|
10-07-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Veti fi cercetat penal conform legislatiei germane, iar permisul va fi trimis autoritatilor emitente din Romania, de unde il veti putea ridica. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-07-2022 |
 | Ana Vizitator |
| Bună ziua.Sotului meu ,i s a suspendat permisul în Polonia,pentru o alcolemie de 0,18,mentinez că nu i s-au recoltat probe biologice,i s a reținut permisul și i s a spus că va fi trimis în Romania după o lună de zile,după ce va fi judecat de un tribunal.Ce trebuie făcut,trimit la timp permisul? | |
|
|
|
13-07-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Din moment ce fapta s-a savarsit in Polonia, va trebui sa contactati un avocat local. Permisul va fi trimis organelor emitente din Romania. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-08-2022 |
 | Constantin Vizitator |
| Buna ziua mia fost suspendat permisul in Germania chiar astazi la trimis prin posta precizez ca pe 6 luni find prins baut la volan in Luna februarie,far eu nu am ameldung in Germania ce trebuie sa fac acum | |
|
|
|
01-08-2022 |
| Va trebui sa mergeti la autoritatile emitente din Romania, pentru a-l ridica. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-08-2022 |
 | Vizitator Vizitator |
| Am permisul anulat in rominia in urma unui acident cu victima,acum 5 ani sa terminat procesul,am primit o pediapsa cu suspendare ,acum locuiesc în germania cum pot obține permisul aici,menționez ca în Ro am dreptul de a da de permis din nou | |
|
|
|
08-08-2022 |
| Da, mai ales daca s-a implinit si termenul pentru redobandirea permisului si in Romania. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-10-2022 |
 | Sabou Vizitator |
| Buna ziua în urma cu doua luni ma luat un radar în germania si mia venit un pic cu o amenda si suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile,mi sa cerut sa trimit permisul în germania.Întrebare cum mai intru în posesia permisului dupa expirarea acestui termen avînd in vedere că eu nu am domiciliu în germania | |
|
|
|
12-10-2022 |
| Daca permisul este romanesc, acesta va fi trimis autoritatilor emitente din Romania, de unde il veti putea ridica si ulterior veti putea conduce in restul statelor, cu exceptia Germaniei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-10-2022 |
 | Vlad Vizitator |
| Am asa o Internate permisul e Ro vi Md pe spate in care am fost suspendat pe teritoril germanie si sa merge fata almedug poti | |
|
|
|
19-10-2022 |
 | Giorgio Vizitator |
| Alexandriuc68 a scris pe 24-01-2017: Buna seara, am condus o masina sub influenta alcoolului aer expirat 1,13 sau 2,19 test sange pe teritoriul unu i stat membru UE( Germania) fapta a fost pe 25.12.2016. din ce stiu de la avocatul meu de aici fapta ar fi de suspendarea drepului de a conduce maxim pe o perioada de un an si testul MPU plus pana in 3000 euro amenda .Intrebarea mea este . ce prevede codul penal Roman,mie ca sanctiune /pedeapsa daca in Romania mentionez e prima abatere nu am mai avut probleme cu legea niciodata am 28 ani ,aici am muncit ca si sofer profesionist iar incidentul l am avut cu masina personala mai mult politia mi a venit acasa deoarece am fost parat ca am baut si am condus masina in state de ebrietate,iar da eu am recunoscut ca da am baut si am condus. va multumesc frumos cu stima alex | |
|
|
|
21-12-2022 |
 | Alex. Vizitator |
| Buna mă numesc Alexandru in 2019 mia fost reținut permisul de conducere pentru alcool pe teritoriul Germaniei eu aveam deja permisul românesc schimbat în unul german cum îl pot recupera in Romania având în vedere că perioada de suspendare a fost de 12 luni mulțumesc | |
|
|
|
21-12-2022 |
 | Alex. Vizitator |
| Buna mă numesc Alexandru in 2019 mia fost reținut permisul de conducere pentru alcool pe teritoriul Germaniei eu aveam deja permisul românesc schimbat în unul german cum îl pot recupera in Romania având în vedere că perioada de suspendare a fost de 12 luni mulțumesc | |
|
|
|
23-12-2022 |
| Daca permisul este eliberat de autoritatile germane, va trebui mai intai sa il recuperati de acolo si ulterior sa il preschimbati intr-unul romanesc, daca doriti acest lucru. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-01-2023 |
 | Coroian57@gmail.com Vizitator |
| Am și eu permisul suspendat în Italia pentru depășirea vitezei. Este vreo metoda de reuperare ín afará de a merge personal pentru recuperarea lui. Adicá gen avocat sau alt mod? Mersi! | |
|
|
|
11-01-2023 |
| Permisul este emis de autoritatile romane sau de cele italiene? Puteti angaja un avocat sa va reprezinte in fata autoritatilor. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-01-2023 |
 | Vasile Vizitator |
| Bună ziua .am fost oprit in Germania Vineri cu o alcolemie de 1,25 in aerul expirat . Întrebare mea este dacă mi se va inderzice și in România dreptul de a conduce. Sau se poate ridica permisul din România fără probleme | |
|
|
|
18-01-2023 |
 | Vasile Vizitator |
| Permisul meu este Romanesc. Specific ca am adresa in Germania La ce consecinte ma pot așteptăm și in cat timp ar venit rezultatele | |
|
|
|
19-01-2023 |
| Vasile a scris pe 18-01-2023: Bună ziua .am fost oprit in Germania Vineri cu o alcolemie de 1,25 in aerul expirat . Întrebare mea este dacă mi se va inderzice și in România dreptul de a conduce. Sau se poate ridica permisul din România fără probleme Daca aveti permis romanesc, acesta se va trimite autoritatilor emitente din Romania si dupa ce il veti ridica, veti putea conduce in restul tarilor, cu exceptia Germaniei. Referitor la fapta pentru care sunteti cercetat in Germania, va trebui sa contactati un avocat local, pentru pregatirea apararii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-02-2023 |
 | Calin cristi Vizitator |
| buma seara aseara am fost oprit de politie cu alcol in sange de 1,38 sti cuva ce sactiuni primes aiaci im germania mi sa zis la post ca mil tine 30 de zile si dupa mil retuneaza si sa astept o amenda acasa nam depasit viteza nu acidete prima abatere pe germamia va rog sam spuneti daca stit ce si cum | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |