|
16-11-2017 |
 | ZGAVARDICI MIREL Vizitator |
| sunati la nr 0217963712 sau 0372608622 pt ca eu am sunat si au raspuns saraciile de capusi recuperatoare . SRL uri recuperatoare . au si nr de fax : 0317800253 RASPUND PT NR DE TELEFON FURNIZATE , CU O COPIE DUPA FITUICA LOR , TRIMISA MIE , CU NR DE TELEFON ALE SARACIILOR . | |
|
|
|
16-11-2017 |
 | Reclama Vizitator |
| 021 796 3711, AM fost sunat insistent de 4-5 ori de ei, au un mesaj inregistrat cu voce de femeie...cica VA rugam sa ne contactati la numarul .... este nr cu suprataxa,atentie ! | |
|
|
|
17-11-2017 |
 | Lisniuc Nicoleta Vizitator |
| Buna ziua am primit o sesizare de la getback recovery prin fapt ca am o suma de platit de 17 milioane in termen de cateva zile că dacă nu ma vor da in judecata ce pot face in acest caz tinand cont ca mi am pierdut telefon.ul cu tot cu cartela cartela a fost închisă. Si eu trebuia să plătesc | |
|
|
|
27-11-2017 |
 | Andrew Vizitator |
| Eu ii bag in block list, dar inainte le pun o muzica ca la robotel. :P :) pana inchid apelul. Sunt sunat si seara dupa 7, sambata la pranz, duminica, etc. Operatorii nu au nici o vina. e job-ul lor sa dea telefoane. Ca in rest, sunt studenti la call center ce se hranesc cu covrigi ( chiar ii compatimesc ) si ies sau intra ca " turma" la metrou in Pipera. Nu e vina lor, dar fac si ei niste banisori. :) Vina o are politica firmei. | |
|
|
|
27-11-2017 |
 | Robert Vizitator |
| Andrew muzica ti-o inchid repede. Eu am facut asa: mi-am inregistrat vocea in care spun "Buna ziua, va rog sa ma asteptati 30 de secunde ca am ceva pe foc"... dupa care dupa 30 de secunde spui, "M-am intors, spuneti va rog despre ce e vorba"... si el mai sta sa explice ca boul ce datorii ai. Si asa ii faci pe loseri sa-si piarda vremea la telefon. | |
|
|
|
28-11-2017 |
| Lisniuc Nicoleta a scris pe 17-11-2017: Buna ziua am primit o sesizare de la getback recovery prin fapt ca am o suma de platit de 17 milioane in termen de cateva zile că dacă nu ma vor da in judecata ce pot face in acest caz tinand cont ca mi am pierdut telefon.ul cu tot cu cartela cartela a fost închisă. Si eu trebuia să plătesc dvs lucrati cu contract de munca sau aveti bunuri pe numele dvs? | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
02-12-2017 |
| Lisniuc Nicoleta a scris pe 17-11-2017: Buna ziua am primit o sesizare de la getback recovery prin fapt ca am o suma de platit de 17 milioane in termen de cateva zile că dacă nu ma vor da in judecata ce pot face in acest caz tinand cont ca mi am pierdut telefon.ul cu tot cu cartela cartela a fost închisă. Si eu trebuia să plătesc Este o simplă notificare de care nu ar trebui să vă faceți griji deocamdată. Puteți să le transmiteți un răsouns prin care să le spuneți că nu sunteți lămurit cu privire la suma pe care o solicită și că dvs nu datorați acea sumă. O să insiste comunicându-vă eventual niște înscrisuri doveditoare ale creanței. Multe asemenea creanțe sunt prescrise sau neclare și acești recuperatori încearcă recuperarea banilor prin singurul lor mijloc: insistența manifestată prin diverse mijloace (telefoane, notificări etc). Dacă totul era clar vă dădeau în judecată. Dacă primiți o cerere de chemare în judecată trebuie să vă faceți griji, dar până atunci comunicați că nu sunteți lămurit asupra creanței și că nu datorați suma pe care ei o invocă. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
15-12-2017 |
 | Ramona dica Vizitator |
| Buna seara, Copilul meu primeste apeluri de pe acest nr si nu vorbeste nimeni. Eu am sunat inapoi si am spus ca vreau sa mi se stearga nr din baza lor de date si mi-a inchis telefonul. | |
|
|
|
15-12-2017 |
| Ramona Dica a scris pe 15-12-2017: Buna seara, Copilul meu primeste apeluri de pe acest nr si nu vorbeste nimeni. Eu am sunat inapoi si am spus ca vreau sa mi se stearga nr din baza lor de date si mi-a inchis telefonul. Vedeți că aveți la telefon o funcție care vă dă posibilitatea să blocați numărul de pe care se sună. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
14-01-2018 |
 | Ramona ina
|
| În 2015 am reziliat contractul cu telecom, achitând inclusiv ultima factura pt ca în aceeași zi la diferența de o ora am făcut portarea cu abonament în rețeaua Vodafone. După aproximativ 6 luni am făcut din nou abonament la telecom, dar pe alt nume deoarece am divorțat între timp, însă în baza lor de date cnp-ul rămâne și e același. La un an distanta, am fost sunata de către firma telecom, spunându-mi ca figureze restanta o suma de bani. La momentul respectiv am explicat doamnei ca este imposibil pt ca rezilierea a fost făcută în aceeași zi cu portarea etc. Însă mi a închis tel. După încă un an, am primit prin posta, pe numele vechi, cu confirmare de primire, o notificare din partea Getback prin care sunt înștiințat ca trebuie sa achit debitul de 2550 lei, în caz contrar ma acționează în judecata. Astăzi, după câteva luni de la notificare, am primit fără confirmare de primire, o decizie finala în care sunt înștiințata ca dacă nu achit suma respectiva pe 19.01.2017 ma acționează în judecata pt executare silita. Va rog sa îmi dați un sfat. Ce ar trebui sa fac? | |
