Forum avocaţi > Drept penal

Amanarea Aplicarii pedepsei - Pagina 2

Start  1  2  3   4  Final
 20-11-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Florin Buzica a scris pe 20-11-2018:
Buna ziua .Am si eu o intrebare,am condus fara permis si am fost condamnat la 8 luni cu amanarea aplicarii pedepsei si termen de incercare 2 ani. La o luna dupa ramanerea hotarârii judecatoresti definitiva am cerut un cazier judiciar pentru examen auoto in care spre surprinderea mea nu apare nimic. Pot merge la susținerea examenului auto?

Puteti sustine examenul pentru dobandirea permisului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-11-2018
Vizitator
Am o intrebare.
Am fost prins baut la volan, procesul s-a incheiat am primit minuta s-a definitivat si hotararea. Am primit 8 luni inchisoare cu amanarea pedepsei timp de 2 ani. NU scrie nicaieri pe definitivare ca am si dreptul de conducere. Atunci de ce nenorocitii i-au spus mamei mele ca trebuie sa astept o luna sa ridic permisul? Eu lucrez in strainatate si saptamana urmatoare ma duc acasa. Deci ce is cu abuzurile astea?
Rog frumos un avocat competent sa imi raspunda la intrebare.
*Si avocata mea mi-a spus ca trebuie sa-mi dea permisul pe loc.
Asteapta spaga nenorocitii?
Răspunde
 09-01-2019
Vizitator
Buna ziua, in cazul acesta permisul se anuleaza???? 8 luni inchisoare si mi a amanat pedeapsa,iar pe un termen de supraveghere de 2 ani ,nu am voie sa conduc nici un fel de auto pe drumurile publice!
Răspunde
 10-01-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Florin a scris pe 09-01-2019:
Buna ziua, in cazul acesta permisul se anuleaza???? 8 luni inchisoare si mi a amanat pedeapsa,iar pe un termen de supraveghere de 2 ani ,nu am voie sa conduc nici un fel de auto pe drumurile publice!

In cazul amanarii aplicarii pedepsei, permisul nu se anuleaza, iar in cazul dvs., puteti recupera permisul la implinirea termenului de supraveghere.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-01-2019
Vizitator
Multumesc frumos!
Răspunde
 22-01-2019
Vizitator
mam judecat de curind si mea dat 8 luni incisoare dupa care imi suspenda executarea pedepsei cu 2 ani sub supraveghere si 60 zile munca in folosu comunitati oare imi anuleaza permisu multumesc
Răspunde
 24-01-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Marin a scris pe 22-01-2019:
mam judecat de curind si mea dat 8 luni incisoare dupa care imi suspenda executarea pedepsei cu 2 ani sub supraveghere si 60 zile munca in folosu comunitati oare imi anuleaza permisu multumesc

Asteptati sa primiti hotararea, pentru a vedea obligatiile impuse pe perioada termenului de supraveghere.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-01-2019
Vizitator
buna ziua am o intrebare cu suspendarea executat pedepsei iti anuleaza permisul
Răspunde
 26-01-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Marin a scris pe 25-01-2019:
buna ziua am o intrebare cu suspendarea executat pedepsei iti anuleaza permisul

Da, in cazul suspendarii executarii pedepsei sub supraveghere, permisul se anuleaza.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-01-2019
Vizitator
Buna ziua !

Am si ei o intrebare in urma cu 2 ani am condus fara permis dei aveam examenul teriotic luat dintre care mam suit la volan am avut un incident mai exact fuga de la accidentului aveam o teama ca ma va prinde politia desi nu a fost vina mea tot sa numit fuga de la locul accidentului in fine intrebarea este mea anulat permisul pe un an si 3 luni as putea sa fac ceva sami reduca din pedeapsa ?
Răspunde
 28-01-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ionut a scris pe 27-01-2019:
Buna ziua !

Am si ei o intrebare in urma cu 2 ani am condus fara permis dei aveam examenul teriotic luat dintre care mam suit la volan am avut un incident mai exact fuga de la accidentului aveam o teama ca ma va prinde politia desi nu a fost vina mea tot sa numit fuga de la locul accidentului in fine intrebarea este mea anulat permisul pe un an si 3 luni as putea sa fac ceva sami reduca din pedeapsa ?

In ce stadiu procesual va aflati? Daca va nemultumeste solutia primita pe fond, puteti formula apel, daca va aflat in termenul legal.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-02-2019
Vizitator
buna ziua am si eu o intrebare am fost judecat pentru rfuz si mea venit o minuta acasa care imi scrie suspendarea ezecutari pedepsei sub supraveghere 2 ani si 60 zile munca in folosul comonitati art 93 oare mise anuleaza permisul multumesc
Răspunde
 10-02-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Marin a scris pe 08-02-2019:
buna ziua am si eu o intrebare am fost judecat pentru rfuz si mea venit o minuta acasa care imi scrie suspendarea ezecutari pedepsei sub supraveghere 2 ani si 60 zile munca in folosul comonitati art 93 oare mise anuleaza permisul multumesc

De regula permisul se anuleaza, dar asteptati motivarea hotararii pentru a vedea ce masuri vi s-au impus de catre instanta.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-02-2019
Vizitator
Bună seara! Va rog sa mă lămuriți într o problema, soțul meu a fost dat în judecata ca a părăsit locul accidentului, numai ca el nu a fost implicat în acel accident care s a produs în fata lui....O întreagă tevatura care a durat 6 ani de procese. Într un final instanță a hotărât amânarea aplicării pedepsei , în hotărâre nu specifica nimic de suspendarea permisului, însă cei de la politie în au trimis o notificare prin care specifica ca i se retine permisul pt 90 de zile. Va rog sa mi spuneți dacă decizia e corecta și dacă da...Poate sa l redobândească la 30 de zile? Va mulțumesc!
Răspunde
 21-02-2019
Vizitator
am fost judecat pentru refuz si mea dat suspendarea ezecutari pedepsei si pe o perioada de 8 luni sa nu mai conduc si dupa anulare am facut recurs la curtea de apel craiova oare la ce sa ma satept multumesc
Răspunde
 28-02-2019
Vizitator
buna ziua mam judecat pentru refuz si meadat suspendarea executari pedepsei dar nu scrie nimic ca mear suspenda sau anula dreptul de conducere imi dai si mie un raspuns cum sa procedez multumesc
Răspunde
 01-03-2019
Vizitator
Buna ziua sunt Aurel si in iunie 2017 mi-a fost retinut permisul pt consum de alcool ( in dovada scrie fara drept de conducere ) am fost judecat in ianuarie 2019 am primit zece luni cu suspendare, zile de munca in folosul comunitatii , curs de calificare ,doi ani de supraveghere etc . Mentionez ca mi-am recunoscut fapta si am acceptat toate cele de mai sus dar despre permis nu scrie absolut nimic in hotararea definitiva fapt pentru care va intreb cand si cum i-mi pot recupera permisul

Va multumesc
Răspunde
 03-03-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Aurel a scris pe 01-03-2019:
Buna ziua sunt Aurel si in iunie 2017 mi-a fost retinut permisul pt consum de alcool ( in dovada scrie fara drept de conducere ) am fost judecat in ianuarie 2019 am primit zece luni cu suspendare, zile de munca in folosul comunitatii , curs de calificare ,doi ani de supraveghere etc . Mentionez ca mi-am recunoscut fapta si am acceptat toate cele de mai sus dar despre permis nu scrie absolut nimic in hotararea definitiva fapt pentru care va intreb cand si cum i-mi pot recupera permisul

Va multumesc
Din moment ce ati primit o pedeapsa cu suspendare, permisul se anuleaza, urmand a putea sustine examenul pentru redobandirea acestuia dupa un an de la ramanerea definitiva a hotararii, daca in hotarare nu este prevazut un alt termen.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-03-2019
Vizitator
Am primit amânarea aplicării pedepsei și de permis nu zice că este anulat sau suspendat cum pot să îl recuperez ??? Sau ce trebuie sa fac ? Mulțumesc
Răspunde
 06-03-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Eugen a scris pe 05-03-2019:
Am primit amânarea aplicării pedepsei și de permis nu zice că este anulat sau suspendat cum pot să îl recuperez ??? Sau ce trebuie sa fac ? Mulțumesc

Daca hotararea a ramas definitiva, mergeti cu un exemplar legalizat de pe aceasta hotarare la Serviciul Rutier pentru a va ridica permisul.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1  2  3   4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.