|
12-04-2017 |
| Iosif a scris pe 11-04-2017: Buna seara domu avocat am condus o mașină radiata era a lu un prieten prietenul meu o zis că îi in regula eu m-am uitat pe acte mașină era imatriculata pe germania și nu am intales nimica acolo . Și in trafic mă oprit poliția mă dus la post și acolo mi-o zis că mașina ii radiata plus că o avut și numere de alt autovehicul pe el mașină era un BMW și politia mi-o zis că numerele ela aparține unui Ford mă puteți ajuta cu ce va Cu ce vreti sa va ajutam ??? Care este intrebarea ? | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
12-04-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Sorin a scris pe 11-04-2017: Eu am dat doar o declaratie de unde am masina si daca cunosc persoana de unde am luato si mea zis ca imi trebuie un martor sa dovedesc clar ca de la el o am masina masina nu e firata si eu nu mai am alte adescedente si cand voi fi chemat ca au trecut 15 zile de cand mau oprit dar cu permisu mil ea pe 90 zile ? Buna ziua, Cercetarea penala poate dura si un an de zile. Cand va fi cazul va vor chema la politie pentru a da declaratie. Puteti sa va interesati la politie de stadiul dosarului. Puteti depune cerere scrisa la dosar pentru a fi audiati martori in apararea dvs. In ceea ce priveste permisul, doar la finalizarea procedurii procurorul (daca nu va trimite in judecata) sau instanta de judecata va dispune suspendarea dreptului dvs. de conducere in functie de pedeapsa pe care o veti primi. Oricum, nu se va dispune suspendarea dreptului de a conduce pe 90 de zile conform Codului rutier, ci se va dispune ca si pedeapsa complementara conform Codului de procedura penala (pentru un termen de pana la 5ani). | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
12-04-2017 |
 | Sorin Vizitator |
| Dar mai pot scoate dovada de a conduce pana se finalizeaza cazul ca ei miau dat dovada de 10 zile de condus dupa care meau zis ca se poate prelugi la tribunal cu dosarul ? In cazul meu daca asi pune un avocat in apararea mea ar mai dura mult pana se va da o decizie de finitiva si e posiblitate sa scap doar cu amenda ? Cu respect ... | |
|
|
|
29-05-2017 |
 | Luci Vizitator |
| Pot umbla cu mașina radiata? | |
|
|
|
29-05-2017 |
 | Luci Vizitator |
| Ce acte trebuie sa înscriu mașină | |
|
|
|
29-05-2017 |
| Luci a scris pe 29-05-2017: Pot umbla cu mașina radiata? Puteti. DAR ESTE INFRACTIUNE! | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
05-06-2017 |
 | Emilut Vizitator |
| Buna seara.am cumparat o masina din olanda pe numele meu cu numere de export facute pe numele meu.am venit in romania am trecut 4 tari in tara mau oprit miau luat placutele cum.ca ar fi radiata si numerele nu sunt ok.dar si permisul si miau dat o dovada pe care o prelungesc lunar...dar culmea e ca a doua zi mau sunat sami dea numrele ca neoficial spuneau ei sunt in regula.la ce sa ma astept?si am o nelamurire se poate anula permisul de tot sau doar suspendare dupa terminatea procesului pe o perioada de 90 de zile. | |
|
|
|
05-06-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Emilut a scris pe 05-06-2017: Buna seara.am cumparat o masina din olanda pe numele meu cu numere de export facute pe numele meu.am venit in romania am trecut 4 tari in tara mau oprit miau luat placutele cum.ca ar fi radiata si numerele nu sunt ok.dar si permisul si miau dat o dovada pe care o prelungesc lunar...dar culmea e ca a doua zi mau sunat sami dea numrele ca neoficial spuneau ei sunt in regula.la ce sa ma astept?si am o nelamurire se poate anula permisul de tot sau doar suspendare dupa terminatea procesului pe o perioada de 90 de zile. Va trebui sa asteptati sa vi se comunice incadrarea juridica a faptei si in functie de acesta sa va construiti apararea. Din cele relatate, cel mai probabil veti fi acuzat de conducerea unui vehicul ale carui placute de inmatriculare au fost retrase, infractiune pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 2 ani sau cu amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-11-2017 |
 | Badeairina Vizitator |
| Bună ziua.am cumparat o masina de Spania de la un rOman și mă oprit politia și a spus ca masina este radiata din luna 7 anul acesta .as vrea sa știu ce am de făcut în continuare.țin sa precizez ca nu știam ca masina este radiata | |
|
|
|
27-12-2017 |
 | Cătălin Vizitator |
| Salut am cumpărat o mașina de la cineva cu Nr de germania și mașina și mă oprit poliția și mi-a spus k mașina ie radiata. La care mi-a luat permisul și mi-a dat dovadă de 15 zile. Și nu mi-a oprit nici un act la mașină se poate să îmi iau permisul înapoi. Și pe ce durată poate sa îl retina max. Îmi spune cineva. | |
|
|
|
27-12-2017 |
| Buna ziua, Pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie sau conducere a unui vehicul ale carui placute de inmatriculare au fost retrase sau care nu are drept de circulatie in Romania, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 2 ani, sau, cu o aparare eficienta, puteti obtine o amenda. Conform dispozitiilor art. 334 din Codul Penal Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat (1) Punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă. (2) Punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă. (3) Tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. (4) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale cărei plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare au fost retrase sau a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă. In ceea ce priveste obtinerea permisului de conducere, il veti putea recupera la finalizarea dosarului, in functie de decizia instantei, insa in momentul de fata parerea mea este sa va concentrati atentia pentru rezolvarea cat mai favorabila a cauzei penale. In acest moment puteti prelungi dovada de circulatie. Cu stima, | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-12-2017 |
 | Cătălin Vizitator |
| Dar dc nu misa reținut actele sau plăcuțele de înmatriculare eu nu știam k mașina ierarhi radiata aveam toate actele la ia trebuie sa aștept să mă cheme iei să sa mă duc Io la poliție. | |
|
|
|
02-01-2018 |
 | Magalea daniel Vizitator |
| buna am o intrbare am condus o masina radita fara sa stiu eu avand tot acte in regula la zi mi fost retiunte acte si permisu si misa ddat o dovada pe 15 cu drept de prelungire imi pote fi anulat permisu daca eu nam stiut ca masina e radiata si tot actle lem avun in origilanl | |
|
|
|
25-03-2018 |
 | Marius Vizitator |
| Buna ziua!!! Va deranjez cu aceiași problema, am condus o mașina radiată pe drumurile publice, pe data de 8.03.2017, mașina o cumpărasem cu 2 ore înainte de a fi oprit de organele de poliție al Jud. Vrancea, am vorbit cu un avocat, dar mi se pare puțin nepăsător, de atunci și pana azi eu nu știu nimic, nimeni nu ma chemat la anchetat. Țin sa Menționez ca permisul meu este de Italia, dacă ma puteți ajuta, as vrea sa știu cât va trebui sa mai aștept și ce se poate întâmpla. Va mulțumesc anticipat!!! | |
|
|
|
26-03-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Marius a scris pe 25-03-2018: Buna ziua!!! Va deranjez cu aceiași problema, am condus o mașina radiată pe drumurile publice, pe data de 8.03.2017, mașina o cumpărasem cu 2 ore înainte de a fi oprit de organele de poliție al Jud. Vrancea, am vorbit cu un avocat, dar mi se pare puțin nepăsător, de atunci și pana azi eu nu știu nimic, nimeni nu ma chemat la anchetat. Țin sa Menționez ca permisul meu este de Italia, dacă ma puteți ajuta, as vrea sa știu cât va trebui sa mai aștept și ce se poate întâmpla. Va mulțumesc anticipat!!! Urmairea penala in cazul unor astfel de spete variaza, insa in medie aceasta se poate desfasura pe o perioada de un an sau poate depasi acest termen. Luati legatura cu avocatul pentru a se interesa de stadiul dosarului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-03-2018 |
 | Andrei Vizitator |
| Buna ziua ! Un un sfat as dori si eu......am avut o masina pe care am radiat.o . Am scos.o atat de la primarie cat si din circulatie. Am declarat ca masina o depozitez in curte , apoi un prieten mi.a cerut.o pt piese , I.am dat.o fara acte fara numere . Am aflat de curand ca el a circulat cu ea ..... cu numere false. O sa am vreo implicare daca este oprit de politie si se descopera ca masina este radiata ? Multumesc | |
|
|
|
30-03-2018 |
| Andrei a scris pe 29-03-2018: Buna ziua ! Un un sfat as dori si eu......am avut o masina pe care am radiat.o . Am scos.o atat de la primarie cat si din circulatie. Am declarat ca masina o depozitez in curte , apoi un prieten mi.a cerut.o pt piese , I.am dat.o fara acte fara numere . Am aflat de curand ca el a circulat cu ea ..... cu numere false. O sa am vreo implicare daca este oprit de politie si se descopera ca masina este radiata ? Multumesc Ati facut vreun contract cu prietenul dvs. cand i-ati dat masina? Pritenul dvs. va fi cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul neinmatriculat. In functie de declaratiile prietenului dvs., puteti fi acuzat de savarsirea infractiunii de inselaciune ( daca se va dovedi ca i-ati vandut masina fara a-i preciza ca este radiata). | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-04-2018 |
 | Jan Vizitator |
| Buna ziua , pe 20 octombrie 2017 am cumparat o masina cu numere de germania , pe 21 octombrie 2017 am fost oprit de un echipaj de politie , am oferit agentilor toate actele . In urma cerceterilor facute de agenti a reiesit faptul ca masina avea numere radiate si in acelas timp false pentru ca intre timp au fost atribuite altei masini . Am depus la dosar ca am cumparat masina cu o zi inainte si nu am stiut , eu mi-am indeplinit sarcina de conducator sa verofic daca asigurarea si verificare sunt valabile - si erau valabile , Procurorul a dat renunțarea la urmarirea penala , ore in folosul comunitati si cheltuieli de judecata , Dar judecatorul a desfintat decizia procurorului si a retrimis dosarul la procuror , si acum astept noua decizie a procurorului ! Va rog sa imi spuneti daca imi Mai recuperez permisul de conducere , deja au trecut 7 luni .. | |
|
|
|
04-04-2018 |
 | Andrei Vizitator |
| NU...nu am facut niciun contract deoarece el mi.a cerut.o pentru piese nicidecum ca va circula cu ea | |
|
|
|
04-04-2018 |
| Andrei a scris pe 04-04-2018: NU...nu am facut niciun contract deoarece el mi.a cerut.o pentru piese nicidecum ca va circula cu ea Asteptati sa vedeti cum va decurge urmarirea penala in cazul prietenului dvs. In mod normal, nu ar trebui sa fiti tras la raspundere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |