Forum avocaţi > Drept penal

Cercetare penala (lovire si alte violente) - Pagina 2

Start  1  2
 23-11-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Marius a scris pe 22-11-2018:
Buna ziua am si eu o intrebare ... sa luat de mine un betiv la un magazin lam impins sa il evit si el a cazut jos sa lovit la cap .ma reclamat la politie dupa care sa deschis dosar in privinta mea .. mam impacat cu victima respectiva vrea sa isi retraga plangerea da politia spune ca el trebuie sa trimita dosaru mai departe ca asa e procedura ... va rog sa ma ajutati cu un raspuns

In cazul infractiunii de lovire sau alte violente, impacarea partilor inlatura raspunderea penala, astfel ca daca persoana vatmata declara ca v-ati impacat, dvs. nu mai raspundeti penal pentru fapta.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-11-2018
Vizitator
Buna ziua .Intorcându-ma la locuința mea eu și o cunoștință și parcând mașina în stradă am fost întâmpinați de tata,frate și cumnata în stradă în jurul.orei 21:15 unde ambii am fost loviți și amenințați.am cerut ajutor la 112 și a fost trimisă poliția din localitate.eu am fost internată de urgență,am purtat zi și noapte guler cervical,miau fracturat coloana cervicala,TCC etc iar apoi 30-35 zile medico legale cu drept de prelungire un an,acum ma aflu inafara tarii ptr probleme de sanatate rezultate din acea zi.prietenul meu are și el 6-7 zile medico legale,am făcut plângere și acum exista un dosar penal,au trecut atatea luni de cand am depus plangerea si dosarul inca este la politie ptr cercetari.credeti ca as risca decisia unei clasari?ce ma sfatuiti sa fac? .am deschis un ordin de protecție care a fost aprobat unde cei trei au făcut recurs iar acesta lea fost respins.pana ma voi intoarce acasa ordinul de protectie isi va termina valabilitatea iar eu voi fi din nou in pericol cu acestia tinand cont ca nici acest ordin de protectie nu a fost respectat iar eu eram tot tipul la un pas de moarte.ce ma sfatuiti ? am angajat chiar si un avocat care lam avut si la ordinul de protectie si un alt proces cu acestia

Mulțumesc
Răspunde
 25-11-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Principi a scris pe 23-11-2018:
Buna ziua .Intorcându-ma la locuința mea eu și o cunoștință și parcând mașina în stradă am fost întâmpinați de tata,frate și cumnata în stradă în jurul.orei 21:15 unde ambii am fost loviți și amenințați.am cerut ajutor la 112 și a fost trimisă poliția din localitate.eu am fost internată de urgență,am purtat zi și noapte guler cervical,miau fracturat coloana cervicala,TCC etc iar apoi 30-35 zile medico legale cu drept de prelungire un an,acum ma aflu inafara tarii ptr probleme de sanatate rezultate din acea zi.prietenul meu are și el 6-7 zile medico legale,am făcut plângere și acum exista un dosar penal,au trecut atatea luni de cand am depus plangerea si dosarul inca este la politie ptr cercetari.credeti ca as risca decisia unei clasari?ce ma sfatuiti sa fac? .am deschis un ordin de protecție care a fost aprobat unde cei trei au făcut recurs iar acesta lea fost respins.pana ma voi intoarce acasa ordinul de protectie isi va termina valabilitatea iar eu voi fi din nou in pericol cu acestia tinand cont ca nici acest ordin de protectie nu a fost respectat iar eu eram tot tipul la un pas de moarte.ce ma sfatuiti ? am angajat chiar si un avocat care lam avut si la ordinul de protectie si un alt proces cu acestia

Mulțumesc

In primul rand, aveti posibilitatea sa prelungiti acest ordin de protectie, iar in cazul in care este incalcat, anuntati politia. Referitor la dosarul penal, formulati o cerere pentru a vi se comunica stadiul urmaririi penale, insa de regula urmarirea penala dureaza apoximativ un an.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.