|
06-04-2018 |
 | Elydodu Vizitator |
| Bună ziua , Dacă am condus masina prietenului meu si aceasta era radiată de 3 luni iar la vama când sa trec am aflat acest lucru (nici eu nici prietenul meu nu stiam) . Iar cu o lună în urmă prietenul meu a primit o amendă cu aceeași masina pt nerespectarea semnului interzis , dar polițistul care a verificat si a dat amenda nu l aanunțat că este radiată. Am făcut si asigurarea si nu ă apărut ca este radiată. Mi.a fost reținut permisul. Ce pot face ? Pot sa primesc o prelungire a dovezii pe timpul cercetării? | |
|
|
|
06-04-2018 |
 | Elydodu Vizitator |
| Bună ziua , Dacă am condus masina prietenului meu si aceasta era radiată de 3 luni iar la vama când sa trec am aflat acest lucru (nici eu nici prietenul meu nu stiam) . Iar cu o lună în urmă prietenul meu a primit o amendă cu aceeași masina pt nerespectarea semnului interzis , dar polițistul care a verificat si a dat amenda nu l aanunțat că este radiată. Am făcut si asigurarea si nu ă apărut ca este radiată. Mi.a fost reținut permisul. Ce pot face ? Pot sa primesc o prelungire a dovezii pe timpul cercetării? Multumesc . | |
|
|
|
03-09-2018 |
 | Florin Vizitator |
| Salutare am 3 luni jumate de cand am permisul retinut pentru o masina radiata si eu nu am stiut ca masina e radiata ca am fost oprit in martie cu ia si era in regula si am fost oprint in data de 24 mai 2018 si misa spus ca masina a fost radiata in aprile pe 26 ai nu am stiut eu in data de 24 mai 2018 iam facit asigurare pe 6 luni in nainte cu 2 ore si am 2luni jumate avocatul mia spus ca a trimis dosarul la parchet si ca la semant domnul comandant si ca dosarul e inchiat atie care va cat mai astept rog seriozitate | |
|
|
|
03-09-2018 |
| Buna ziua, Puteti formula la Parchet o cerere de comunicare a stadiului urmaririi penale pentru a primi acasa informatii privind stadiul dosarului. Probabil va mai dura putin, (maxim o luna, in mod normal) pana cand veti primit solutia Parchetului. Succes! | |
|
|
|
04-09-2018 |
| Buna ziua, Trebuie sa luati in considerare ca a fost si vacanta judecatoreasca si probabil din acest motiv s-a intarziat comunicarea, insa cu siguranta in cursul lunii septembrie veti primi raspunsul. Totusi, daca nu sunteti multumit de informatiile pe care vi le-a dat avocatul dvs, aveti posibilitatea de a formula personal o adresa la Parchet prin care solicitati sa vi se comunice stadiul dosarului la acest moment. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-09-2018 |
 | Casalean Narcis Vizitator |
| Am trecut pe sub camera cu rovinieata cu o masina radiata neavand rovinieata | |
|
|
|
30-09-2018 |
 | Gheorghe Vizitator |
| BUNA, AM CUMPARAT UN OPEL ZAFIRA DE LA UN INTERMEDIAR ,IN ITALIA MASINA INMATRICULATA ROMANIA, CUM AFLU DACA E RADIATA,CLONATA SAU CUM DAU DE PROPRIETAR? CA AM TRIMIS PETITIE LA POLITIA RUTIERA DJ DAR DE O LUNA NICI UN RASPUNS EXISTA UN SAIT CE TE POATE AJUTA SA AFLI AMANUNTE DESPRE MASINA??? | |
|
|
|
06-11-2021 |
 | Viorel Vizitator |
| as si eu o intrebare am condus o masina cu numere de bulgaria care de 2 luni era radiata fara sa stiu si mau oprit politia miau luat nr si permisul miau dat 2 dovezi si vroiam sa stiu daca am drept de circulatie sau nu ?proces verbal nu miau dat | |
|
|
|
06-11-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Ati savarsit infractiunea prevazuta de art. 334 cod penal. Vi s-a intocmit dosar penal. Nu era necesar si proces verbal de contraventie. Pe dovada primita la retinerea permisului scrie daca aveti drept de circulatie sau nu. (1) Punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă. (4) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale cărei plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare au fost retrase sau a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
08-11-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Viorel a scris pe 06-11-2021: as si eu o intrebare am condus o masina cu numere de bulgaria care de 2 luni era radiata fara sa stiu si mau oprit politia miau luat nr si permisul miau dat 2 dovezi si vroiam sa stiu daca am drept de circulatie sau nu ?proces verbal nu miau dat Verificati dovada primita pentru a vedea daca vi s-a restrictionat dreptul de circulatie pe perioada cercetarii. Sfatul meu este sa va asigurati o aparare eficienta, pentru a primi o solutie favorabila. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-01-2023 |
 | Iancu Vizitator |
| Buna ziua am cumparat o masina avea actele false numerele false radiata masina nu era furata era din Germania dar nu a fost inscrisa nici o data in Romania am fost plecat cu ia si cand miaim intors in Romania la vama ma loat mi facut dosar penal mia supedat permisul pe loc farà dreapt de mers masina mia dato acasa farà acte si numere a venit propetarul la declaratie si martorul acuma 3 luni care am fost cand am cumparato ce mi se Poate Intampla sa facut aproape 8 luni avocatul spune ca sa desmnat alt procur acolo in zona si etc sa mai astept ca cel cechi era provizoruiu | |
|
|
|
06-01-2023 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Situatia dvs este destul de delicata, insa cu o aparare eficienta va veti putea demonstra nevinovatia, pentru ca in opinia mea, din moment ce nu ati cunoscut faptul ca actele masinii erau false si aceasta fusese radiata, practic sunteti victima unei inselaciuni. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-03-2025 |
 | Vadar Grigore Vizitator |
| Bună ziua am condus o mașină fără a ști ca e radiată deoarece propietarul se afla cu mine în mașină mașina avea sigur are și îtp dar era radiată eu n-am avut de unde să știu ca mașina e radiată ce mise poate întâmpla o să im anuleze permisul | |
|
|
|
18-03-2025 |
| Faptă penală – conducerea unui vehicul neînmatriculat Conform Codului Penal (art. 334), conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat este infracțiune, pedepsită cu: amendă penală sau închisoare de la 1 la 3 ani. Radierea din circulație înseamnă că mașina nu mai are drept legal de a circula pe drumurile publice. Dacă nu știai că mașina e radiată reprezintă o situație atenuantă, dar legea nu te scapă de răspundere. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
21-03-2025 |
| Vadar Grigore a scris pe 16-03-2025: Bună ziua am condus o mașină fără a ști ca e radiată deoarece propietarul se afla cu mine în mașină mașina avea sigur are și îtp dar era radiată eu n-am avut de unde să știu ca mașina e radiată ce mise poate întâmpla o să im anuleze permisul Din păcate riscați să vi se întocmească dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat. Sfatul meu este să vă asigurați o apărare eficientă, pentru a vă demonstra nevinovăția. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |