|
11-06-2017 |
 | Alexandru Vizitator |
| Buna ziua . Marți , oamenii legii , agenții DIICOT , au venit cu mandat de aducere , pentru a ma prezenta ca martor intr un dosar penal , legat de droguri . Ai ridicat doi suspecți care acum sunt inculpați . La mărturie , am spus ca ii cunosc , ca am luat de la unul din ei pentru consum propiu si ca am consumat de 4 ori in toata viața , de 4 ori luând de la acea persoana . Întrebarea mea este , eu ca martor , ca am recunoscut ca , consum , pățesc ceva ? Adica iau amenda penală/sau suspendare ? Toata treaba asta se întâmpla la Isj Ialomița , si am auzit ca in Ialomița cine consuma , ia cu suspendare pentru ca nu e specialitatea lor sau ceva de genul . | |
|
|
|
12-06-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Puteti fi acuzat de savarsirea infractiunii de detinere de droguri pentru consum propriu, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 2 la 5 ani, in cazul in care vi se va schimba calitatea procesuala din martor in inculpat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-06-2017 |
 | Alexandru Vizitator |
| Pai au probe ? Doar mărturia mea , spune ca am consumat . Daca ma trimit in judecată , nu pot spune ca am fost forțat sa schimb mărturia ? Nu exista probe , doar interceptări pe telefoane , dar in telefon spuneam hai sa ne vedem la un suc sau chestii . Si când aflu daca ma bagă in instanța ? Dupa cazul celor 2 inculpați ? Sau pot oricând . Ideea e ca eu trebuie sa plec din tara , trebuie sa ma duc la ei sa le specific treaba asta ? | |
|
|
|
16-06-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Nu este in favoarea dvs. sa va schimbati declaratiile, insa modul in care va veti asigura apararea ramane la latitudinea dvs. Va trebui sa asteptati finalizarea urmaririi penale pentru a vedea daca vi se schimba incadrarea procesuala sau nu. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-06-2017 |
 | Alexandru Vizitator |
| Am înțeles . Voi afla printr o citație nu? E dosar foarte mare de 140 de persoane dintre care cel puțin 30 consuma , credeți ca vor face pentru fiecare in parte ? | |
|
|
|
18-06-2017 |
| Se poate constitui un singur dosar pentru toti inculpatii, retinandu-se si infractiunea de aderare la un grup infractional organizat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-06-2017 |
 | Alexandru Vizitator |
| Am înțeles , si se poate sa scăpam fără suspendare sau amenda penală ? Va mulțumesc pentru răspunsuri . | |
|
|
|
19-06-2017 |
| Solutia pe care o veti primi depinde de probele pe care acuzarea le detine impotriva dvs si de modul in care veti intelege sa va formulati apararea. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-06-2017 |
 | Alexandru Vizitator |
| Nu au probe , Adica au doar convorbiri dar in convorbirii nu este specificat termenul canabis , marijuana , thc . Este pe baza de mărturie . | |
|
|
|
20-06-2017 |
| Marturia dvs. este suficienta pentru a va schimba incadrarea procesuala, insa va trebui sa asteptati ca organele de cercetare penala sa procedeze in acest sens, pana atunci va trebui sa raspundeti solicitarilor dansilor ori de cate ori veti fi chemat la declaratii in calitate de martor. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-06-2017 |
 | Alexandru Vizitator |
| |
|
|
26-06-2017 |
 | Alexandru Vizitator |
| Urmează sa plec din tara , trebuie sa ma duc la DIICOT sa specific ? In condițiile in care nu mi a mai zis nimic , si nici atunci nu au zis nimic in legătura cu asta . Sa nu ma trezesc cu o citație si ca va trebui sa vin . Plec o luna jumate . | |
|
|
|
26-06-2017 |
| Dvs., in calitate de martor, nu aveti nicio interdictie, insa daca veti fi citat in perioada urmatoare, sfatul meu este sa va prezentati sau sa trimiteti un inscris care sa justifice lipsa de la termenul stabilit. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-08-2017 |
 | Florindo Vizitator |
| Salut! Sunt citat ca martor intr-un dosar penal de evaziune fiscala. Acum cativa ani am dat diverse declaratii cu privire la cele intamplate. Acum sa constituit un alt dosar unde sunt citat si eu, problema este ca eu sunt stabilit in alta tara de 8 ani si nu pot merge sa dau declaratii. Nu am nici resursele financiare necesare deplasari sa nu mai vorbim ca pot ramane fara servici daca plec pentru o perioada de unde sunt. Ce este de facut?? Va multumesc.!!! | |
|
|
|
17-08-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Florindo a scris pe 17-08-2017: Salut! Sunt citat ca martor intr-un dosar penal de evaziune fiscala. Acum cativa ani am dat diverse declaratii cu privire la cele intamplate. Acum sa constituit un alt dosar unde sunt citat si eu, problema este ca eu sunt stabilit in alta tara de 8 ani si nu pot merge sa dau declaratii. Nu am nici resursele financiare necesare deplasari sa nu mai vorbim ca pot ramane fara servici daca plec pentru o perioada de unde sunt. Ce este de facut?? Va multumesc.!!! Buna ziua, Daca aveti calitatea de martor in dosarul in care sunteti citat, puteti trimite o scrisoare la instanta/parchetul unde sunteti citat prin care sa spuneti ca nu va puteti deplasa in tara si sa atasati dovezi in acest sens (contract de munca, dovada resedinta, etc). Daca aveti calitatea de suspect/inculpat in noul dosar unde ziceti ca sunteti citat, ar fi bine sa va angajati un avocat pentru a va reprezenta cu atat mai mult cu cat sunteti plecat din tara si nu va puteti apara personal. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
17-08-2017 |
 | Florindo Vizitator |
| Va multumesc pentru raspunsuri. Am sa trimit aceste dovezi. Vroiam sa stiu daca in cazul in care vor cu orice pret sa ma audieze ca martor, exista vreo alta cale cum ar fi video conferita o ceva de acest gen? Fara a mai fi nevoie de deplasarea mea in romania. Va multumesc! | |
|
|
|
17-08-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Florindo a scris pe 17-08-2017: Va multumesc pentru raspunsuri. Am sa trimit aceste dovezi. Vroiam sa stiu daca in cazul in care vor cu orice pret sa ma audieze ca martor, exista vreo alta cale cum ar fi video conferita o ceva de acest gen? Fara a mai fi nevoie de deplasarea mea in romania. Va multumesc! Daca se tine mortis sa fiti audiati, se poate face audierea prin comisie rogatorie, ceea ce inseamna ca se transmit intrebarile la instanta/parchetul aferent de la domiciliul dvs. actual. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
17-08-2017 |
 | Mihaela Panait Vizitator |
| Am si eu o întrebare daca prostituția nu a fost practicata pe teritoriul româniei si persoana in cauza nu a fost forțată făcând această meserie înainte de al cunoaște pe actualul soț ,soțul poate fi acuzat de proxenetism in romania Va mulțumesc | |
|
|
|
09-02-2018 |
 | Sabina Vizitator |
| Buna ziua. Daca am fost citat ca martor intr-un dosar de talharie imi pot angaja un avocat personal? Si cam despre ce suma ar fi vorba pt a ma reprezenta? Mulțumesc! | |
|
|
|
11-02-2018 |
| Sabina a scris pe 09-02-2018: Buna ziua. Daca am fost citat ca martor intr-un dosar de talharie imi pot angaja un avocat personal? Si cam despre ce suma ar fi vorba pt a ma reprezenta? Mulțumesc! In calitate de martor, nu aveti nevoie de serviciile unui avocat, trebuie doar sa mergeti in fata instantei si sa spuneti tot ce va amintiti despre fapta dedusa judecatii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |