|
15-11-2016 |
 | Costinzz
|
| Buna ziua , sunt acuzat de lovire si alte violente impotriva a 2 bodyguarzi , noi fiind 3 baieti. Au trecut 6-7 luni de la incident , am inteles de la organele de politie ca dosarul va fi trimis mai departe spre procuratura din moment ce nu ne-am inteles(impacat) , nu stiu exact ce probe sunt la dosar banuiesc ca ar fi un singur martor , nu sunt probe video si noi declarand ca a fost o cearta si niste imbranceli.Mentionez ca nu au fost loviti grav precum au spus ei in declaratii ca si fapt, pentru impacare cerand 5000lei/pers , nu le-au fost eliberate certificat medico-legal. Nu avem antecedente penale. Ce se poate intampla? Ce ma sfatuiti? Si as fi curios care ar fi onorariul cu aproximatie a unui avocat pentru aceasta problema. | |
|
|
|
16-11-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Situatia dvs. si a prietenilor dvs. nu este una foarte grava daca cei doi bodyguarzi nu au certificate medico-legala si daca nu exista dovada exercitarii unor violente care sa sporeasca gradul de pericol social al faptei. Instanta de judecata poate aplica o pedeapsa cu amenda sau o pedeapsa cu inchisoarea pe care sa o suspende. Va recomand sa luati legatura cu un avocat din localitatea unde se judeca procesul pentru a va asigura ca in cursul judecatii sa beneficiati de toate dispozitiile legale care va pot favoriza situatia. In ceea ce priveste onorariul avocatilor, acesta poate varia destul de mult de la un oras la altul si in functie de fiecare avocat in parte (onorariul crescand in functie de renume si gradul de ocupare al acestuia). Luati legatura cu mai multi avocati si alegeti-l pe cel care va inspira incredere. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
16-11-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amenda. Daca sustineti ca persoanele vatamate nu au obtinut zile de ingrijii medicale, situatia este in favoarea dvs in sensul ca veti primi o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, iar cu o aparare eficienta si in functie de circumstantele dvs personale, puteti obtine chiar pedeapsa amenzii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-11-2016 |
| Buna ziua! Chiar daca nu au certificate medico-legale si nu exista dovada unor violente grave, sunteti totusi cercetati penal pt savarsirea acestei infractiuni. Parerea mea este sa tratati cu seriozitate aceasta problema si daca doriti luati legatura cu un avocat din localitatea in care locuiti pt a va sfatui si a va pregati apararea. In ceea ce priveste onorariul avocatilor, acesta difera in functie de fiecare avocat in parte. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-11-2016 |
 | Costinzz
|
| Multumesc mult doamnelor avocat , cred ca ma voi orienta in gasirea unui avocat cel putin pentru verificarea dosarului avand in vedere ca nu am primit vreo instiintare/citatie pentru instanta. | |
|
|
|
17-11-2016 |
 | Ioan_oprian Vizitator |
| O sa incerc sa va ajut cu o lamurire: Am avut un caz similar,m-am trezit cu un tip care zicea ca l.am batut,talharit,etc... A venit cu 80-90-de zile CML,si cu tot felul de adeverinte de la Medicina muncii,voia sa ma termine.. Dar martori nu avea.. Nici nu a fost luat in calcul de judecator,pe 14 .11.2016,a fost procesul,a pierdut,hotarea e definitiva... Deci sa fie clar: Fara martori,in procesul penal,celelalte probe sunt ...zero!! Sunt o gramada de medici care pt bani,fac orice.. Deci stati linistiti,daca cei care va acuza nu au probe solide,o sa va ia caii de la bicicleta.. Eu am intrebat multi avocati,dar primeam sfaturi " pe langa" problema mea... Desigur,nimic nu e gratis.. Bafta baieti! | |
|
|
|
18-11-2016 |
 | Costinzz
|
| |
|
|
10-04-2017 |
 | Costinzz
|
| Cazul este aproape de final dar am cateva nelamuriri. http://imgur.com/a/uUAYk - aici este o poza cu ce am primit de la procuratura. Paragraful : 3 - Exista o limita de timp in care se poate achita? trebuie achitata integral? Paragraful : 4 - Munca in folosul comunitatii va treb efectuata in sectorul specificat? as prefera sa fie de primaria de care apartin, se poate achita in ron calculand zilele de munca? Paragraful : 5 , 6 - ? Se poate ca judecatorul sa diminueze pedeapsa? | |
|
|
|
14-04-2017 |
 | Costinzz
|
| Daca in instanta toate partile au fost de acord cu solutia si renuntarea urmaririi penale inclusiv partea vatamata , iar raspunsul judecatorului a fost : In pronuntare , urmeaza sa primiti solutia in scurt timp la domiciliu ar insemna finalizarea cazului? In aceeasi zi de la instanta am verificat pe site-ul judecatoriei daca s-a afisat solutia si am gasit urmatoarele: Sedinte: 26.04.2017 Ora estimata: XX:XX Complet: Complet PENALamanari pronuntare pt.jud. X. Tip solutie: Solutia pe scurt: Document: 14.04.2017 Ora estimata: XX:XX Complet: CAMERA PRELIMINARA C6-penal Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: Fixează termen în vederea pronunţării la data de 26.04.2017. Document: Încheiere de şedinţă 14.04.2017 Va mai urma o sedinta la care voi fi nevoit sa ma prezint? se poate schimba ceva ca hotarare? | |
|
|
|
17-04-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Nu va trebui sa va mai prezentati. Instanta a amanat pronuntarea pentru o data ulterioara, ramanand sa se pronunte la data fixata. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-04-2017 |
 | Costinzz
|
| Ora estimata: 08:30 Complet: Complet PENALamanari pronuntare pt.jud.X X Tip solutie: respinge cererea Solutia pe scurt: În baza art. 318 alin(15) C.proc.pen. respinge cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, ca neîntemeiată. Desfiintează solutia de renuntare la urmărire penală, dispusă prin Ordonanţa nr. 4419/P/2016 din data de 04.047.2017 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, fată de intimatii inculpati, X si X, cercetati sub aspectul săvârsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, prevăzute de art. 193 alin(1) si (2) C.pen., cu aplicarea art. 38 alin(1) C.pen. Trimite cauza la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în vederea completării urmăririi penale, sub aspectul săvârsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, prevăzute de art. 193 alin(1) si (2) C.pen., cu aplicarea art. 38 alin(1) C.pen. În temeiul art. 275 alin(3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de Stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 26.04.2017. Document: Încheiere finală (dezinvestire) 26.04.2017 1. Va mai avea loc o alta sedinta? 2. Am fost 3 inculpati , de ce sunt doar 2 persoane mentionate in hotararea de mai sus? 3. Ce hotarare se mai poate lua ? Mentionez ca am avut un avocat ales pe perioada urmaririi penale si am fost sfatuit sa merg pe solutia procurorului pentru ca totul se va incheia. Doamna av. Vasile Alexandra as aprecia foarte mult daca ati scrie parerea dvs. | |
|
|
|
27-04-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Costinzz a scris pe 26-04-2017: Ora estimata: 08:30 Complet: Complet PENALamanari pronuntare pt.jud.X X Tip solutie: respinge cererea Solutia pe scurt: În baza art. 318 alin(15) C.proc.pen. respinge cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, ca neîntemeiată. Desfiintează solutia de renuntare la urmărire penală, dispusă prin Ordonanţa nr. 4419/P/2016 din data de 04.047.2017 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, fată de intimatii inculpati, X si X, cercetati sub aspectul săvârsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, prevăzute de art. 193 alin(1) si (2) C.pen., cu aplicarea art. 38 alin(1) C.pen. Trimite cauza la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în vederea completării urmăririi penale, sub aspectul săvârsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, prevăzute de art. 193 alin(1) si (2) C.pen., cu aplicarea art. 38 alin(1) C.pen. În temeiul art. 275 alin(3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de Stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 26.04.2017. Document: Încheiere finală (dezinvestire) 26.04.2017 1. Va mai avea loc o alta sedinta? 2. Am fost 3 inculpati , de ce sunt doar 2 persoane mentionate in hotararea de mai sus? 3. Ce hotarare se mai poate lua ? Mentionez ca am avut un avocat ales pe perioada urmaririi penale si am fost sfatuit sa merg pe solutia procurorului pentru ca totul se va incheia. Doamna av. Vasile Alexandra as aprecia foarte mult daca ati scrie parerea dvs. Buna ziua, Prin aceasta solutie s-a respins propunerea Parchetului de renuntare la urmarire penala si s-a retrimis cauza la Parchet pentru a se face mai multe cercetari. Nu imi dau seama de ce instanta face referire doar la doi inculpati, desi au fost trei in cauza. Va trebui sa asteptati motivarea pe larg a hotararii pentru a vedea care au fost considerentele instantei pentru care s-a facut aceasta mentiune. Totusi, instanta a retrimis dosarul la Parchet pentru a completa urmarirea penala si cu alte probe. Dupa administrarea mai multor probe, Parchetul poate sa emita tot o ordonanta de renuntare la urmarire penala sau poate sa intocmeasca rechizitoriu pentru trimiterea in instanta a persoanelor vizate. Practic, dosarul se afla in acest moment la faza incipienta a urmaririi penale: se reia urmarirea penala (aproape) ca si cand ar fi vorba despre o plangere noua (se mentin probele deja administrate). | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
28-04-2017 |
 | Costinzz
|
| Va multumesc pentru raspuns! | |
|
|
|
09-05-2017 |
 | Costinzz
|
| Cum nu am primit acasa nici o instiintare am verificat pe portal si a aparut aceasta chestie: Ora estimata: 08:30 Complet: CAMERĂ DE CONSILIU pt. C6-penal Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În temeiul art. 278 C.proc.pen., îndreaptă eroarea materială strecurată în considerentele încheierii pronuntate la data de 26.04.2017 în dosarul nr. X/X/2017, în sensul că pe viitor în cuprinsul acesteia va fi menţionat „Desfiintează solutia de renuntare la urmărire penală, dispusă prin Ordonanţa nr. 4419/P/2016 din data de 04.047.2017 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, fată de intimatii inculpati, X, X si X, cercetati sub aspectul săvârsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, prevăzute de art. 193 alin(1) si (2) C.pen., cu aplicarea art. 38 alin(1) C.pen.”, iar nu „Desfiintează solutia de renuntare la urmărire penală, dispusă prin Ordonanţa nr. 4419/P/2016 din data de 04.047.2017 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, fată de intimatii inculpati, X si X, cercetati sub aspectul săvârsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, prevăzute de art. 193 alin(1) si (2) C.pen., cu aplicarea art. 38 alin(1) C.pen.”, cum din eroare s-a mentionat. În baza art. 275 alin(3) C.proc.pen., cheltuielile judiciar rămân în sarcina Statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 09.05.2017 Document: Încheiere - îndreptare eroare materială 09.05.2017 Aceasta ar insemna ca se aproba solutia procurorului cea cu munca in folosul comunitatii? | |
|
|
|
10-05-2017 |
|
| Costinzz a scris pe 09-05-2017: Cum nu am primit acasa nici o instiintare am verificat pe portal si a aparut aceasta chestie: Ora estimata: 08:30 Complet: CAMERĂ DE CONSILIU pt. C6-penal Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În temeiul art. 278 C.proc.pen., îndreaptă eroarea materială strecurată în considerentele încheierii pronuntate la data de 26.04.2017 în dosarul nr. X/X/2017, în sensul că pe viitor în cuprinsul acesteia va fi menţionat „Desfiintează solutia de renuntare la urmărire penală, dispusă prin Ordonanţa nr. 4419/P/2016 din data de 04.047.2017 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, fată de intimatii inculpati, X, X si X, cercetati sub aspectul săvârsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, prevăzute de art. 193 alin(1) si (2) C.pen., cu aplicarea art. 38 alin(1) C.pen.”, iar nu „Desfiintează solutia de renuntare la urmărire penală, dispusă prin Ordonanţa nr. 4419/P/2016 din data de 04.047.2017 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, fată de intimatii inculpati, X si X, cercetati sub aspectul săvârsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, prevăzute de art. 193 alin(1) si (2) C.pen., cu aplicarea art. 38 alin(1) C.pen.”, cum din eroare s-a mentionat. În baza art. 275 alin(3) C.proc.pen., cheltuielile judiciar rămân în sarcina Statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 09.05.2017 Document: Încheiere - îndreptare eroare materială 09.05.2017 Aceasta ar insemna ca se aproba solutia procurorului cea cu munca in folosul comunitatii? Nu. Inseamna doar ca a indreptat o eroare materiala strecurata in cuprinsul incheierii in sensul ca initial a omis numele unuia dintre intimati, iar dupa indreptarea erorii se face vorbire despre toti trei. Daca imi amintesc bine, si dvs. ati avut aceasta nelamurire: de ce se vorbeste doar despre 2 faptuitori din moment ce au fost 3 implicati in eveniment. A fost doar o eroare a instantei. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
16-05-2017 |
 | RodicaMiclea Vizitator |
| Buna ziua. Am o speta penala. In urma unui incident unde, dupa ce ca mi a fost blocata masina parcata regulamentar, tot partea cealalta a fost recalcitranta si a sarit la bataie, tot eu am ajuns sa fiu Inculpat Penal - Loviri si alte violente, si tulburarea linistii publice: art.193, ali.1, si art.371. De ce ? Pentru ca domnisoara in cauza a jucat un teatru fabulos si din cate se pare i a iesit. Si da, recunosc, a fost mult mai smechera. Pe asta se pare ca se bazeaza un caz. N am stiu dar aflu acum pe pielea mea. Conform certificatelor medico-legale, reiese ca eu am iesit mai sifonata din incident dar pentru ca domnisoara a depus plangere iar eu nu ( m au convins politistii ca, cazul nu reprezinta interes, ca nu sunt dovezi care sa l sustina si va fi clasat, sa stau linistita. Coincidenta a facut, ca avocatul pe care l am consultat sa spuna acelasi lucru, motiv pentru care nu numai ca Nu am depus plangere dar am stat linistita; lucru total gresit, evident) Cert este ca m am trezit Inculpata, dosarul mutandu se la parchet. Pam Pam. Cand am vazut intrun final dosarul acolo erau si martori (toti de etnie rroma), dintre care 2 n au vazut nimic (reiese din declaratii) dar au fost trecuti ca martori, ceilalti 2 se contrazic in declaratii....povestea lor este cusuta cu ata alba, si totusi acest caz a a juns mai departe. Nu inteleg cum. Din cate se pare s a facut o documentatie stufoasa total aiurea, deoarece NU EXISTA DOVADA FIZICA A ACUZATIILOR! Dar sunt martori! Mi am gasit un avocat, prin cunostinte, care este mai preocupat de viata lui personala decat de cazul meu (la ultima intrevedere in camera cealalta il astepta o domnisoara) Acum s a ajuns la mediere dar nu pentru ca ar fi cerut avocatul meu, ci am fost sunata de procurorul care se ocupa de caz care mi a comunicat acest fapt. Avocatul meu tace!!!! Si nu pentru ca e prost, omul e chiar destept, pana sa mi ia banii a fost foarte implicat si mi a dat niste raspunsuri si solutii pertinente si logice, dupa judecata mea. In faza asta nu trebuie facuta o strategie? Nu trebuie stabilita o negociere? Daca totusi dovezile lor sunt demontabile, ce ar trebui facut? Mentionez ca mi am platit deja avocatul dar acesta nu isi face treaba. Mi a fost jena sa ii spun si banii deja dati mai am cum sa i recuperez??? Ce am de facut mai departe? Cum sa mi gasesc un avocat bun si cum ma pot asigura ca acesta imi va apara interesele si se va lupta si implica in cazul de fata??? | |
|
|
|
16-05-2017 |
| RodicaMiclea a scris pe 16-05-2017: Buna ziua. Am o speta penala. In urma unui incident unde, dupa ce ca mi a fost blocata masina parcata regulamentar, tot partea cealalta a fost recalcitranta si a sarit la bataie, tot eu am ajuns sa fiu Inculpat Penal - Loviri si alte violente, si tulburarea linistii publice: art.193, ali.1, si art.371. De ce ? Pentru ca domnisoara in cauza a jucat un teatru fabulos si din cate se pare i a iesit. Si da, recunosc, a fost mult mai smechera. Pe asta se pare ca se bazeaza un caz. N am stiu dar aflu acum pe pielea mea. Conform certificatelor medico-legale, reiese ca eu am iesit mai sifonata din incident dar pentru ca domnisoara a depus plangere iar eu nu ( m au convins politistii ca, cazul nu reprezinta interes, ca nu sunt dovezi care sa l sustina si va fi clasat, sa stau linistita. Coincidenta a facut, ca avocatul pe care l am consultat sa spuna acelasi lucru, motiv pentru care nu numai ca Nu am depus plangere dar am stat linistita; lucru total gresit, evident) Cert este ca m am trezit Inculpata, dosarul mutandu se la parchet. Pam Pam. Cand am vazut intrun final dosarul acolo erau si martori (toti de etnie rroma), dintre care 2 n au vazut nimic (reiese din declaratii) dar au fost trecuti ca martori, ceilalti 2 se contrazic in declaratii....povestea lor este cusuta cu ata alba, si totusi acest caz a a juns mai departe. Nu inteleg cum. Din cate se pare s a facut o documentatie stufoasa total aiurea, deoarece NU EXISTA DOVADA FIZICA A ACUZATIILOR! Dar sunt martori! Mi am gasit un avocat, prin cunostinte, care este mai preocupat de viata lui personala decat de cazul meu (la ultima intrevedere in camera cealalta il astepta o domnisoara) Acum s a ajuns la mediere dar nu pentru ca ar fi cerut avocatul meu, ci am fost sunata de procurorul care se ocupa de caz care mi a comunicat acest fapt. Avocatul meu tace!!!! Si nu pentru ca e prost, omul e chiar destept, pana sa mi ia banii a fost foarte implicat si mi a dat niste raspunsuri si solutii pertinente si logice, dupa judecata mea. In faza asta nu trebuie facuta o strategie? Nu trebuie stabilita o negociere? Daca totusi dovezile lor sunt demontabile, ce ar trebui facut? Mentionez ca mi am platit deja avocatul dar acesta nu isi face treaba. Mi a fost jena sa ii spun si banii deja dati mai am cum sa i recuperez??? Ce am de facut mai departe? Cum sa mi gasesc un avocat bun si cum ma pot asigura ca acesta imi va apara interesele si se va lupta si implica in cazul de fata??? In cazul inractiunii de lovire sau alte violente, impacarea partilor inlatura rasunderea penala, astfel ca daca veti ajunge la un consens cu persoana vatamata si isi va retrage plangerea, nu veti mai raspunde penal pentru fapta comisa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-06-2017 |
 | Costinzz
|
| 1.Se mai poate efectua impacarea partilor daca dosarul se afla la procuratura sau in fata instantei? 2.Daca pentru prima instanta(solutia procurorului) am achitat cheltuielile juridice , voi mai fii obligat sa mai platesc odata si pentru urmatoarea instanta? | |
|
|
|
10-07-2018 |
 | Principi Vizitator |
| Buna ziua dl.avocat.Intorcându-ma la locuința mea eu și o cunoștință și parcând mașina în stradă am fost întâmpinați de tata,frate și cumnata în stradă în jurul.orei 21:15 unde ambii am fost loviți și amenințați.am cerut ajutor la 112 și a fost trimisă poliția din localitate.eu am fost internată de urgență,am purtat zi și noapte guler cervical,miau fracturat coloana cervicala,TCC etc iar apoi 30-35 zile medico legale cu drept de prelungire un an,prietenul meu are și el 6-7 zile medico legale,am făcut plângere și acum exista un dosar penal,am deschis un ordin de protecție care a fost aprobat unde cei trei au făcut recurs. Care ar fi pedeapsa acestora? Mulțumesc anticipat pentru răspuns | |
|
|
|
22-11-2018 |
 | Marius Vizitator |
| Buna ziua am si eu o intrebare ... sa luat de mine un betiv la un magazin lam impins sa il evit si el a cazut jos sa lovit la cap .ma reclamat la politie dupa care sa deschis dosar in privinta mea .. mam impacat cu victima respectiva vrea sa isi retraga plangerea da politia spune ca el trebuie sa trimita dosaru mai departe ca asa e procedura ... va rog sa ma ajutati cu un raspuns | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |