|
14-02-2018 |
 | Catalintrans@gmail.com trans Vizitator |
| Asta e stilul lor. Sa hartuiasca oameni. Eu le am spus ca le dau bani și le am cerut factura ptr suma datorata.deoarece abonamentul a fost pe firma. Inițial mi au spus ca o vor trimite dar sau răzgândit. Ma gândesc ca aceștia sunt o firma de recuperări și normal ar trebui sa de a factura și ptr suma datorata și ptr penalități. Ce fac ei este Evaziune Fiscala. Oricum sunt cu capul! Pana nu primesc factura de la ei nu le dau îmi iar telefoanele care ma deranjează le pun pe lista de respingere a tel. | |
|
|
|
15-02-2018 |
 | Vali Vizitator |
| Si eu am pățit la fel și le raspund cu acces și moneda, am instalat o aplicație gratuită auto redial și am pus telefonul la incarcat, am fixat numărul lor de telefon; și telefonul meu ii suna din 4 în 4 minute toata ziua. Funcționează perfect. | |
|
|
|
07-04-2018 |
 | Sorin21 Vizitator |
| Pana la urma a-ti rezolvat ceva,v-a chemat in instanta? | |
|
|
|
07-04-2018 |
 | Sorin21 Vizitator |
| te-a chemat in instanta pana la urma ce ai rezolvat cu ei? | |
|
|
|
08-04-2018 |
 | Dan horea Vizitator |
| din 2010 incoace, penalizarea rezilierii anticipate este interzisa prin lege; in plus, debitele se sting dupa 3 ani; imensa majoritate a creantelor preluate de acesti limbrici obraznici se incadreaza aici | |
|
|
|
10-04-2018 |
 | Belphegor Vizitator |
| Va dati seama sper ca aia care scriu ca le-au dat bani sa scape de ei sunt chiar angajatii de acolo. Ignoratii si atat. Puteti oricand face dovada ca nu aveti datorii si atunci le puteti cere daune morale in valoare de mai multi bani decat spera ei sa ia de la voi. | |
|
|
|
12-04-2018 |
 | Ioan Buruiana Vizitator |
| Voi fi foarte scurt, nu platiti nimic si nu va lasati intimidati, am intrat in epoca excrocilor, daca puteti faceti plangere la Politie! | |
|
|
|
15-06-2018 |
 | Bogar Adalbert Vizitator |
| Am partit si eu si imi *** capu si la serviciu camatari cu acte in regula nu altceva | |
|
|
|
15-06-2018 |
 | Bpgar Vizitator |
| Gasesc eu centrala aia intro secunda ii blochezz | |
|
|
|
21-06-2018 |
 | Melanya24 Vizitator |
| Si pe mine mă tot stresează cu telefoanele de vreo 2 săptămâni,zilnic 2-3 apeluri+ cate un mesaj..mesajul fiind acesta: Neplata debitului restant implica executarea silita. Puteti stopa procedurile doar daca achitati URGENT! Getback: 021.796.37.18..iar când sun eu sa vorbesc cu ei..răspunde o doamna și îi spun despre ce este vorba,apoi îmi spune sa aștept un moment și după aceea se închide apelul..habar nu am ce sa mai cred și ce sa mai fac cu ei.. | |
|
|
|
05-07-2018 |
 | Mirela Vizitator |
| Buna ziua am facut un abonament la telekom acum 2ani si nam semnat nici un contract nici instalare nam avut in timp de 10 zile poti sal reziliezi si am facut cerere pentru al rezilia dupa 2ani ma suna simi trimite mesaje de la bucuresti sa le platesc 25Mil .Am fost in magazinu telekom si cererea este aprobata.Miau trimis mesaj cami baga dosaru in tribunal..ce e de facut.Ajutatima cu o rezolvare mau disperat cu telefoanele si mesajele.Ast un raspuns o zi buna | |
|
|
|
17-07-2018 |
 | Camelia Vizitator |
| Am avut un abonament la Vodafone cu o restanta de 500lei.. cei de la Vodafone au predat acestei firme dosarul meu. Eu tot sunam la V pentru a verifica cât am de plata iar ei îmi spuneau ca nu am nimic. Ciudat Pt ca știam ce datorie am... deci.. din clipa in care getback recovery preia dosarul cei de la Vdf nu mai ai nici o treaba cu tine, in sistemul lor nu apare ca ai fi rau platnic sau altceva. | |
|
|
|
27-09-2018 |
 | Iion Vizitator |
| ```*ALEGEREA DUMNEAVOASTRA! Sunati ASTAZI si obtineti o REDUCERE substantiala plus evitarea costurilor suplimentare``` . ```Getback:``` ```03726086652* ``` 5343732 3866328627872 786284 278294 74 62846384 6 73382373 782782684252 7587 38482732 2678874567 7 Atentie la numărul de telefon Getback este cea mai mare excrocherie in spatele numarului```03726086652* de telefon se ascund numerele de telefon care le vedeti mai sus cu negru intens. Ca sa descoperiți sistemul lor de fraudă de contact trebuie să copiați numărul care vi-l trimit ei in continutul mesajului ca săi contactați, intrati pe tastatură descarcati numărul de telefon copiat si o sa se insereze toate numerele de telefon din spatele numarului copiat, dacă ați fi sunat la numărul cerut de ei in mesajul test ati fi apelat zeci de telefoane in efectul cascada ce vă suplimentează serios factura la plată. | |
|
|
|
27-09-2018 |
 | Iion Vizitator |
| ```*ALEGEREA DUMNEAVOASTRA! Sunati ASTAZI si obtineti o REDUCERE substantiala plus evitarea costurilor suplimentare``` . ```Getback:``` ```03726086652* ``` 5343732 3866328627872 786284 278294 74 62846384 6 73382373 782782684252 7587 38482732 2678874567 7 Atentie la numărul de telefon Getback este cea mai mare excrocherie in spatele numarului```03726086652* de telefon se ascund numerele de telefon care le vedeti mai sus cu negru intens. Ca sa descoperiți sistemul lor de fraudă prin apelare trebuie să copiați numărul care vi-l trimit ei in continutul mesajului ca săi contactați, intrati pe tastatură telefonului descarcati numărul de telefon copiat si o sa se insereze toate numerele de telefon din spatele numarului copiat, dacă ați fi sunat la numărul cerut de ei in mesajul test ati fi apelat zeci de telefoane in efectul cascada ce vă suplimentează serios factura la plată. | |
|
|
|
05-10-2018 |
 | Mraru Daniela Vizitator |
| Asa a m fost si eu sunata de la astia getback recovery din cauza ca eu am reziliat contractul de la upc si am avut o restanta de 100 si ceva lei..acu 2 zile m.a sunat tot o cucoana si mi.a zis ca daca nu platesc in doua zile mi se intampla nu stiu ce dracu..mi a zis sa platesc la bcr dar eu m.am dus mai intai la upc sa vad care e treaba si intr.adevar am avut acea restanta si am platit.o...pe urma am sunat inapoi la aceasta firma si le.am zis ca am platit dar nu la bcr ci la upc..m.au luat la cearta ca nu trebuia sa merg la upc ci trebuia sa ma duc la bcr..in fine mi.a cerut numarul chitantei si de acu sper din tot SUFLETUL sa nu mai fiu sunata de acestia...te scot din minti.. | |
|
|
|
13-10-2018 |
 | Huhulea elena Vizitator |
| Buna dimineata si eu vreau sa confirm ca firma asta este o escrocherie dea lua banii la oameni .Eu am avuy acum 4ani un telefon la oringi si mi lam mai platit ca am plecat in spamia.Si acum mia venit o suma de 53de mil si ma suna intruna .Aseara mi sa luay din vatd ,5milioame .eu o sa va spun ca sunt niste nesomtiti | |
|
|
|
17-10-2018 |
 | Ionuț Vizitator |
| Bună ziua Am avut un contract incheiat cu UPC pentru televiziune si internet intr-un oras unde locuiam cu chirie, inclusiv viza de flotant pe buletin. Dupa 6 luni a trebuit sa plec in alt oras, așa ca am solicitat rezilierea contractului. Am achitat toate facturile la zi, chiar in avans, am predat echipamentele(router, ...) in alta localitate dar tot la un centru UPC pentru ca in localitatea de baza nu au vrut sa primeasca nimic, chipurile explicand ca nu au trecut 30 de zile si programul nu poate genera un proces verbal. Nu m-a sunat nimeni de la UPC însă au inceput cei de la Getback, vrând să le platesc taxa de reziliere. Rog un punct de vedere privind speța | |
|
|
|
17-10-2018 |
| Ionuț a scris pe 17-10-2018: Bună ziua Am avut un contract incheiat cu UPC pentru televiziune si internet intr-un oras unde locuiam cu chirie, inclusiv viza de flotant pe buletin. Dupa 6 luni a trebuit sa plec in alt oras, așa ca am solicitat rezilierea contractului. Am achitat toate facturile la zi, chiar in avans, am predat echipamentele(router, ...) in alta localitate dar tot la un centru UPC pentru ca in localitatea de baza nu au vrut sa primeasca nimic, chipurile explicand ca nu au trecut 30 de zile si programul nu poate genera un proces verbal. Nu m-a sunat nimeni de la UPC însă au inceput cei de la Getback, vrând să le platesc taxa de reziliere. Rog un punct de vedere privind speța La momentul actual, ignorați acele somații. Cel mult, puteți trimite un răspuns prin care să comunicați că nu aveți nici o datorie către UPC, dar aveți grijă la conținutul răspunsului. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
06-12-2018 |
 | LD Ionescu Vizitator |
| prost ești tu. și angajat la getback recovery. păi bă, cârnatule, ce fișă de lichidare să prezint dacă eu nu am datorii. de trei ani sau patru primesc telefoane și mesaje de la getback recovery care îmi cer să l;e plătesc o datorie la telekom. cică aș fi avut un contract pentru telefonie mobilă și aș fi luat și telefoane la peomoție. le-am explicat că nu am și nu am avut vreodată alt abonament decât cel de acum, la vodafone. le-am cerut să-mi trimită o dovadă, un document, orice înscris din care să rezulte datoria. în loc de asta, ei mă amenință că vor reveni cu telefoane până le plătesc. le-am cerut numărul de cont și suma exactă ca să le plătesc. nu mi-au trimis nici asta. oricum nu aveam de gând să le plătesc dar voiam să le știu contul ca să le pun sechestru asigurător după ce câștigam procesul de hărțuire și înșelăciune... | |
|
|
|
21-01-2019 |
 | Darius varga Vizitator |
| buna unde se gasesc acesti indivizi sa sparg eu toate oasele ? vine si la mine acasa vreo un recuperator daca am ajuns cu iei in tribunal ? se poate ajunge in inchisoare daca nu ma prezint sau nu platesc ? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |