Forum avocaţi > Drept penal

Permis suspendat in Germania - Pagina 26

Start 25 26 27 Final
 24-02-2023
Vizitator
buna seara aseara am fost oprit de politie cu alcol in sange de 1,38 sti cuva ce sactiuni primes aiaci im germania mi sa zis la post ca mil tine 30 de zile si dupa mil retuneaza si sa astept o amenda acasa nam depasit viteza nu acidete prima abatere pe germamia va rog sam spuneti daca stit ce si cum
Răspunde
 26-02-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa contactati un avocat local, pentru a va explica prevederile legislatiei germane in domeniul rutier.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-03-2023
Vizitator
Buna ziua pe data de 8 Ianuarie 2023 mi-a fost reținut permisu, mi-a ajuns o foie dea poliție cu ca aveam in sânge 1,9 iar peste 2 luni mi-a venit alt plic dela trebunal, va ai ieșit analizele și ca aveam 1,19, prima abatere, am 18 ani permis spaniol, recent am avut cu iel 2 luni, acuma întrebarea mea ie ami da sa fac acest test MPU?
Răspunde
 18-03-2023

Nu. Testul MPU se cere peste 1.6% .vei primi o amendă de 1700 € și suspendare vre.o 9 luni...permisul il recuperezi de la adresa unde a fost emis...
Răspunde
 18-03-2023

Bogdan a scris pe 12-06-2021:
Buna ziua știe careva la cât timp vine scrisoare de la București cu suspendare exactă a permisului

După 2 luni de la comiterea faptei.iti trimite plic acasă(ro)...tot atunci poți merge la poliție să.ti ridici permisul
Răspunde
 06-04-2023
Vizitator
Buna seara am și eu o situație asemănătoare mă puteți ajuta va rog frumos săptămână trecută mă oprit poliția în germania și aveam o alcoolemie de 0.48 in aerul expirat iar în sânge 1.27 inca nu mi-au reținut permisul după ce am dat proba de sânge mi-au dat permisul și toate documentele înapoi întrebarea mea este stici ce pedeapsa mi se poate aplica.sunt de aproximativ 3 luni in germania muncesc legal va mulțumesc anticipat
Răspunde
 10-04-2023
Vizitator
Buna ziua pe data de 09.04.2023
Ma deplasam pe autostrada venind acasa , desigur sunt domiciliat in germania , limita de viteza pe autostrada era de 60 si din neatentie nu am observat , am trecut pe langa un blitz in jur de 110-120 km/h care sunt contraventile . Sunt un pic stresat ….. cred ca il suspenda pe 2 luni . Multumesc
Răspunde
 12-04-2023
BUCURESTI

@Constantin

Conform legislației din Germania, limita de viteză pe autostrăzi este de obicei de 130 km/h, dar poate varia în funcție de condițiile meteorologice sau de construcție. În cazul în care depășiți limita de viteză, veți primi o amendă și puncte de penalizare.

În cazul în care ați fost surprins de un radar în timp ce conduceați cu o viteză de 110-120 km/h într-o zonă cu limită de viteză de 60 km/h, veți fi sancționat cu o amendă considerabilă și puncte de penalizare. În plus, este posibil să vă fie suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de timp, în funcție de gravitatea contravenției și de antecedentele dumneavoastră în trafic.

Luați legătura cu autoritățile de poliție pentru a vă informa mai exact despre situația dumneavoastră și apoi, în funcție de ce primiți de la ei, putem discuta despre opțiunile pe care le aveți în continuare.

Avocat in Baroul Bucuresti
Răspunde
 12-04-2023
BUCURESTI

Nicola a scris pe 06-04-2023:
Buna seara am și eu o situație asemănătoare mă puteți ajuta va rog frumos săptămână trecută mă oprit poliția în germania și aveam o alcoolemie de 0.48 in aerul expirat iar în sânge 1.27 inca nu mi-au reținut permisul după ce am dat proba de sânge mi-au dat permisul și toate documentele înapoi întrebarea mea este stici ce pedeapsa mi se poate aplica.sunt de aproximativ 3 luni in germania muncesc legal va mulțumesc anticipat

Conform legii din Germania, limita alcoolemiei în sânge este de 0,5‰, iar limita legală pentru șoferii maxim 2 ani de experiență este de 0,0‰. Dacă ați fost depistată cu o alcoolemie de 1,27‰ în sânge:
* în primul rând, veți fi sancționat cu o amendă și veți primi puncte de penalizare. Amenda pentru conducerea sub influența alcoolului în Germania variază în funcție de gravitatea faptei și de venitul șoferului. În general, amenda poate fi între 500 și 3.000 de euro. De asemenea, este posibil să fie impuse alte sancțiuni, cum ar fi suspendarea permisului de conducere sau chiar pedeapsa cu închisoarea, în funcție de gravitatea infracțiunii și de antecedentele în trafic ale șoferului.

* Este posibil să vi se suspende permisul de conducere pentru o perioadă de timp, în funcție de gravitatea infracțiunii și de antecedentele dumneavoastră în trafic. În cazurile mai grave, se poate lua în considerare chiar și o pedeapsă cu închisoarea.

Avocat in Baroul Bucuresti
Răspunde
 12-07-2023
Vizitator
Bună ziua! Tocmai am luat permisul în România și am venit în Germania. Locuiesc in Germania.
M-a luat un bliț cu peste 40 km peste limita admisă!
Ce mi se poate întâmpla, se consideră perioada de probă la ei primii 2 ani cum am auzit ?
Răspunde
 23-09-2023
Vizitator
Salut Bogdan cum Ai scos permisul din tara l-ai dat perdut sau ti la trimis ei multumesc pt raspuns
Răspunde
 28-09-2023
Vizitator
Buna seara ,Sunt stabilit Germania mi sa suspendat permisul pe o perioada de 12 luni cu o alcolemie de 0,6 in sange urmat de un accident fara victime doar pagube materiale .Intrebarea mea este la Dumneavoatra trebuie sa fac acel curs numit MPU
Răspunde
 29-09-2023

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Da.
Insa sa aveti in vedere ca in cazul în care ați pierdut dreptul de a conduce un autovehicul pe teritoriul Germaniei datorită consumului de alcool sau de droguri, e posibil să vi se solicite si o dovadă de abstinență, care poate fi pe o perioadă mai lungă sau mai scurtă. Doar după aceasta veți putea da testul MPU.
Oricum, singura cale de recuperare a dreptului de a conduce in Germania este printr-un test MPU (examen medico-psihologic). Vedeti ca sunt instructori auto romani care pregatesc persoanele ptr MPU, cautati pe internet.
Sa urmariti neaparat si posta, pentru ca in mod cert veti primi o comunicare scrisa de la autoritati care va va lamuri cu privire la testul MPU.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-01-2024
Vizitator
Buna,
Fara sa stiu anul trecut am circulat fara asigurare la masina 4 luni avand asigurare in germania si in 12.19.23 politia mi-a luat numerele. Mi-am inscris masina din nou tot in germania am platit la asigurarea veche 92€ amenda si mau chemat la politie sa le explic de ce nu am avut asigurare... inca nu am primit nimic de la politi ( nu stiu mi-a facut dosar penal dar inca nu stiu ce amenda o sa platesc ) ma pori ajuta te rog
Fiindca eu vreau sa plec luna viitoare din Germania ce ma sfatuesti
Răspunde
 12-01-2024
Vizitator
Buna ziua am avut permisul suspendat in germania pentru fuga de la locul acidentului 11 luni iar ei lau trimis in romania lam ridicat din romania si acum cand am venit in germania si mau oprit au spus ca nu am drept de conducere mau pus sa fac o cerere la permise am facuto pentru a imi da dreptul de a conduce din nou si inca nu am primit nimic stie cineva cat dureaza
Răspunde
 12-01-2024
Vizitator
Buna ziua am avut permisul suspendat in germania pentru fuga de la locul acidentului 11 luni iar ei lau trimis in romania lam ridicat din romania si acum cand am venit in germania si mau oprit au spus ca nu am drept de conducere mau pus sa fac o cerere la permise am facuto pentru a imi da dreptul de a conduce din nou si inca nu am primit nimic stie cineva cat dureaza
Răspunde
 13-01-2024

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui să luați legătura cu un avocat din Germania, pentru o rezolvare cat mai rapidă a situației.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-01-2024
Vizitator
Bună ziua , Locuiesc în Germania am fost prins pe trotineta electrică cu o alcoolemie de 1,35 în sânge având permis nemțesc preschimbat și dobândit în România , întrebarea mea este la dumneavoastră dacă mă hotărăsc să mă întorc în România pot face școala de șoferi ? Dacă permisul de aici a fost suspendat și a expirat și suspendarea care am primit-o de la tribunal , numai ca aici îmi cere testul mpu și nu vreau să îl fac , doresc să mă întorc în România,pot face școala de șoferi în România ?
Vă mulțumesc și aștept răspunsul dumneavoastră
Răspunde
 19-01-2024
AvatarAlina.valeria1974@gmail.com
Vizitator
Buna dimineata.Baiatul meu a fost oprit de politia germana si i-au facut proces verbal ptr permis care era de anglia ,masina pe numele tatalui si i-au zis ca este infractiune.L-au cautat si i-au zis ca locuieste de un an in germania si nu are voie cu permis de anglia.I-au zis ca o sa vina prin posta intr-o luna sau doua decizia lor .arest sau amenda.Va rog sa imi spuneti daca aveti idee despre ce va fi.multumesc anticipat.
Răspunde
 19-01-2024
AvatarAlina.valeria1974@gmail.com
Vizitator
Buna dimineata.Baiatul meu a fost oprit de politia germana si i-au facut proces verbal ptr permis care era de anglia ,masina pe numele tatalui si i-au zis ca este infractiune.L-au cautat si i-au zis ca locuieste de un an in germania si nu are voie cu permis de anglia.I-au zis ca o sa vina prin posta intr-o luna sau doua decizia lor .arest sau amenda.Va rog sa imi spuneti daca aveti idee despre ce va fi.multumesc anticipat.
Răspunde
RăspundeStart 25 26 27 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.