|
09-10-2020 |
 | Viorel Vizitator |
| Doamna avocat daca o să dau din nou de permis o să fac școlă la fel că prima data sau mă pune alfel in scris sau că toți ceilalți participanți care sunt la cursuri vă rog să-mi spuneți mulțumesc | |
|
|
|
09-10-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Intrebati la o scoala de soferi din localitatea dvs. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
10-10-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Viorel a scris pe 09-10-2020: Doamna avocat daca o să dau din nou de permis o să fac școlă la fel că prima data sau mă pune alfel in scris sau că toți ceilalți participanți care sunt la cursuri vă rog să-mi spuneți mulțumesc Daca ati detinut un permis care a fost anulat, va prezentati doar la examenul pentru redobandire. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-10-2020 |
 | Viorel Vizitator |
| Doamna avocat ce înseamnă casă mă duc să-l redobândirea adică fac școlă din nou sau doar la traseu că nu înțeleg vă rog să spuneți mai exact | |
|
|
|
11-10-2020 |
 | Viorel Vizitator |
| Doamna avocat la mine nu scrie nimic că mi anulat permisul de aicea v-am întrebat pe dumneavoastră că nu înțeleg este anulat s-au doar trebuie sa merg să dau sală său doar traseul vă mulțumesc | |
|
|
|
11-10-2020 |
|
| Nu trebuie sa scrie in hotarare ca se anuleaza permisul. Permisul se anuleaza automat in temeiul legii. Trebuie sa dati examen pentru permis ca prima data cand l-ati obtinut. Pentru ca NU mai aveti permis. Deci, veti da si sala si traseu. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
11-10-2020 |
 | Viorel Vizitator |
| Vă mulțumesc pentru ajutor | |
|
|
|
11-10-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Viorel a scris pe 11-10-2020: Doamna avocat la mine nu scrie nimic că mi anulat permisul de aicea v-am întrebat pe dumneavoastră că nu înțeleg este anulat s-au doar trebuie sa merg să dau sală său doar traseul vă mulțumesc Pentru redobandirea permisului anulat trebuie sa sustineti examenul, compus atat din proba teoretica, cat si practica. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-10-2020 |
 | Janos Vizitator |
| Am o intrebare daca am primit recizitoriu la cat timp o sa am procesu | |
|
|
|
18-10-2020 |
|
| Intai veti ajunge in fata judecatorului de camera preliminara; abia apoi la proces. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
18-10-2020 |
| Janos a scris pe 18-10-2020: Am o intrebare daca am primit recizitoriu la cat timp o sa am procesu Daca ati primit Rechizitoriul, aveti posibilitatea legala sa formulati cereri si exceptii, conform prevederilor art. 344 NCPP: "Măsurile premergătoare (1) După sesizarea instanţei prin rechizitoriu, dosarul se repartizează aleatoriu judecătorului de cameră preliminară. (2) Copia certificată a rechizitoriului şi, după caz, traducerea autorizată a acestuia se comunică inculpatului la locul de deţinere ori, după caz, la adresa unde locuieşte sau la adresa la care a solicitat comunicarea actelor de procedură, aducându-i-se totodată la cunoştinţă obiectul procedurii în camera preliminară, dreptul de a-şi angaja un apărător şi termenul în care, de la data comunicării, poate formula în scris cereri şi excepţii cu privire la legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală. Termenul este stabilit de către judecătorul de cameră preliminară, în funcţie de complexitatea şi particularităţile cauzei, dar nu poate fi mai scurt de 20 de zile. (3) În cazurile prevăzute de art. 90, judecătorul de cameră preliminară ia măsuri pentru desemnarea unui apărător din oficiu şi stabileşte, în funcţie de complexitatea şi particularităţile cauzei, termenul în care acesta poate formula în scris cereri şi excepţii cu privire la legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală, care nu poate fi mai scurt de 20 de zile. (4) La expirarea termenelor prevăzute la alin. (2) şi (3), judecătorul de cameră preliminară comunică cererile şi excepţiile formulate de către inculpat ori excepţiile ridicate din oficiu parchetului, care poate răspunde în scris, în termen de 10 zile de la comunicare." Ulterior efectuarii acestei proceduri, se va stabili primul termen de judecata. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-12-2020 |
 | Janos Vizitator |
| Daca dosaru a trecut de camere preliminary la cat timp as putea avea procesu multumesc estét raspuns | |
