|
24-01-2017 |
 | Alexandriuc68 Vizitator |
| Buna seara, am condus o masina sub influenta alcoolului aer expirat 1,13 sau 2,19 test sange pe teritoriul unu i stat membru UE( Germania) fapta a fost pe 25.12.2016. din ce stiu de la avocatul meu de aici fapta ar fi de suspendarea drepului de a conduce maxim pe o perioada de un an si testul MPU plus pana in 3000 euro amenda .Intrebarea mea este . ce prevede codul penal Roman,mie ca sanctiune /pedeapsa daca in Romania mentionez e prima abatere nu am mai avut probleme cu legea niciodata am 28 ani ,aici am muncit ca si sofer profesionist iar incidentul l am avut cu masina personala mai mult politia mi a venit acasa deoarece am fost parat ca am baut si am condus masina in state de ebrietate,iar da eu am recunoscut ca da am baut si am condus. va multumesc frumos cu stima alex | |
|
|
|
24-01-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Buna seara. Conform art. 336 alin. 1 din Codul Penal: Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă. Daca nu aveti antecedente penale, daca aveti un loc de munca, familie in intretinere (cirmustante personale), de obicei, pentru astfel de fapte in Romania se aplica o pedeapsa si ca modalitate de individualizare a executarii pedepsei se dispune in sensul amanarii aplicarii pedepsei sau suspendarii sub supraveghere. Dat fiind faptul ca imbibaţia alcoolică a fost relativ mare, respectiv a fost de 2,19, nu cred ca se poate pune problema de o pedeapsa cu amenda. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
23-06-2017 |
 | Daniel Vizitator |
| acum o luna mi a fost suspendat permisul in germania pt consum de alcool 2.16 la analize.Am fost lchemat la politie unde mi sa spus ca permisul s a trimis in romania. V as ruga sa imi spuneti ce urmeaza mai de parte aici si in Romania. Multumesc | |
|
|
|
23-06-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Daniel a scris pe 23-06-2017: acum o luna mi a fost suspendat permisul in germania pt consum de alcool 2.16 la analize.Am fost lchemat la politie unde mi sa spus ca permisul s a trimis in romania. V as ruga sa imi spuneti ce urmeaza mai de parte aici si in Romania. Multumesc . Buna ziua, Va trebui sa va interesati daca in Germania vi s-a intocmit dosar penal pentru aceasta fapta sau doar vi s-a aplicat o amenda contraventionala. Daca permisul este in Romania, o sa il puteti recupera dupa ce va expira perioada de suspendare impusa de legislatia din Germania. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
18-08-2017 |
 | Bogdan Vizitator |
| Exact la fel.am patit si eu in Februarie anul asta ! Cu o alcoolemie de 2,15 in sange mi s-a suspendat dreptul de a conduce pe teritoriul Germaniei timp de 1 an si o amenda de 3000 euro pe care o platesc in rate!permisul l-am scos dupa 4 luni din tara ! Cu 3 luni inainte sa imi expire pedeapsa trebuie sa fac o cerere la Landrasamt pentru a primi dreptul de a conduce din nou in Germania ! In acte nu-mi scrie nimic de MPU dar cu siguranta ma vor.anunta cei de la Landrasamt ! | |
|
|
|
12-09-2017 |
 | Gabi Vizitator |
| Ma oprit politia in germania nu am permis si am avut alcolemie 0,50 sunt la prima abatere mi sa spus de la sectie sa astept un plic cu o amenda mai departe ce se poate intampla | |
|
|
|
13-09-2017 |
 | Alexandriuc68 Vizitator |
| buna ,trebuie tu sa mergi la ei si sa intrebi nu te va anunta nimeni personal doar avocatul tau iti va spune unde trebuie sa mergi pentru mpu trebuie singur sa demarezi totul.multa bafta | |
|
|
|
28-09-2017 |
 | Andrei Vizitator |
| Buna Mia fost retras permisu de conducere in germania pentru alcool 2.0 in echilotest mi-ati putea spune dupe cat timp Tia trimis foile cu sentinta de la judecata | |
|
|
|
29-09-2017 |
 | Andrei Vizitator |
| Acum o saptamana Mia fost retinut permisu in germania cu o alcoolemie de 2.0 in etilotest este posibil sa mi se anuleze cine ar putea sa imi spuna poate stie cineva cine a mai patit va rog mult | |
|
|
|
03-10-2017 |
 | Gheorghii Vizitator |
| Buna acum 2 zile mau oprit politia in germania si eral la volan cu alcoolomie de 1,65 si apoi am dat singe,ce pedeapsa pot sa primesc?sunt de 2 ani in germania lucrez totul oficial, multumesc mult sper sa ma puteti ajuta. | |
|
|
|
29-11-2017 |
 | Chioranelena@yahoo.ro Vizitator |
| Buna ziua!in luna octombrie sotul a condus pe limita de 60(pe autostrada-Germania)cu o viteza de 108km | |
|
|
|
29-11-2017 |
 | Bogdan Pop Vizitator |
