preventiv de trei luni si inca nu a fost judecat el este la prima abatere partea vatamata sia primit bani presupus ca ia luat sia recunoscut fapta de la inceput credeti ca poate iesi pe o suspendare sau daca nu la ce pedeapsa se incadreaza | |
|
|
|
14-05-2017 |
 | Andreea Vizitator |
| Buna seara va rog sa ma ajutati sotul meu a baut cu um prieten si avesta a sustinut ca sotul meu ia luat bani din buzunar e in inchisoare de trei luni el a avit pe 8instanta si la amanat pana pe 7iunie si pe 25mai ii expira mandatul de 29de zile care la avit e la prima abatere poate sa i se dea cu suspndare sau la domiciliu arestul??? | |
|
|
|
15-05-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Andreea a scris pe 14-05-2017: Buna seara va rog sa ma ajutati sotul meu a baut cu um prieten si avesta a sustinut ca sotul meu ia luat bani din buzunar e in inchisoare de trei luni el a avit pe 8instanta si la amanat pana pe 7iunie si pe 25mai ii expira mandatul de 29de zile care la avit e la prima abatere poate sa i se dea cu suspndare sau la domiciliu arestul??? Buna ziua, Daca nu mai are antecedente penale, se poate solicita inlocuirea masurii arestului preventiv cu o alta masura mai blanda (control judiciar sau arest la domiciliu). Cererea de inlocuire se poate face ori la momentul cand expira durata arestului preventiv si se pune in discutie prelungirea arestului, ori in orice moment (se face o cerere adresata instantei de judecata). Dupa ce se administreaz probele in cauza, instanta de judecata va analiza daca este cazul aplicarii unei pedepse privative de libertate sau poate dispune alta solutie de achitare sau de condamnare dar cu suspendarea executarii (fara sa fie inchis). | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
15-05-2017 |
| Andreea a scris pe 14-05-2017: Buna seara va rog sa ma ajutati sotul meu a baut cu um prieten si avesta a sustinut ca sotul meu ia luat bani din buzunar e in inchisoare de trei luni el a avit pe 8instanta si la amanat pana pe 7iunie si pe 25mai ii expira mandatul de 29de zile care la avit e la prima abatere poate sa i se dea cu suspndare sau la domiciliu arestul??? Din moment ce se afla in arest preventiv, poate formula oricand o cerere de inlocuire a masurii arestului cu o masura mai blanda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-06-2017 |
 | Butonat ovidiu Vizitator |
| Bună ziua ma numesc butnaru Ovidiu și sunt acuzat de tâlhărie am sustras o sticla de vodca dintr-un magazin și când ma oprit paznicul la ieșire lam lovit o data și după a fugit după mine afara și lam mai lovit încă o data are 6zile de îngrijiri medicale sunt pe arest la domiciliu de 3luni credeți ca as putea lua o sentința Final cu suspendare sunt la prima abatere | |
|
|
|
16-06-2017 |
| Bună ziua ma numesc butnaru Ovidiu și sunt acuzat de tâlhărie am sustras o sticla de vodca dintr-un magazin și când ma oprit paznicul la ieșire lam lovit o data și după a fugit după mine afara și lam mai lovit încă o data are 6zile de îngrijiri medicale sunt pe arest la domiciliu de 3luni credeți ca as putea lua o sentința Final cu suspendare sunt la prima abatere | |
|
|
|
16-06-2017 |
|
|
|
17-06-2017 |
| Butonat Ovidiu a scris pe 16-06-2017: Bună ziua ma numesc butnaru Ovidiu și sunt acuzat de tâlhărie am sustras o sticla de vodca dintr-un magazin și când ma oprit paznicul la ieșire lam lovit o data și după a fugit după mine afara și lam mai lovit încă o data are 6zile de îngrijiri medicale sunt pe arest la domiciliu de 3luni credeți ca as putea lua o sentința Final cu suspendare sunt la prima abatere Pentru savarsirea infractiunii de talharie, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 2 la 7 ani, iar in functie de circumstantele dvs. personale si cu o aparare eficienta, puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de legea penala, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-02-2018 |
 | Sandu Vizitator |
| Buna seara Numele meu este Sandu Mihai pe data de 16.01.2018 eu impreuna cu un prieten am comis o talharie calificativă eu cu prietenul meu eram beti si am facut comandă la pizza si i-am furat din masina pizza si am fost incadrati la talharie calificativă a doua zi ne-a luat politia am recunoscut totul am fost arestati 24h iar dupa aceea ne-au dat arest la domiciliu 30 zi si acolo ne-au prelungit inca 20 zile persoana vătamata si-a recuperat prejudiciul dansul ne-a iertat noi am recunoscut totul la politie există vreo sansă să scapam cu suspendare? | |
|
|
|
19-02-2018 |
 | Sandu Vizitator |
| vreau sa mai spun ca noi nu l-am lovit pe dansul nu l-am jignit nu l-am amenintat decat am sustras pizza dupa bancheta din spate si am fugit | |
|
|
|
19-02-2018 |
| Atunci este furt si nu talharie! Daca nu ati exercitat violente asupra persoanei respective, nu este talharie. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
19-02-2018 |
 | Sandu Vizitator |
| baiatul care a fost cu mine la amenintat cu un electrosoc si eu am luat pizza din masina de la el si noi am fugit imi cer scuze dacă nu am fost mai explicit | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |