|
19-11-2016 |
 | Auricu Vizitator |
| Încă nu am primit răspuns la întrebarea nr 2.va rog dați-mi un răspuns. Am aflat intre timp ca probele de la Iml nu pot sa la mai plătesc eu. Le va plăti politia începând cu data de 20 ale lunii. Se poate face vreun acord cu procurorii sa plătesc o amenda sau zile în folosul comunității în schimbul pedepsei închisoare cu suspendare și anularea permisului? Dacă da cum pot proceda? Mulțumesc. | |
|
|
|
19-11-2016 |
 | Auricu Vizitator |
| Încă nu am primit răspuns la întrebarea nr 2.va rog dați-mi un răspuns. Am aflat intre timp ca probele de la Iml nu pot sa la mai plătesc eu. Le va plăti politia începând cu data de 20 ale lunii. Se poate face vreun acord cu procurorii sa plătesc o amenda sau zile în folosul comunității în schimbul pedepsei închisoare cu suspendare și anularea permisului? Dacă da cum pot proceda? Mulțumesc. | |
|
|
|
19-11-2016 |
 | Auricu Vizitator |
| As dori și eu un răspuns la întrebarea 2.si dacă nu va supăr prea mult doresc sa știu dacă se poate face o înțelegere cu procurorul de caz. În schimbul închisorii cu suspendare și anularea permisului as putea primi o amenda destul de mare și ceva zile în folosul comunității. Dacă se poate as vrea sa știu ce și cum sa cer | |
|
|
|
19-11-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Auricu a scris pe 19-11-2016: As dori și eu un răspuns la întrebarea 2.si dacă nu va supăr prea mult doresc sa știu dacă se poate face o înțelegere cu procurorul de caz. În schimbul închisorii cu suspendare și anularea permisului as putea primi o amenda destul de mare și ceva zile în folosul comunității. Dacă se poate as vrea sa știu ce și cum sa cer Puteti solicita procurorului de caz incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, in care sa solicitati aplicarea unei pedepse cu o modalitate de executare neprivativa de libertate. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-01-2017 |
 | Stefan Vizitator |
| Pe data de 1 martie 2016 am fost oprit de politia rutiera si am fost testat cu aparatul rezultand 0.68.dupa 20 minute mi au luat probe de sange si mi a iesit 1.35 si dupa o ora m au dua la a doua proba si mi a iesit 1.25.poate sa mi zica cineva cam ce sanctiune voi primi.multumesc | |
|
|
|
10-01-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Stefan a scris pe 10-01-2017: Pe data de 1 martie 2016 am fost oprit de politia rutiera si am fost testat cu aparatul rezultand 0.68.dupa 20 minute mi au luat probe de sange si mi a iesit 1.35 si dupa o ora m au dua la a doua proba si mi a iesit 1.25.poate sa mi zica cineva cam ce sanctiune voi primi.multumesc Buna seara, Cel mai probabil aveti deja un dosar penal deschis la Politia Rutiera. Tot cel mai probabil, veti fi trimis in judecata. Daca nu aveti alte antecedente penale, veti primi o pedeapsa cu suspendare si veti primi si munca in folosul comunitatii. Exista anumite proceduri si dispozitii legale care va ajuta sa primiti o pedeapsa mai redusa, insa ar fi bine sa discutati in concret cu un avocat din orasul dvs. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
13-09-2017 |
 | Adelina Vizitator |
| Bună ziua, Am dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice. La dosar am un subcazier pe care l.au atașat cei de la politia rutiera unde îmi apare o condamnare din străinătate din anul 2011, am posibilitatea sa obțin amânarea aplicarii pedepsei ? Condamnarea din străinătate a fost cu suspendare, nu am cu exactitate nici acum motivul pt care am fost condamnata, cred ca pentru furt sau complicitate la furt, o speță mai complicata. Mulțumesc! | |
|
|
|
18-09-2017 |
| Buna ziua, Puteti solicita procurorului de caz incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, in care sa solicitati aplicarea unei pedepse cu suspendare, si vedeti daca ce obtineti.. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-09-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Adelina a scris pe 13-09-2017: Bună ziua, Am dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice. La dosar am un subcazier pe care l.au atașat cei de la politia rutiera unde îmi apare o condamnare din străinătate din anul 2011, am posibilitatea sa obțin amânarea aplicarii pedepsei ? Condamnarea din străinătate a fost cu suspendare, nu am cu exactitate nici acum motivul pt care am fost condamnata, cred ca pentru furt sau complicitate la furt, o speță mai complicata. Mulțumesc! Buna ziua, Depinde de alcoolemia pe care ati avut-o, de conditiile in care ati condus. Teoretic, exista aceasta posibilitate. Poate ar fi bine sa vorbiti cu un avocat care sa va reprezinte interesele in cauza. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