| Salut ! In aceeasi situatie sunt si eu.Tot in februarie m-au oprit si aveam o alcolemie de 2.15 in sange.mi-au suspedant dreptul de conducere pe teritoriul Germaniei 1 an de zile + 3000 euro amenda! Permisul mi l-au trimis in tara dupa 3 luni.L-am ridicat a4a luna!Acum am facut analizele la medicul de familie si la oftalmolog,un curs d prim ajutor.urmeaza sa trimit cererea la primarie si sa astept raspunsul ! Sper totusi sa scapam fara testul psihologic...e o gramada de bani si ala ! | |
|
|
|
02-12-2017 |
 | Marius Vizitator |
| Buna ziua Am si eu o situație asemănătoare ....am condus băut si am avut o alcoolemie de 2 si am primit o suspendare de 16 luni plus o pedeapsa cu suspendare de 6 luni penală ...acum o săptămana ...o amenda de 1500€ ....întrebarea mea este cum pot să-mi recuperez permisul si ce trebuie sa fac unde trebuie sa merg sa fac o cerere pentru a face testul mpu ???sau dupa ce perioada pot sa fac ceva ??? | |
|
|
|
04-12-2017 |
 | Utalielena Vizitator |
| Buna ziua,ieri prietena mea a fost oprita de politie ,avand alcolemia de 1,4 la epilotest,care sunt consencintele ,tinand cont ca sa intamplat in germania | |
|
|
|
05-12-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Utalielena a scris pe 04-12-2017: Buna ziua,ieri prietena mea a fost oprita de politie ,avand alcolemia de 1,4 la epilotest,care sunt consencintele ,tinand cont ca sa intamplat in germania Din moment ce prietena dvs. a savarsit o infractiune pe teritoriul Germaniei, aceasta va suferi sanctiunile prevazute de legea germana pentru fapta comisa, astfel ca ar fi indicat sa luati legatura cu un avocat local , care sa ii poata efectua o aparare eficienta in fata organelor de ancheta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-12-2017 |
 | Buzuc Vizitator |
| Va Pot da unele explicatii pentru Test MPU in Germania ,trebuie sa fai acest Test daca ATI condus baut,pentru puncte Sau droguri.totul o SA decurga normal Mai intai politia o SA constate ceea ce ATI facut penal Sau contraventional dupa Care face un raport Care il trimite la tribunal,dupa Care tribunalu o SA decida pedeapsa.daca ca declarati vinovat si recunoasteti greseala nu Mai angajati avocat ca va Costa ffffff mult si nu rezolva nimic IMI zice cu zambetu pe buze ca trebuie sa faci testu mpu ,pe Mine Personal ma ajuns cheltuielile De avocat tribunal etc 9500 DIN Care 4000 la avocat Care doar Mia zis ca trebuie sa fac acest Test cel Mai frumos incepi sa te pregateste pentru mpu adica incepi prin abstinenta alcol Sau droguri dupa caz ,dupa Care trebuie un pshiolog trebuie sa te pregatesc PT acest Test atentie se fac analize foarte stricte nu proba sange Sau urina iti face Harenprobe adica proba la 3 cm DIN Par si iti gaseste tot DIN ultimul 10 ani dar Ei o SA caute pe ultimele treu luni dupa ai vine acest Test destul de greu Care usor usor o SA il intelegi.sper SA va fie de folos ce v am scris am platit pe pielea mea si Inca Mai am un Pic pana SA fac testu mpu | |
|
|
|
12-12-2017 |
 | Alin Vizitator |
| Buna mia fost permisul ridicat in germania pentru verificare. si dupa care procororu a spus ca permisul este bun dar dupa o luna si inca nu milau dat inca. Pot sa conduc fara permisul in rominia. | |
|
|
|
13-12-2017 |
 | Buzuc Vizitator |
| Ca SA fii sigur daca Poti sa conduci fara sa creezi alte Probleme dute Personal Sau suna la Kreisverwaltung.sau Amtgericht si intreaba unde se afla permisu ca este posibilitatea SA il Fi trimis in Ro.bafta | |
|
|
|
15-12-2017 |
 | Robert Vizitator |
| Buna Ziua. Mi s-a retinut permisu in germania nu stiu pe ca timp nu mi s-a spus.am avut alcolemie 1.6-1.8 ceva gen .am facut accident fara victime nimic doar am dat in pom cu masina .am permisul de 5 luni ,imi pot recupera permisul in romania ,adica sa conduc in restu tarilor inafara de germania? | |
|
|
|
17-12-2017 |
 | Adi Vizitator |
| Mi-am schimbat permisul de conducere din românesc in nemțesc....acuma 6 saptamani ma văzut un cetățean ca am băut si dupa am condus...si a sunat la poliție...cand am iesit din magazin ,m-am trezit cu poliția la mine la masina...am fost dus la spital si am avut o alcoolemia de 1,83....mia venit acasă hârtie în care scrie 10 luni suspendat si 1000 euro amenda....aici in germania ce trece de 1,60 trebuie să dai un test...MPU...testul idiotului...care costa foarte mult....intrebarea mea este ...as putea dupa trecerea celor 10 luni sa primesc din românia permisul românesc nu ala nemțesc...ca sa nu mai fac MPU? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |