Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal pe confirmare renunțare începere urmărire penala - Pagina 5

Start 5
 07-05-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cristi a scris pe 07-05-2018:
Renuntarea la urmarie penala apare in cazier? Ma refer jn cazul in care vrei sa lucrezi in M.A.I. sau MApN?
. Nu apare in cazier, insa in situatia in care doriti sa lucrati la respectivele institutii, fapta va figura in fisa operativa.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-05-2018
Vizitator
Mentionez ca nu am fost condamnat sau amendat in nici-un fel. Credeti ca am vreo sansa sau voi fi respins din prima? A fost un caz de numere expirate. Ce va figura in fisa operativa la politie in afara de fapta? Si amenzile contraventionale? In momentul cand se completeaza autobiografia nu se cere sa fie precizat daca ai fost urmarit penal ci doar condamnat, judecat si antecedente.
Răspunde
 06-06-2018
Vizitator
Buna seara am avut un dosar pentru confirmarea renuntare urmarire penale sh sa rezolvat .. am intrat si am cautat dosaru pe net si scrie "admis fond".. ce inseamna asta ? Mai trebuie să primesc ceva se mai întâmplă ceva? Cine ma poate ajuta?
Răspunde
 07-06-2018
Vizitator
Buna seara am avut un dosar pentru confirmarea renuntare urmarire penale sh sa rezolvat .. am intrat si am cautat dosaru pe net si scrie "admis fond".. ce inseamna asta ? Mai trebuie să primesc ceva se mai întâmplă ceva? Cine ma poate ajuta?
Răspunde
 07-06-2018
Vizitator
Gabriela 6543 a scris pe 07-06-2018:
Răspunde
 07-06-2018
Vizitator
Av. Bratulescu Adela a scris pe 07-05-2018:
Cristi a scris pe 07-05-2018:
Renuntarea la urmarie penala apare in cazier? Ma refer jn cazul in care vrei sa lucrezi in M.A.I. sau MApN?
. Nu apare in cazier, insa in situatia in care doriti sa lucrati la respectivele institutii, fapta va figura in fisa operativa.
Răspunde
 07-06-2018
Vizitator
Buna seara am avut un dosar pentru confirmarea renuntare urmarire penale sh sa rezolvat .. am intrat si am cautat dosaru pe net si scrie "admis fond".. ce inseamna asta ? Mai trebuie să primesc ceva se mai întâmplă ceva? Cine ma poate ajuta
Răspunde
 07-06-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Gabriela 6543 a scris pe 07-06-2018:
Buna seara am avut un dosar pentru confirmarea renuntare urmarire penale sh sa rezolvat .. am intrat si am cautat dosaru pe net si scrie "admis fond".. ce inseamna asta ? Mai trebuie să primesc ceva se mai întâmplă ceva? Cine ma poate ajuta

Inseamna ca s-a admis propunerea Parchetului, adica ati scapat de invinuire. Veti primi hotararea acasa.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-06-2018
Vizitator
Acu cand voi primi hotărârea ce trebuie sa scrie.. ? Îmi vor da cv ? Vro pedeapsa ,amenda ceva sau va scrie ca sa inchis dosaru, ca sa confirmat renuntarea la urmarirea penala ? Multumesc!!!
Răspunde
 09-06-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Gabriela 6543 a scris pe 08-06-2018:
Acu cand voi primi hotărârea ce trebuie sa scrie.. ? Îmi vor da cv ? Vro pedeapsa ,amenda ceva sau va scrie ca sa inchis dosaru, ca sa confirmat renuntarea la urmarirea penala ? Multumesc!!!

Nu veti primi nicio sanctiune.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-06-2018
Vizitator
Am primit o citatie sh cred eu ca e hotararea care scrie asa : "Pentru aceste motive in numele legi hotărăște: "
In temeiul art. 318 alin. 15 CPP , admite cerere de confirmare a Ordonanței . A Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca prin care s-a dispus renuntarea la urmarirea penala cu privire la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune prev. de art 244 alin. 1 CP, de către faptuitoarea............. pe care o apreciază ca temeinică și legală. Vreau sa stiu daca e hotararea sh daca să rezolvat cazu ..? Mai trebuie să primesc cv ? Sau să incheiat confirmarea renuntari la urmarirea penala ? Cine ma poate ajuta? Vă rog mult!!!
Răspunde
 13-06-2018
Vizitator
Am primit o citatie sh cred eu ca e hotararea care scrie asa : "Pentru aceste motive in numele legi hotărăște: "
In temeiul art. 318 alin. 15 CPP , admite cerere de confirmare a Ordonanței . A Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca prin care s-a dispus renuntarea la urmarirea penala cu privire la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune prev. de art 244 alin. 1 CP, de către faptuitoarea............. pe care o apreciază ca temeinică și legală. Vreau sa stiu daca e hotararea sh daca să rezolvat cazu ..? Mai trebuie să primesc cv ? Sau să incheiat confirmarea renuntari la urmarirea penala ? Cine ma poate ajuta? Vă rog mult!!!
Răspunde
 13-06-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Gabriela 6543 a scris pe 13-06-2018:

Instanta a admis propunerea Parchetului, cu alte cuvinte ati scapat de invinuirea care vi se aducea. Veti primi hotararea prin posta.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-08-2018
Vizitator
Buna ziua , am facut o mare prostie si am furat din carrefour 2 baterii portabile cu prejudicul de 50 de lei (25lei bucata) imi pare rau si sunt foarte speriat am fost la tribunal sa imi i au citatia si acolo se constata ca va trebui sa ma prezint in fata instantei ca cercetat in dosarul cu obiectul : confirmare renuntare penala , stadiul procesual a dosarului : Fond .
Imi este frica nu stiu ce se va intampla voi face puscarie , trebuie sa ma prezint ?
Răspunde
 06-08-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
David a scris pe 05-08-2018:
Buna ziua , am facut o mare prostie si am furat din carrefour 2 baterii portabile cu prejudicul de 50 de lei (25lei bucata) imi pare rau si sunt foarte speriat am fost la tribunal sa imi i au citatia si acolo se constata ca va trebui sa ma prezint in fata instantei ca cercetat in dosarul cu obiectul : confirmare renuntare penala , stadiul procesual a dosarului : Fond .
Imi este frica nu stiu ce se va intampla voi face puscarie , trebuie sa ma prezint ?

Mergeți la instanță și spuneți că vă pare rău pentru fapta comisă și că nu veți mai comite fapte de natură penală. Instanța se va pronunța pe confirmarea privind renunțarea la urmărirea penală. Dacă instanța admite cererea și confirmă renunțarea la urmărire penală, nu veți mai fi urmărit penal și veți scăpa de consecințele penale. Așadar, nu trebuie să va faceți griji privitor la o condamnare deoarece nu este cazul.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-08-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
David a scris pe 05-08-2018:

Mergeti in fata instantei la termenul stabilit, cand instanta va confirma propunerea Parchetului. Cu alte cuvinte, ati scapat de invinuirea adusa in sarcina dvs.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-08-2018
Vizitator
Buna ziua.am făcut un lucru de care sunt mândru.am ieșit și-n magazazinul caufland fără a plăti unul din produsele din cos.an valoare de 17 lei.am primit o citate de la judecătoria Oradea ptr confirmarea neanceperii urmăririi penale problema este ca nu pot ajunge la acea data deoarece lucre ca șofer pe comunitate și la acea data șut la lucru.an citate scrie ca trebuie sa ma prezint.ce as putea face..de la lucru nu pot pleca oricand multumesc
Răspunde
 31-08-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Fragilă Vasile a scris pe 31-08-2018:
Buna ziua.am făcut un lucru de care sunt mândru.am ieșit și-n magazazinul caufland fără a plăti unul din produsele din cos.an valoare de 17 lei.am primit o citate de la judecătoria Oradea ptr confirmarea neanceperii urmăririi penale problema este ca nu pot ajunge la acea data deoarece lucre ca șofer pe comunitate și la acea data șut la lucru.an citate scrie ca trebuie sa ma prezint.ce as putea face..de la lucru nu pot pleca oricand multumesc

Lipsa dvs de la termen nu împiedică judecarea cauzei de către instanța de judecată. Așadar, dacă nu vă prezentați instanța se poate pronunța asupra cererii de confirmare a renunțării la urmărirea penală. Dacă vreți, puteți trimite prin poștă o solicitare scrisă prin care să susțineți că vă pare rău pentru fapta săvârșită și doriți confirmărea renunțării neînceperii urmăririi penale.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-08-2018
Vizitator
Va multumesc nespus de mult
Răspunde
RăspundeStart 5
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.