|
|
|
23-01-2018 |
 | Cotea camelia Vizitator |
| am facut un contract cu telekomul in anul 2015...penteu ca nu a mai putut plati mi s a oprit cartela si ma trezesc cu o datorie la getbank de 4milioane...De ce?Nu intekeg ...contractul e intre mine si telekom..Mi s a imchis abonamentul si gata...eu nu am fct contract cu get bank si nu le datorez nimic.. Sm vrut sa le platesc esalonat acum in 2018 dar tonul si ca ma evacueaza silit mi a prodis greata... de unde daca nu am nimic pe numele meu? de unde ma evacueaza??? | |
|
|
|
31-01-2018 |
 | Viorica Vizitator |
| Aceasta societate nu respecta nici o lege din Romania. Faceti toti plangere la OPC, la antifrauda si politie(solicita telefonic toate datele personale, initial am crezut ca sunt niste escroci). Au peste 62.000 dosare in instanta, nu respecta Codul Civil Roman si nu stiu cum de inca mai functioneaza. Doar in urma reclamatiilor cineva totusi trebuie sa se sesizeze | |
|
|
|
01-02-2018 |
 | Roxana Vizitator |
| Si eu am fost data in judecata de ei pt neplata a facturilor orange...am achitat mai mult de jumatate din suma dupa care am primit hartie de la judecatoria Oradea ca nu sunt obligata sa platesc suma...acum doresc restituirea baniilor si nu primesc nici un raspuns si nici nu imi dau un numar de contacr cu cine as putea sa vorbesc...nu stie cineva pe ce numar de telefon as putea legatura cu cineva cine sa imi restituie banii??? | |
|
|
|
01-02-2018 |
| Roxana a scris pe 01-02-2018: Si eu am fost data in judecata de ei pt neplata a facturilor orange...am achitat mai mult de jumatate din suma dupa care am primit hartie de la judecatoria Oradea ca nu sunt obligata sa platesc suma...acum doresc restituirea baniilor si nu primesc nici un raspuns si nici nu imi dau un numar de contacr cu cine as putea sa vorbesc...nu stie cineva pe ce numar de telefon as putea legatura cu cineva cine sa imi restituie banii??? Faceți o sesizare la ANPC și atașați corespondența din care să reiasă refuzul lor de a vă răspunde la cereri. Cum ați făcut cererea, ați trimis solicitarea prin poștă, prin email, cum ? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
05-02-2018 |
 | Dumitru anca maria Vizitator |
| Bună seara am aceeași problemă ca tn termen limită pe 19 01 2018 si nici eu nu stiu ce pot face în condițiile astea | |
|
|
|
05-02-2018 |
| Cotea Camelia a scris pe 23-01-2018: am facut un contract cu telekomul in anul 2015...penteu ca nu a mai putut plati mi s a oprit cartela si ma trezesc cu o datorie la getbank de 4milioane...De ce?Nu intekeg ...contractul e intre mine si telekom..Mi s a imchis abonamentul si gata...eu nu am fct contract cu get bank si nu le datorez nimic.. Sm vrut sa le platesc esalonat acum in 2018 dar tonul si ca ma evacueaza silit mi a prodis greata... de unde daca nu am nimic pe numele meu? de unde ma evacueaza??? | |
|
|
|
05-02-2018 |
| Ramona Ina a scris pe 14-01-2018: În 2015 am reziliat contractul cu telecom, achitând inclusiv ultima factura pt ca în aceeași zi la diferența de o ora am făcut portarea cu abonament în rețeaua Vodafone. După aproximativ 6 luni am făcut din nou abonament la telecom, dar pe alt nume deoarece am divorțat între timp, însă în baza lor de date cnp-ul rămâne și e același. La un an distanta, am fost sunata de către firma telecom, spunându-mi ca figureze restanta o suma de bani. La momentul respectiv am explicat doamnei ca este imposibil pt ca rezilierea a fost făcută în aceeași zi cu portarea etc. Însă mi a închis tel. După încă un an, am primit prin posta, pe numele vechi, cu confirmare de primire, o notificare din partea Getback prin care sunt înștiințat ca trebuie sa achit debitul de 2550 lei, în caz contrar ma acționează în judecata. Astăzi, după câteva luni de la notificare, am primit fără confirmare de primire, o decizie finala în care sunt înștiințata ca dacă nu achit suma respectiva pe 19.01.2017 ma acționează în judecata pt executare silita. Va rog sa îmi dați un sfat. Ce ar trebui sa fac? | |
|
|
|
05-02-2018 |
| Bună seara ce ai rezolvat cu cei de la get back ce trebuie facut !? Dă-mi un semn | |
|
|
|
07-02-2018 |
 | Cosmin Vizitator |
| ce se intampla daca primesti avertizari prin posta si nu prin sms-uri?e vreo diferenta ms anticipat | |
|
|
|
07-02-2018 |
 | Roxana Vizitator |
| Prin email i-am scris...am orimit in careva zi de la ei un email in care nu scrie nimic altceva doar ca am sa primesc in cel mai scurt timp un raspuns | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |