Forum avocaţi > Drept penal

Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP) - Pagina 2

Start  1  2
 13-12-2018
Vizitator
Buna ziua am si eu o intrebare la acceiasi problema confirmare renutare urmarire penala imi puteti spune va rog ce inseamna si la ce ma astept?Va Multumesc
Răspunde
 13-12-2018
Vizitator
Ionut a scris pe 13-12-2018:
Buna ziua am si eu o intrebare la acceiasi problema confirmare renutare urmarire penala imi puteti spune va rog ce inseamna si la ce ma astept?Va Multumesc
Răspunde
 13-12-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ionut a scris pe 13-12-2018:

Ar fi indicat sa va prezentati in fata instantei la termenul stabilit, instanta urmand a confirma propunerea Parchetului de renuntare la urmarirea penala, cu alte cuvinte ati scapat de acuzatia adusa in sarcina dvs.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-11-2019
Vizitator
Bună ziua, ce înseamnă ca-nd primești o citație și ești chemat în calitate de "cercetat"?
Răspunde
 18-11-2019
Vizitator
Buna ziua,lucrez la o agenție de pariuri sportive și recent am jucat 7000 de lei din gestiunea lor
Firma mi-a dat un termen in care sa pun bani înapoi și eu nu cred ca ma încadrez in acel termen,ce se va întâmpla dacă firma îmi face plângere la poliție ?
Răspunde
 18-11-2019

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Daca se face plangere penala impotriva dvs, vi se va aplica urmatoarea incadrare juridica.

Art. 295 - Delapidarea
(1) Însuşirea, folosirea sau traficarea de către un funcţionar public, în interesul său ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestionează sau le administrează se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.
(2) Tentativa se pedepseşte.

Art. 308 - Infracţiuni de corupţie şi de serviciu comise de alte persoane
(1) Dispoziţiile art. 289 - 292, 295, 297 - 300 şi art. 304 privitoare la funcţionarii publici se aplică în mod corespunzător şi faptelor săvârşite de către sau în legătură cu persoanele care exercită, permanent ori temporar, cu sau fără o remuneraţie, o însărcinare de orice natură în serviciul unei persoane fizice prevăzute la art. 175 alin. (2) ori în cadrul oricărei persoane juridice.
(2) În acest caz, limitele speciale ale pedepsei se reduc cu o treime.

Nu exista impacare, nu se renunta la urmarire la retragerea plangerii penale.
Straduiti-va sa achitati pentru ca va distrugeti viitorul.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-12-2022
Vizitator
Bună.
Cu un an și ceva in urma,lucram la o sala de jocuri,am dat o suma de bani din gestiune unei persoane încurcându-ma la bani,aproximativ 5000 de lei,inițial nu am plătit suma respectiva,după care am fost data in judecată și chemată de poliție pentru o declarație,am declarat faptul ca vreau sa înapoiez bani.
Am înapoiat bani anul acesta in Martie,iar doamna și-a retras plângerea.
Acum o luna am primit o scrisorica unde trebuia sa plătesc 140 de lei pentru cheltuieli de judecată,am plătit și am dat și chitanța.
La scurt timp am primit o citație si sunt chemată la judecătorie,chestia e ca nu as dori sa merg,poate sa ma ajute cineva cu un sfat,iar dacă nu merg ei pot veni prin mandat de aducere sau ce se poate întâmpla?!
Multumesc!
Răspunde
 12-12-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ati fost trimisa in judecata sau ati primit o solutie de renuntare la urmarirea penala?

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.