Forum avocaţi > Drept penal

Martor in dosar penal - Pagina 2

Start  1  2  3  Final
 11-02-2018
Vizitator
Problema este ca întâmplarea a avut loc in urma cu doi ani si nu imi mai amintesc in detaliu declaratia. Sunt unele detalii pe care nu mi-le amintesc cu exactitate. Tot cea ce am declarat a fost in totalitate adevarat insa ma gandesc sa nu imi afecteze cumva uitarea unor amanunte. Se poate face ceva in cazul asta? Poate prezenta o problema majoră in cazul in care as fii uitat de exemplu ora întâmplări sau alte detalii de genul?
Răspunde
 12-02-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Este normal dupa o perioada atat de mare sa uitati anumite detalii. Va trebui sa spuneti doar ceea ce va amintiti si sa precizati ca prima declaratie corespunde adevarului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-02-2018
Vizitator
Voi fii intrebata de catre judecator lucruri legate de proces sau va trebui sa fac eu un rezumat al intamplari de atunci si sa il spun in fata judecatorului?
Si totusi daca imi doresc un avocat personal se poate sa imi angajez unul sau nu este atat de mare nevoie?
Multumesc!
Răspunde
 14-02-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Veti fi intrebata ce va mai amintiti cu privire la fapta dedusa judecatii si in functie de caz, vi se pot adresa intrebari. Nu este necesar sa va faceti un rezumat si nici sa fiti asistata de un avocat, insa acest lucru este la latitudinea dvs.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-06-2018
Vizitator
Buna ziua.Am Și eu o întrebare...Sunt chemată într-un dosar penal de evaziune fiscală ca și martor,problema este ca nu am nici un habar despre ce este vorba nu știu cum sa ajuns pe numele meu așa ceva...
Răspunde
 13-06-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Florina a scris pe 13-06-2018:
Buna ziua.Am Și eu o întrebare...Sunt chemată într-un dosar penal de evaziune fiscală ca și martor,problema este ca nu am nici un habar despre ce este vorba nu știu cum sa ajuns pe numele meu așa ceva...

Mergeti in fata instantei la termenul stabilit si vedeti daca aveti cunostiinta despre fapta dedusa judecatii. In calitate de martor, aveti obligatia sa spuneti adevarul si detaliile pe care le cunoasteti sau pe care vi le amintiti privitoare la fapta.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-06-2018
Vizitator
Am inteles dar eu nu înțeleg de ce sa deschis un dosar penal cu numele meu când nu știu nimic de așa ceva...Eu sunt plecată din țara și am fost sunată de acasa ca m-au căutat 2 polițiști ca eu am ceva firma pe numele meu in Nustiu ce oras...Nu înțeleg cum se poate ca cineva sa îți facă așa ceva și sa fiu eu trasa la răspundere pentru ceva ce nu am făcut și nu știu nimic.Multumesc pentru răspuns
Răspunde
 14-06-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Florina a scris pe 13-06-2018:
Am inteles dar eu nu înțeleg de ce sa deschis un dosar penal cu numele meu când nu știu nimic de așa ceva...Eu sunt plecată din țara și am fost sunată de acasa ca m-au căutat 2 polițiști ca eu am ceva firma pe numele meu in Nustiu ce oras...Nu înțeleg cum se poate ca cineva sa îți facă așa ceva și sa fiu eu trasa la răspundere pentru ceva ce nu am făcut și nu știu nimic.Multumesc pentru răspuns

Aveti calitate de martor, deci nu veti fi trasa la raspundere penala. Va trebui doar sa va prezentati in fata instantei la termenul stabilit, pentru a da o declaratie.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-06-2018
Vizitator
Bună ziua. Azi de dimineață ne am trezit cu politia la ușă cu mandat de aducere ca martor. Pentru ca cumpărăm tigări de contrabanda luam 5 pachete pe săptămână. Și de dimineata a luat pe soția mea și a dus la galati. De ce la galati.? Pățește ceva.?
Răspunde
 27-08-2018
Vizitator
Buna ziua ,am primit o citatie de la diicot in calitate de inculpata dosar din 2011 !Nu am cunostinta de cauza
Răspunde
 01-10-2018
Vizitator
Buna ziua. Eu sunt in Italia din 2013, am o familie aici , un copil de o luna , un loc de munca stabil. Problema este ca am fost chemat in tara la un proces in calitate de martor cred ca nu mi sa spus. Eu nu pot pleca de aici , pt ca sotia nu lucrează, am un copil mic, la munca nu pot pleca. Intrebarea mea este ca pot da declarie telefonică, si daca nu ma prezint pe viitor cand poate o sa vin in tara cu familia, o sa patesc ceva?
Răspunde
 01-10-2018
Vizitator
Buna ziua. Eu sunt in Italia din 2013, am o familie aici , un copil de o luna , un loc de munca stabil. Problema este ca am fost chemat in tara la un proces in calitate de martor cred ca nu mi sa spus. Eu nu pot pleca de aici , pt ca sotia nu lucrează, am un copil mic, la munca nu pot pleca. Intrebarea mea este ca pot da declarie telefonică, si daca nu ma prezint pe viitor cand poate o sa vin in tara cu familia, o sa patesc ceva?
Răspunde
 02-10-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Bogdan a scris pe 01-10-2018:

In situatia in care nu va puteti prezenta la termenul stabilit, va trebui sa aduceti la cunostiinta instantei imposibilitatea de prezentare si sa solicitati audierea prin comisie rogatorie.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-10-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Bogdan a scris pe 01-10-2018:

Puteți fi audiat prin comisie rogatorie, adică veți fi audiat acolo unde locuiți prin intermediul autorităților din Italia. Trebuie să produceți dovezi pentru a arăta că sunteți în imposibilitate de a veni în țară. Este posibil ca, totuși, să vi se solicite prezența.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-12-2018
Vizitator
buna ziua sunt citat ca martor in dosar penal am, declarat prima data exact si la fel am sa declar si acuma acuma a doua oara se poate face fac inchisoare? daca am declarat si am jurat si am spus adevarul? astetp raspuns va multumesc
Răspunde
 12-12-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Mihai a scris pe 11-12-2018:
buna ziua sunt citat ca martor in dosar penal am, declarat prima data exact si la fel am sa declar si acuma acuma a doua oara se poate face fac inchisoare? daca am declarat si am jurat si am spus adevarul? astetp raspuns va multumesc

In calitate de martor, aveti obligatia sa spuneti tot ce cunoasteri referitor la fapta dedusa judecatii. Calitatea de martor difera de cea de inculpat, astfel ca nu aveti de ce sa va faceti probleme, deoarece nu va acuza nimeni de vreo fapta penala.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-01-2019
Vizitator
Buna ziua am și eu o întrebare.in vara anului 2016 am avut un conflict cu fostul concubin al soției mele după multe luni de injurii și amenințări intr.o zi am luat.o pe soție de la muncă și am mers la un supermarket iar individul nea urmărit când am oprit la supermarket eram cu fratele meu și Cu soția după 5minute a apărut el cu un par și mi-a spart geamul la mașină după care eu mă.m deplasat la locuința sa care este proprietar mama acestuia am pătruns în curte și am spart 4 gemuri și am plecat a durat cam 50 sec nu are martor dosarul se afla in camera preliminara cam cat dureaza până la judecată și ce pedeapsa voi primi? Va mulțumesc
Răspunde
 13-01-2019

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Stan Ionuț a scris pe 13-01-2019:
Buna ziua am și eu o întrebare.in vara anului 2016 am avut un conflict cu fostul concubin al soției mele după multe luni de injurii și amenințări intr.o zi am luat.o pe soție de la muncă și am mers la un supermarket iar individul nea urmărit când am oprit la supermarket eram cu fratele meu și Cu soția după 5minute a apărut el cu un par și mi-a spart geamul la mașină după care eu mă.m deplasat la locuința sa care este proprietar mama acestuia am pătruns în curte și am spart 4 gemuri și am plecat a durat cam 50 sec nu are martor dosarul se afla in camera preliminara cam cat dureaza până la judecată și ce pedeapsa voi primi? Va mulțumesc

Buna ziua,
pedeapsa se stabileste de judecator in functie de incadrarea juridica a faptei.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-01-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Stan Ionuț a scris pe 13-01-2019:

La aplicarea pedepsei, instanta va tine seama de atitudinea procesuala pe care o veti adopta, de circumstantele personale, cat si de modul de producere al faptelor? Ce incadrare juridica vi s-a retinut, distrugere si violare de domiciliu? Dvs ati formulat plangere impotriva concubinului sotiei?

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-02-2019
Vizitator
Buna ziua. Am si eu o intrebare daca îmi puteţi raspunde. In aprilie 2017 am săvîrşit o infractiune ( Distrugerea) si mi sa intocmit dosar penal de care eu nu am stiut nimic de el pina in ziua de azi luna februarie 2019 deoarece eu lucrez in bucuresti si sint din Teleorman, eu nu m-am prezentat la nici o sedinta deoarece nu am stiut nimic de acest dosar pina cand ma informat un prieten ca mi sa emis mandat de aducere. Eu am fost chemat in italia de catre un prieten ca sa lucrez si mi-am loat bilet de autocar. Intrebarea mea este. POT PARASI TARA DACA MI SE INTOCMESTE MANDAT DE ADUCERE?
Răspunde
RăspundeStart  1  2  3  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.