19-09-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Adelina a scris pe 13-09-2017: Bună ziua, Am dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice. La dosar am un subcazier pe care l.au atașat cei de la politia rutiera unde îmi apare o condamnare din străinătate din anul 2011, am posibilitatea sa obțin amânarea aplicarii pedepsei ? Condamnarea din străinătate a fost cu suspendare, nu am cu exactitate nici acum motivul pt care am fost condamnata, cred ca pentru furt sau complicitate la furt, o speță mai complicata. Mulțumesc! In functie de modalitatea de producere a infractiunii, de circumstantele dvs. personale si de apararea pe care intelegeti sa o construiti in prezentul dosar, puteti solicita ca modalitate de executare amanarea aplicarii pedepsei, insa trebuie avuta in vedere si prima condamnare, daca sunt indeplinite conditiile reabilitarii sau daca a fost indeplinit termenul de supraveghere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-10-2017 |
 | Stoica Marian Vizitator |
| Buna ziua. In data de 13.09.2017 am avut un accident,am acrosat un autovehicul avand cedeaza trecere. A venit politia si ambulanta din care a rezultat o alcolemie 0.20 pentru mine si ducerea celuilalt conducator la spital. Nu a fost internat pentru ca a avut doar contuzii. Acum ar vrea sa depuna o declaratie precum ar avea pretentii. Ce pedeapsa voi primi daca ajung la judecatorie in cel mai rau caz daca nu ma inteleg cu el. | |
|
|
|
14-03-2018 |
 | Larisa Vizitator |
| Buna ziua am și eu o problema soțul meu a fost oprit de politie la circa 500 de metri de casa și îi sa pus alcoltestul și ia ieșit 1.26 nu a mai avut antecedente e la prima abatere ce i se poate intampla a fost cooperant tot | |
|
|
|
14-03-2018 |
| Larisa a scris pe 14-03-2018: Buna ziua am și eu o problema soțul meu a fost oprit de politie la circa 500 de metri de casa și îi sa pus alcoltestul și ia ieșit 1.26 nu a mai avut antecedente e la prima abatere ce i se poate intampla a fost cooperant tot Din pacate i se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-03-2018 |
 | Larisa Vizitator |
| Vă mulțumesc pentru răspuns dar amenda și cheltuielile de judecata la ce suma se vor rezuma și permisul o sa fie anulat? Mulțumesc mult | |
|
|
|
15-03-2018 |
|
| Larisa a scris pe 14-03-2018: Vă mulțumesc pentru răspuns dar amenda și cheltuielile de judecata la ce suma se vor rezuma și permisul o sa fie anulat? Mulțumesc mult Buna ziua, Doar instanta va putea aprecia in concret daca se impune o pedeapsa cu suspendare (ceea ce inseamna ca nu va mai primi amenda) ori o amenda penala. Cuantumul acesteia va fi stabilit de instanta in functie de circumstantele concrete ale cauzei (daca va aplica amenda). Permisul va fi anulat in cazul pronuntarii unei solutii de condamnare (amenda penala sau pedeapsa cu suspendare sub supraveghere). | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
18-03-2018 |
 | Larisa Vizitator |
| Va mulțumesc pentru răspuns. dar ce înseamnă mai exact pedeapsă cu suspendare sub supraveghere. | |
|
|
|
18-03-2018 |
 | Larisa Vizitator |
| Și cât durează analizele pana vor fi gata când vor ieși atunci voi primi plicul acasă | |
|
|
|
18-03-2018 |
| In situatia in care veti primi o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere, inseamna ca nu veti executa pedeapsa in regim de detentie, ci va trebui sa respectati niste indatoriri pe o perioada de supraveghere. Daca nu veti indeplini acele obligatii, vi se va revoca beneficiul suspendarii si se va dispune executarea pedepsei in penitenciar. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-04-2018 |
 | Larisa Vizitator |
| Bună ziua cât durează pana ami vine citație acasă sa mă prezint la tribunal | |
|
|
|
22-04-2018 |
 | Larisa Vizitator |
| Bună ziua cât durează pana ami vine citație acasă sa mă prezint la tribunal | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |