|
18-10-2016 |
 | Ella Vizitator |
| Bună ziua.Am făcut o mare prostie de care nu sunt mandra și as vrea sa nu se fi întâmplat ,am sustras dintr un magazin o cămașă în timp ce alte lucruri le am cumpărat însă am fost prinsa și mi se a făcut dosar penal, am primit actele de la parchet cu titlul de ordonanță prin ca se dispune încetarea urmăririi penale și plata cheltuielilor judiciare în valoare de 100ron,am plătit la trezorerie și la câteva zile am primit citație pe prezentare la judecătorie în dosar penal pentru confirmare renunțare începere urmărire penala pe același subiect care îl credeam încheiat de parchet.Intrebarea mea este ce se întâmplă în sala de judecata în astfel de cazuri și ce se poate întâmpla dacă nu mă prezint la acea data? Sunt însărcinată și voi avea 8 luni atunci și nu știu dacă pot ajunge,nu am avocat însă sunt destul de speriata pentru ca nu știu ce se poate întâmpla și nu îmi permite sarcina sa umblu prea mult | |
|
|
|
18-10-2016 |
 | Ella Vizitator |
| Am greșit în titlu,este dosar pt confirmare renunțare încetare urmărire penală ...mă ajută și pe mine cineva cu un răspuns? va rog frumos..dacă nu mă voi putea prezenta ce se întâmplă?dacă mă prezint ce mă va întreba,sau mă va întreba ceva judecătorul?sau pur și simplu da o hotărâre definitivă în concordanță cu dosarul si ceea ce a emis procurorul de la parchet? | |
|
|
|
18-10-2016 |
| Buna ziua! Nu va faceti griji, trebuie sa mergeti si incercati sa luati dosarul la prima ora, data fiind starea dvs. Nu veti fi audiata, vi se va explica pt ce sunteti chemata in instanta iar dvs daca nu stiti sa spuneti altceva in momentul in care veti fi intrebata ce concluzii puneti pe fondul cauzei spuneti sa admita cererea. Instanta in baza art.549 alin.1 Cpp rap.la art.318 alin.12 şi alin.15 Cpp va admite cererea de confirmare formulată de Parchet, si va confirma ordonanţa parchetului, prin care s-a dispus renunţarea la urmărire penală faţă de dvs Sarcina usoara in continuare si nu va faceti griji. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-10-2016 |
 | Ella Vizitator |
| Mulțumesc frumos pt răspuns,dar cum fac sa iau dosarul mai devreme?nu am avocat cum se procedează,la cine cer dosarul său cu cine trebuie să vorbesc? Și dacă din diferite motive nu reușesc ajunge în acea zi ce se întâmplă? | |
|
|
|
19-10-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, In principiu, puteti vorbi la grefiera inainte de inceperea sedintei de judecata. Insa nu e obligatorie prezenta dvs. Eventual, puteti scrie o nota de sedinta cu referire la numarul de dosar inscris pe citatie, prin care aratati ca datorita starii avansate a sarcinii nu va puteti prezenta la instanta si ca sunteti de acord cu incetarea urmaririi penale. Aceasta hartie o puteti depune la registratura judecatoriei in orele de functionare (de obicei intre 9-12,00) sau o puteti trimite pe posta cu scrisoare. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
19-10-2016 |
 | Ella Vizitator |
| Va mulțumesc din suflet pentru lămuriri...eu am plătit deja cheltuielile judiciare trecute pe ordonanță primită de la parchet,pot atașa copie după chitanță la dosar?și cum să formulez acea notificare cum că nu pot ajunge si ca sunt de acord cu hotărârea luată de parchet?mă puteți ajuta va rog frumos?în cât timp apoi se va da hotărârea,aceea va veni acasă sau tot la fel voi fi nevoită să merg după ea? Îmi cer mii de scuze ca pun atâtea întrebări și cer ajutor dar nu am trecut niciodată prin așa ceva și nici nu am avut de a face cu politie sau tribunal.Va mulțumesc anticipat. | |
|
|
|
19-10-2016 |
 | Botanescu alina Vizitator |
| Bună ziua . Am și eu o problema cu fratele meu care este arestat în Italia condamnat pe viață în 2008 și nu este vinovat a fost judecat fără probe fără nimic nu a avut nici drept la recurs și avocat din oficiu italian fără sa o se traduc ce se discuta în sala de judecata. Unde cui ne am putea adresa ptr rezolvarea acestui caz de nevinovăție după atâta timp . El executa pedeapsa în allesandri a italia nu vrea sa meargă în românia ca atunci nu ar mai avea nici o șansă . Va rugam dacă se poate un răspuns ce am putea face în acest caz disperat . Va mulțumesc | |
|
|
|
19-10-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Botanescu Alina a scris pe 19-10-2016: Bună ziua . Am și eu o problema cu fratele meu care este arestat în Italia condamnat pe viață în 2008 și nu este vinovat a fost judecat fără probe fără nimic nu a avut nici drept la recurs și avocat din oficiu italian fără sa o se traduc ce se discuta în sala de judecata. Unde cui ne am putea adresa ptr rezolvarea acestui caz de nevinovăție după atâta timp . El executa pedeapsa în allesandri a italia nu vrea sa meargă în românia ca atunci nu ar mai avea nici o șansă . Va rugam dacă se poate un răspuns ce am putea face în acest caz disperat . Va mulțumesc Situatia fratelui dvs este destul de complicata, in sensul ca ar fi trebuit sa isi asigure o aparare de specialitate in momentul judecarii cauzei, iar timpul scurs de la momentul condamnarii nu ii mai permite nici atacarea hotararii la CEDO. Fratele dvs., fiind cetatean roman, ar putea solicita executarea pedepsei in Romania, iar ulterior ar putea formula o actiune pentru aplicare legii mai favorabile. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-10-2016 |
 | Ella Vizitator |
| Avocat Vasile Alexandra a scris pe 19-10-2016: Buna ziua, In principiu, puteti vorbi la grefiera inainte de inceperea sedintei de judecata. Insa nu e obligatorie prezenta dvs. Eventual, puteti scrie o nota de sedinta cu referire la numarul de dosar inscris pe citatie, prin care aratati ca datorita starii avansate a sarcinii nu va puteti prezenta la instanta si ca sunteti de acord cu incetarea urmaririi penale. Aceasta hartie o puteti depune la registratura judecatoriei in orele de functionare (de obicei intre 9-12,00) sau o puteti trimite pe posta cu scrisoare. Va rog frumos mă puteți ajuta cu formularea acestei cereri/note? Nu am pe cine intreba,nu am avut niciodata probleme cu politia sau tribunalul si nu stiu cum sa formulez...și apoi la cat timp se da hotărârea finală?trebuie să atașez undeva chitanță cu dovada platii cheltuielilor judiciare? | |
|
|
|
20-10-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Ella a scris pe 20-10-2016: Avocat Vasile Alexandra a scris pe 19-10-2016: Buna ziua, In principiu, puteti vorbi la grefiera inainte de inceperea sedintei de judecata. Insa nu e obligatorie prezenta dvs. Eventual, puteti scrie o nota de sedinta cu referire la numarul de dosar inscris pe citatie, prin care aratati ca datorita starii avansate a sarcinii nu va puteti prezenta la instanta si ca sunteti de acord cu incetarea urmaririi penale. Aceasta hartie o puteti depune la registratura judecatoriei in orele de functionare (de obicei intre 9-12,00) sau o puteti trimite pe posta cu scrisoare. Va rog frumos mă puteți ajuta cu formularea acestei cereri/note? Nu am pe cine intreba,nu am avut niciodata probleme cu politia sau tribunalul si nu stiu cum sa formulez...și apoi la cat timp se da hotărârea finală?trebuie să atașez undeva chitanță cu dovada platii cheltuielilor judiciare? Buna ziua, Adresa trebuie sa fie cat mai simpla: Catre Judecatoria .... Nr. dos. pen ..... Subsemnata ..., domiciliata in ...., aduc la cunostinta instantei ca sunt de acord cu incetarea urmaririi penale si atasez prezentei dovada achitarii cheltuielilor judiciare. Mentionez ca nu ma pot prezenta in instata datorita faptului ca sunt insarcinata in 8 luni (puteti atasa o dovada in acest sens). Cam atat. Veti primi hotararea acasa prin posta. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
20-10-2016 |
| Buna ziua! Nu este necesar sa va mai deplasati la tribunal, veti primi hotararea acasa prin posta. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-10-2016 |
 | Ella Vizitator |
| |
|
|
18-12-2016 |
 | Marius Vizitator |
| Bună ziua. Fiul meu împreună cu un prieten (minori 16 ani, respectiv 15 ani), au făcut o prostie, pe care o regreta enorm, au furat o pereche de căști audio din magazinul Carrefour ,în anul 2015. Au fost prinși de agenții de paza , a venit politia și le-a făcut dosar penal. Acum am primit de la judecatorie citație să mă prezint în instanță pentru confirmarea de renunțare la urmarirea penala. Întrebarea mea este dacă avem nevoie de avocat la această întrevedere, și ce demersuri mai avem de urmat ? Vă mulțumesc. | |
|
|
|
19-12-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Marius a scris pe 18-12-2016: Bună ziua. Fiul meu împreună cu un prieten (minori 16 ani, respectiv 15 ani), au făcut o prostie, pe care o regreta enorm, au furat o pereche de căști audio din magazinul Carrefour ,în anul 2015. Au fost prinși de agenții de paza , a venit politia și le-a făcut dosar penal. Acum am primit de la judecatorie citație să mă prezint în instanță pentru confirmarea de renunțare la urmarirea penala. Întrebarea mea este dacă avem nevoie de avocat la această întrevedere, și ce demersuri mai avem de urmat ? Vă mulțumesc. Fiul dvs impreuna cu unul dintre parinti va trebui sa se prezinte in fata instantei la termenul fixat, iar instanta va consfinti decizia procurorului, printro hotarare. Este la latitudinea dvs. daca doriti sa va angajati un avocat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-12-2016 |
| Buna ziua! Dvs stiti cel mai bine daca doriti ca fiul sa fie reprezentat in fata instantei de catre un avocat sau nu. In situatia in care nu apelati la serviciile unui avocat este absolut obligatoriu sa mearga baiatul in fata instantei de judecata. In situatia in care aveti nevoie de mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-01-2017 |
 | Alexandru Vizitator |
| Am avut un dosar penal pana in aceasta zi, am fost la judecătorie si am confirmat renunțare la urmărirea penală. In cât timp primesc plic acasa de la confirmare in fata judecătorului? Si pe nici una dintre foi, nici de la procuror, nici de la judecătorie nu scrie suspendarea permisului de conducere. Mi se va suspenda permisul? | |
|
|
|
20-01-2017 |
| Alexandru a scris pe 19-01-2017: Am avut un dosar penal pana in aceasta zi, am fost la judecătorie si am confirmat renunțare la urmărirea penală. In cât timp primesc plic acasa de la confirmare in fata judecătorului? Si pe nici una dintre foi, nici de la procuror, nici de la judecătorie nu scrie suspendarea permisului de conducere. Mi se va suspenda permisul? Prin renuntarea la urmarirea penala nu veti mai raspunde penal pentru infractiunea pentru care ati fost cercetat, astfel ca nici permisul nu se va suspenda. In ceea ce priveste redactarea hotararii, acesta ar trebui sa se efectueze in aproximativ o luna, insa in functie de gradul de ocupare al instantei, poate dura mai mult. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-01-2017 |
 | Calin Vizitator |
| Buna ziua am si eu o problema asemanatoare. in anul 2014.08 am au fost gasite asupra mea 0.6 marijuana pentru consum propriu. in anul 2016.06 am primit un plic in care era specificat sa ma prezint la parchetul constanta,am fost mam prezentat am discutat cu procurorul iar acum am primit o citatie Dosarul.nr.xxxx\xxx\2016 Sadiul procesual al dosarului:Fond Obiectul dosarului:confirmare renuntare urmarie penala Sunteti chemat in aceasta instanta,camera sala x-CA CompletF12 in data de xx xx xxxx la ora xxx in calitate de intimat in dosarul cu obiectul :confirmare renuntare urmarire penala(art.318 alin.12 NCPP) trebuie sa imi iau un avocat?sau sa ma prezint eu? | |
|
|
|
24-01-2017 |
| Calin a scris pe 23-01-2017: Buna ziua am si eu o problema asemanatoare. in anul 2014.08 am au fost gasite asupra mea 0.6 marijuana pentru consum propriu. in anul 2016.06 am primit un plic in care era specificat sa ma prezint la parchetul constanta,am fost mam prezentat am discutat cu procurorul iar acum am primit o citatie Dosarul.nr.xxxx\xxx\2016 Sadiul procesual al dosarului:Fond Obiectul dosarului:confirmare renuntare urmarie penala Sunteti chemat in aceasta instanta,camera sala x-CA CompletF12 in data de xx xx xxxx la ora xxx in calitate de intimat in dosarul cu obiectul :confirmare renuntare urmarire penala(art.318 alin.12 NCPP) trebuie sa imi iau un avocat?sau sa ma prezint eu? Va trebui sa va prezentati personal in fata instantei la termenul la care sunteti citat. In ceea ce priveste angajarea unui aparator, acest lucru este la latitudinea dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-03-2017 |
 | Cosmin Vizitator |
| Buna ziua, am primit o citatie acasa cum ca trebuie sa ma prezint in data de 10.03.2017 in fata instantei, in urma confirmarii renuntarii urmaririi penale.Cazul s-a solutionat in urma cu 1 an si jumatate, dar tocmai acum am primit citatia.Este necesara prezenta mea in fata instantei din moment ce totul s-a rezolvat?Nu ar fi o problema sa ajung doar ca in aceeasi zi calatoresc in strainatate iar timpul nu este cel mai bun prieten.Multumesc anticipat. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |