|
06-01-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Petronela Dimache a scris pe 05-01-2021: Buna sera scuzati ca deranjez sotul meu e condamnat 4 ani si 7 luni cu inchisoare si si a executat pana acum un an si 9 luni Sotul dvs poate fi liberat conditionat dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-01-2021 |
 | Bibi Vizitator |
| Buna seara va rog daca puteti sa mi raspundeti la intrebare sotul meu a fost condamnat la 2 ani si 5 luni cat trebuie sa faca pentru a putea face cerere pentru eliberare conditionata | |
|
|
|
29-01-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Dupa executarea a cel putin 2/3 din pedeapsa (aprox 1 an si 6 luni) Daca si munceste, poate dupa executarea a 1/2 din pedeapsa. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
30-01-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Bibi a scris pe 29-01-2021: Buna seara va rog daca puteti sa mi raspundeti la intrebare sotul meu a fost condamnat la 2 ani si 5 luni cat trebuie sa faca pentru a putea face cerere pentru eliberare conditionata Sotul dvs poate fi liberat conditionat, dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-02-2021 |
 | Nicoleta Vizitator |
| Buna seara am si eu o intrebare soțul meu a fost condamnat la 3 ani de de închisoare soțul meu a executat deja 8 luni si din pedeapsa trecuta i sa mai scazut inca 7 luni cand ar trebui să se elibereze va multumesc anticipat | |
|
|
|
02-02-2021 |
| Nicoleta a scris pe 02-02-2021: Buna seara am si eu o intrebare soțul meu a fost condamnat la 3 ani de de închisoare soțul meu a executat deja 8 luni si din pedeapsa trecuta i sa mai scazut inca 7 luni cand ar trebui să se elibereze va multumesc anticipat Sotul dvs poate fi liberat conditionat dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa, adica peste 9 luni. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-02-2021 |
 | Giulia Vizitator |
| Buna seara Sotul meu are o pedeapsa de 3 ani si 6 luni este inchis din 29 .01.2020 si lucr aza zilnic din martie . Cit executa din aceasta pedeapsa . Multumesc | |
|
|
|
10-02-2021 |
| Giulia a scris pe 09-02-2021: Buna seara Sotul meu are o pedeapsa de 3 ani si 6 luni este inchis din 29 .01.2020 si lucr aza zilnic din martie . Cit executa din aceasta pedeapsa . Multumesc Sotul dvs poate fi liberat conditionat dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa. De asemenea, zilele de munca vor fi luate in calcul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-11-2021 |
 | Geo Vizitator |
| Buna ziua, As dori daca se poate sa fiu lamurita cu o speta penala. Persoana in cauza se afla in detentie la regim inchis, muncesete, nu are rapoarte etc.. este in detentie din 21.08.2020. Situația de fapt nu este complexă din punct de vedere al faptelor, nu este vorba de cele mai complexe infractiuni. Este complicata datorită incidenței multor instituții privind unitatea/pluralitatea de infractiuni ( infr. continuată, concurs, recidiva) și a multitudinii de dosare. Totodată țin sa menționez, că a făcut cerere și către instante privind erorile din sentinta penala, etc.. avand in prima faza doua dosare cu finalizare 12 ani si una de 20 ani, au facut descontopirea lor si a ramas la final total la 18 ani, problema este ca mai era un dosar care nu era finalizat si cand a fost finalizat treima a fost pusa la o condamnare care fost desfintata, nu a adaugat-o la condamnarea de 18 ani care trebuia. Si asa s-a ridicat la 22 ani. Mentionez ca alta instanta a dat cei 18 ani, si alta nu a luat in considerare care a fost ultima. Mai mentionez ca el a mai avut in trecut executati aproape 7 ani, care sunt aceleas infractiuni din condamnarile actuale. Exista posibilitatea a unor mai multe variante favorabile pentru cauza lui, una fiind cred că ceea mai favorabila sa fie trecut pe codul vechi, bine mai mult că sigur la "grosso modo'' sunt cam 3-4 variante că condamnarea înșine sa nu depaseasca 10 ani. Treimele stiu ca sunt neconstitutionale, pentru ca toata treaba spetei lui insine daca i-ar cadea treimele el a trebui sa intre in comisia de eliberare. Am mai contactat avocati, dar unii spun da da si apoi nu mai raspund, alti duc totul pana la un punct si apoi spune ca .. pai da dar... unul sigur a spus ca se poate face doar ca nu are timp, deoarce este complicata datorita institutilor. In mod concret baiatul in cauza doreste sa stie ce poata sa faca mai departe, pentru ca v-am spus la el este vorba si de erorile facute de instituti, dar este vorba la un dosar si de ''ura personala'' . Intradevar nu cred ca o sa intelegti mare lucru din ce am scris eu, dar nu as putea sa va dau mai multe date publice, v-as scrie personal pe email-urile care le-am vazut doar ca as dori sa stiu ca daca scriu as putea discuta sa-mi explice concret situatia in fapt... | |
|
|
|
05-11-2021 |
|
| Dvs. puteti contacta orice cabinet de avocatura. Insa trebuie sa aveti in vedere ca la momentul la care luati legatura personal cu un avocat va supuneti prevederilor legii nr.51/1995, si trebuie sa va declinati identitatea, si sa se intocmeasca un contract de consultanta juridica in baza caruia sa se studieze cauza. Evident, dupa plata unui onorariu. Nu trimiteti documente ori informatii fara acceptul prealabil al avocatului ales. Dupa studiu, avocatul isi face o parere si va informeaza asupra posibilitatilor legale pe care le aveti in rezolvarea spetei. Acest contract este separat de contractul de asistenta juridica ce urmeaza a fi incheiat ulterior, efectiv pentru asistenta si reprezentare, daca avocatul decide sa preia cauza. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
06-11-2021 |
| Geo a scris pe 05-11-2021: Buna ziua, As dori daca se poate sa fiu lamurita cu o speta penala. Persoana in cauza se afla in detentie la regim inchis, muncesete, nu are rapoarte etc.. este in detentie din 21.08.2020. Situația de fapt nu este complexă din punct de vedere al faptelor, nu este vorba de cele mai complexe infractiuni. Este complicata datorită incidenței multor instituții privind unitatea/pluralitatea de infractiuni ( infr. continuată, concurs, recidiva) și a multitudinii de dosare. Totodată țin sa menționez, că a făcut cerere și către instante privind erorile din sentinta penala, etc.. avand in prima faza doua dosare cu finalizare 12 ani si una de 20 ani, au facut descontopirea lor si a ramas la final total la 18 ani, problema este ca mai era un dosar care nu era finalizat si cand a fost finalizat treima a fost pusa la o condamnare care fost desfintata, nu a adaugat-o la condamnarea de 18 ani care trebuia. Si asa s-a ridicat la 22 ani. Mentionez ca alta instanta a dat cei 18 ani, si alta nu a luat in considerare care a fost ultima. Mai mentionez ca el a mai avut in trecut executati aproape 7 ani, care sunt aceleas infractiuni din condamnarile actuale. Exista posibilitatea a unor mai multe variante favorabile pentru cauza lui, una fiind cred că ceea mai favorabila sa fie trecut pe codul vechi, bine mai mult că sigur la "grosso modo'' sunt cam 3-4 variante că condamnarea înșine sa nu depaseasca 10 ani. Treimele stiu ca sunt neconstitutionale, pentru ca toata treaba spetei lui insine daca i-ar cadea treimele el a trebui sa intre in comisia de eliberare. Am mai contactat avocati, dar unii spun da da si apoi nu mai raspund, alti duc totul pana la un punct si apoi spune ca .. pai da dar... unul sigur a spus ca se poate face doar ca nu are timp, deoarce este complicata datorita institutilor. In mod concret baiatul in cauza doreste sa stie ce poata sa faca mai departe, pentru ca v-am spus la el este vorba si de erorile facute de instituti, dar este vorba la un dosar si de ''ura personala'' . Intradevar nu cred ca o sa intelegti mare lucru din ce am scris eu, dar nu as putea sa va dau mai multe date publice, v-as scrie personal pe email-urile care le-am vazut doar ca as dori sa stiu ca daca scriu as putea discuta sa-mi explice concret situatia in fapt... Pentru un calcul exact al cuantumului pedepsei pe care persoana in cauza urmeaza sa o execute, trebuie analizate toate hotararile de condamnare. Sfatul meu este sa mergeti la un avocat pentru o consultanta juridica, prezentand toate hotararile de condamnare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-02-2022 |
 | Vlad Vizitator |
| Bună ziua, mă numesc Vlad și am o întrebare dacă mă puneți lămuri. Fratele meu a primit sentința,6 ani din care a făcut 5 luni in 2019 în arest și mutat la penitenciar 2 luni din cele 5. Întrebarea mea este dacă se înscrie la activități și are un comportament disciplinat ,când poate să facă cere eliberare condiționată sau orice să poată ieși de acolo. Vreau să menționez că este inchis pentru consum. Vă mulțumesc. | |
|
|
|
06-02-2022 |
|
| Dupa executarea a 2/3 din pedeapsa poate face cerere de liberare conditionata. Daca ar reusi si sa munceasca tot timpul (ceea ce e putin probabil) liberarea ar putea fi dispusă dupa executarea efectivă a cel puţin jumătate din durata pedepsei închisorii. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
07-02-2022 |
 | Vlad Vizitator |
| |
|
|
11-05-2022 |
 | Marcela Vizitator |
| Buna daca soțul meu Io dat 2 ani și 8 luni cat face | |
|
|
|
12-05-2022 |
|
| Aproximativ 1 an si 9 luni, dupa care poate face cerere de liberare conditionata | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
13-05-2022 |
| Marcela a scris pe 11-05-2022: Buna daca soțul meu Io dat 2 ani și 8 luni cat face Sotul dvs poate fi liberat conditionat dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-06-2022 |
 | Anonim Vizitator |
| Bună ziua!! Soțul meu a fost arestat în Polonia 2.6 ani nu iese la munca ca nu au acceptat asta el neștiind vorbi limba.. A executat abia 7 luni!! Cât credeți ca poate executa pana va fi eliberat condiționat?? | |
|
|
|
24-06-2022 |
| Pentru un raspuns la intrebarea dvs va trebui sa contactati un avocat local, din moment ce executa pedeapsa in Polonia. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-02-2023 |
 | Marincas alin Vizitator |
| Buna as dori sa știu cât tr să facă soțul meu din 3 ani și muncește și are executat un an deja | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |