Forum avocaţi > Drept penal

Cum se calculeaza anii de inchisoare - Pagina 9

Start 9
 06-02-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Sotul dvs poate fi liberat conditionat dupa 2 ani de executare a pedepsei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-06-2023
Vizitator
Buna seara,soțul meu a primit 2ani și 3luni cu detenție ,cat trebuie să execute exact din pedeapsa pentru eliberarea condiționată ,cumva 10luni?mulțumesc
Răspunde
 10-06-2023

Bucuresti
0746938774
Facebook
Sotul dvs poate fi liberat conditionat dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa, adica dupa 1 an si 6 luni, daca indeplineste si celelalte conditii ale liberarii condiționate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-09-2023
Vizitator
Bună seara! Soțul meu este condamnat la închisoare pe perioada de 5 ani și 2 luni.Are 2 ani și 3 luni de când este închis
Când fa vi eliberat condiționat?Mulțumesc!
Răspunde
 30-09-2023
Vizitator
Bună seara! Soțul meu este condamnat la închisoare pe perioada de 5 ani și 2 luni.Are 2 ani și 3 luni de când este închis
Când fa vi eliberat condiționat?Mulțumesc!
Răspunde
 30-09-2023

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Poate fi liberat conditionat dupa executarea unei fractii minime de 2/3 din pedeapsa stabilita.
In cazul sotului dvs., pana sa depuna cerere mai are de executat aproximativ 16 luni si jumatate.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-10-2023
Vizitator
Buna ziua.ma adresez dmnei av Starjil.tatal meu a împlinit 60 ani în iunie 2023,e arestat din mai 2022 și a primit pedeapsa de 7 ani și 6 luni.la comisia pe regim închis i a calculat posibilitatea liberării condiționate februarie 2026.se ia în calcul faptul ca a împlinit 60 ani?care ar fi anul la care ar putea fi eliberat?
Răspunde
 06-12-2023
Vizitator
Bună ziua!Am un băiat care este condamnat la 10 ani închisoare,a executat 3ani,are tratament psihotrop, când poate să i se scoată treimile, când poate să se libereze mai devreme?
Răspunde
 08-12-2023

Bucuresti
0746938774
Facebook
Fiul dvs poate fi liberat conditionat dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-01-2024
Vizitator
Buna,tatal meu a fost azi arestat a primit pedeapsa de 3 ani a facut la domiciliu 9 luni si la cei 3 ani a facut recurs dar nu ia scazut nimic din pedeapsa cat ar mai avea de facut?
Răspunde
 19-01-2024

Bucuresti
0746938774
Facebook
Tatăl dvs poate fi liberat condiționat după executarea fracției de 2/3 din pedeapsa.

Perioada arestului la domiciliu se va deduce din pedeapsa finală.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-02-2024
Vizitator
Bună ziua.tatal meu a fost condamnat la 7 ani și 6 luni din mai 2022.a fost pe arest domiciliar noiembrie 2022-iulie 2023 când a împlinit vârsta de 60 ani.ii ia în considerare cu 1/3 din pedeapsa ptr eliberare conditionata?menționez ca are grija de un coleg ,munca neremunerata 4 ore ziua,4 noaptea.in ce an poate fi eliberat?
Răspunde
 23-02-2024
Vizitator
Bună ziua.tatal meu a fost condamnat la 7 ani și 6 luni din mai 2022.a fost pe arest domiciliar noiembrie 2022-iulie 2023 când a împlinit vârsta de 60 ani.ii ia în considerare cu 1/3 din pedeapsa ptr eliberare conditionata?menționez ca are grija de un coleg ,munca neremunerata 4 ore ziua,4 noaptea.in ce an poate fi eliberat?
Răspunde
 03-07-2025
Vizitator
Sotul a facut 16 luni de detentie in franta, dupa 16 luni a fost eliberat, dupa un an de arest preventiv a fost chemat la procesc, procesul a durat 5 zile, nu a primit hotararea de la procuror, la 1 luna a primit email de la avocat ca si a ispasit pedeapsa si este liber, acum dupa 5 ani a fost oprit in trafic si ia adus la cunostinta ca are mandat de arestare , a primit sentinta de 5 ani cu 30 luni de arest preventiv, dar el a facut 16 luni, este posibil sa mai faca cele 14 luni?in cazul in care el a fost la munca acolo, scoala si comportament bun.
Răspunde
 09-07-2025

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dacă soțul dvs a primit condamnarea în Franța, va trebui să contactați un avocat local, pentru a vă explica prevederile legislației franceze în materie penală.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart 9
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.