|
|
|
04-12-2020 |
|
| Depinde de gradul de incarcare a instantei si daca aceasta lucreaza in regim de "avarie" din cauza pandemiei. In orice caz, nu mai repede de 2 - 3 luni. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
04-12-2020 |
| Janos a scris pe 04-12-2020: Daca dosaru a trecut de camere preliminary la cat timp as putea avea procesu multumesc estét raspuns Daca nu au existat cereri si exceptii, este posibil sa se fixeze primul termen in aproximativ o luna, in functie de volumul de lucru al instantei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-12-2020 |
 | Janos Vizitator |
| Buna ziua ce sanse am la o alcolemie 1.06 prima 0.78 a doa in sange precizezi ca sunt sofer profesionist am bagat adeverinta de la angajator in dosar permisu era sursa de venit | |
|
|
|
27-12-2020 |
|
| Ce a propus procurorul? | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
28-12-2020 |
 | Janos Vizitator |
| Nu stiu ce a propus procoruru urmeaz sa procesu habar nu am dar permisu ma intereseaza | |
|
|
|
28-12-2020 |
| Janos a scris pe 28-12-2020: Nu stiu ce a propus procoruru urmeaz sa procesu habar nu am dar permisu ma intereseaza De regula, in cazul infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului sau a altor substante, permisul se anuleaza. Pentru a evita acest lucru, va trebui sa solicitati ca modalitate de executare amanarea aplicarii pedepsei, daca sunt intrunite conditiile prevazute de art 83 NCP: "(1) Instanţa poate dispune amânarea aplicării pedepsei, stabilind un termen de supraveghere, dacă sunt întrunite următoarele condiţii: a) pedeapsa stabilită, inclusiv în cazul concursului de infracţiuni, este amenda sau închisoarea de cel mult 2 ani; b) infractorul nu a mai fost condamnat anterior la pedeapsa închisorii, cu excepţia cazurilor prevăzute în art. 42 lit. a) şi lit. b) sau pentru care a intervenit reabilitarea ori s-a împlinit termenul de reabilitare; c) infractorul şi-a manifestat acordul de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii; d) în raport de persoana infractorului, de conduita avută anterior săvârşirii infracţiunii, de eforturile depuse de acesta pentru înlăturarea sau diminuarea consecinţelor infracţiunii, precum şi de posibilităţile sale de îndreptare, instanţa apreciază că aplicarea imediată a unei pedepse nu este necesară, dar se impune supravegherea conduitei sale pentru o perioadă determinată. (2) Nu se poate dispune amânarea aplicării pedepsei dacă pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea săvârşită este de 7 ani sau mai mare sau dacă infractorul s-a sustras de la urmărire penală ori judecată sau a încercat zădărnicirea aflării adevărului ori a identificării şi tragerii la răspundere penală a autorului sau a participanţilor. (3) Amânarea aplicării pedepsei închisorii atrage şi amânarea aplicării amenzii care însoţeşte pedeapsa închisorii în condiţiile art. 62. (4) Sunt obligatorii prezentarea motivelor care au determinat amânarea aplicării pedepsei şi atenţionarea infractorului asupra conduitei sale viitoare şi a consecinţelor la care se expune dacă va mai comite infracţiuni sau nu va respecta măsurile de supraveghere ori nu va executa obligaţiile ce îi revin pe durata termenului de supraveghere." | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-08-2021 |
 | Badea mihai Vizitator |
| Buna ziua am ieșit cu fata mașini din curte un metru spre stradă cineva a intrat în bară mașini a sunat la politie am recunoscut că am băut a ieșit 1.03 se poate suspenda permisul nu am mai avut amenzi sau antecedente penale ce pedeapsa se poate da | |
|
|
|
08-08-2021 |
| Badea Mihai a scris pe 08-08-2021: Buna ziua am ieșit cu fata mașini din curte un metru spre stradă cineva a intrat în bară mașini a sunat la politie am recunoscut că am băut a ieșit 1.03 se poate suspenda permisul nu am mai avut amenzi sau antecedente penale ce pedeapsa se poate da Daca ati iesit cu masina pe un drum public, veti fi acuzat de savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Permisul de regula se anuleaza, in functie de modalitatea de executare a pedepsei pe care o veti primi. Sfatul meu este sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a beneficia de o pedeapsa cat mai mica, cu o modalitate de executare care sa permita restituirea permisului la finalizarea dosarului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |