|
11-10-2016 |
 | Andreea Vizitator |
| Buna.Fratele meu este in arest si a primit pedeapsa de 5 ani si 6 luni si e la regim deschis.Pana in acest moment a facut 3 ani din pedeapsa si as vrea sa stiu cum se calculeaza anul de inchisoare si daca trebuie sa stea exact 5 ani si 6 luni.Multumesc | |
|
|
|
11-10-2016 |
| Fratele dumneavoastra se poate libera conditionat daca executa cel putin doua treimi din durata pedepsei. In concret, poate formula cerere de liberare conditionata dupa ce executa 3 ani si 8 luni. Bafta! | |
|
|
|
12-10-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Anii de detentie se calculeaza in zile calendaristice, insa in cazul in care fratele dvs. are o conduita buna in timpul detentiei, poate formula o cerere de liberare conditionata, duce ce executa fractia de 2/3 din pedeapsa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-06-2017 |
 | Adelina Vizitator |
| Scuzați ca deranjez.. Dacă iubitul meu a fost condamnat la 6 ani cu executare ,si daca muncește ,este activ ,are o conduită bună ,cât trebuie să ispaseasca pentru a cere eliberarea condiționată (având în vedere că muncește ..) ? | |
|
|
|
24-06-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Prietenul dvs. poate solicita liberarea conditionata dupa executarea unei fractii de 2/3 din pedeapsa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-01-2018 |
 | Lucy Vizitator |
| Buna seara ,sotul meu este condamnat 2 ani si 8 luni. As dori sa stiu cat are de executat mai exact?? Mentionez ca este închis de anul trecut iunie 2017 | |
|
|
|
30-01-2018 |
| Lucy a scris pe 30-01-2018: Buna seara ,sotul meu este condamnat 2 ani si 8 luni. As dori sa stiu cat are de executat mai exact?? Mentionez ca este închis de anul trecut iunie 2017 Mai exact: pana in februarie 2020. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
30-01-2018 |
| De asemenea, sotul dumneavoastra poate formula cerere de liberare conditionata dupa ce va executa 2/3 din durata pedepsei sau jumatate din durata acesteia daca presteaza munca si are o conduita buna. | |
|
|
|
21-02-2018 |
 | Mateiasu Aurora Vizitator |
| Anii de inchisoare se calculează asa: la o pedeapsa de 4 ani si 4 luni se executa 3 ani si 3 luni dupa care trebuie sa il puna in comisia de eliberare! Insa la comisia de eliberare se va mai da un spor prelungit de cam 3 luni, desii a avut detinutul o conduita buna, a participat la multe lucruri ce i ss cerut ei nu vor tine vont de acedt aspect. Pedeapsa finala de eliberare ii va fii undeva la: 3 ani si 4 luni si ol va elibera!!! Cunosc tot codul penal si cel nou si cel vechi si stiu toate articolele si pedepsele. Adica cunosc incadrarile fiecarei pedepse. | |
|
|
|
22-02-2018 |
 | Ghita Simona Vizitator |
| Cum sunt calculate zilele de muncă neremunerate?a executat 7luni azi iau fost deduse încă 2 luni,iar pe cardul deținutului au rămas 8 luni unde nu sunt incluse zilele de muncă nici cele 6 compensatorii.cam cat rămâne aproximativ din pedeapsa? mulțumesc mult | |
|
|
|
07-03-2018 |
 | Alina Vizitator |
| buna ziua as vrea si eu sa ma lamuresca cineva sotul meu are o condamnare de 3 ani si 2lunI are executat 1 an si 4 luni cat mai are aveal de stat va multumesc si va rog sami raspundeti | |
|
|
|
08-03-2018 |
 | Alex Vizitator |
| Sunt condamnat in prima instanță la 4 ani am executat 25 luni din pedeapsa in arest preventiv 4luni si 21 arest la domiciliu mar interesa in cazul in care nu îmi mai ia nimic la apele cum mi se calculează cat am executat si cat ar mai rămâne de executat mulțumesc anticipat | |
|
|
|
08-03-2018 |
| Alex a scris pe 08-03-2018: Sunt condamnat in prima instanță la 4 ani am executat 25 luni din pedeapsa in arest preventiv 4luni si 21 arest la domiciliu mar interesa in cazul in care nu îmi mai ia nimic la apele cum mi se calculează cat am executat si cat ar mai rămâne de executat mulțumesc anticipat Perioada arestului preventiv si cea a arestului la domiciliu se vor scadea din pedeapsa finala, urmand ca dvs. sa executati restul de pedeapsa. Dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa puteti beneficia de liberare conditionata. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-03-2018 |
| Adica 15luni.are deja 7,.dupa 8 luni intra în comisie?va mulțumesc | |
|
|
|
09-03-2018 |
| Adica 15luni.are deja 7,.dupa 8 luni intra în comisie?va mulțumesc | |
|
|
|
09-03-2018 |
 | Alex Vizitator |
| Va mulțumesc pt răspuns deci după socoteala mea ar trebui sa fac minim 2anj si 8 luni din 4 ! ? | |
|
|
|
10-03-2018 |
 | Alina Vizitator |
| Am și eu o întrebare, iubitul meu a fost condamnat la 10 ani de închisoare, acuma în aprilie face 6 ani de, detenție, a avut ieri 09.03 instanta pentru liberarea condiționată și ia dat respins și poate abea în 26.05 sa facă din nou cerere de instanta. Atunci poate fi eliberat? | |
|
|
|
10-03-2018 |
| Alina a scris pe 10-03-2018: Am și eu o întrebare, iubitul meu a fost condamnat la 10 ani de închisoare, acuma în aprilie face 6 ani de, detenție, a avut ieri 09.03 instanta pentru liberarea condiționată și ia dat respins și poate abea în 26.05 sa facă din nou cerere de instanta. Atunci poate fi eliberat? Buna ziua, Nu. In data de 26.05. va putea face o noua cerere de eliberare conditionata. Ulterior aceasta cerere se va judeca de catre instanta. Numai dupa ce aceasta cerere va fi admisa de instanta si hotararea judecatoreasca va ramane definitiva, va putea fi eliberat. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
10-03-2018 |
 | Alina Vizitator |
| Dar dacă a făcut 6 ani din010 are șanse sau cât poate sa ii mai dea respins dacă el muncește și are component bun? | |
|
|
|
10-03-2018 |
 | Alina Vizitator |
| 6 ani din 10. Ma scuzați. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |