Forum avocaţi > Drept penal

Plangere penala inselaciune

1  2  Final
 16-06-2017
Vizitator
S a depus impotriva mea la politie o plangere penala in 2016 in care sunt acuzat de savarsirea infractiunii de inselaciune.
In aprilie 2017 mi s au solicitat documente fara sa aiba loc vreo audiere, iar de atunci nu am mai primit nici o informate legata de dosar nici nu am fost chemat.
Cum pot afla in ce stadiu e cercetarea penala.
Răspunde
 17-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Formulati o cerere la Parchet sau la organele de urmarire penala, pentru a va comunica stadiul dosarului penal.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-12-2017
Vizitator
Bună ziua, sper sa ma puteți ajuta în 2013 un prieten ce am copilărit cu el mi.a spus dacă îl pot ajuta în ridicarea unor bani cu buletinul meu a spus ca acei prieteni ii datorează bani iar buletinul lui îl avea pierdut am muscat momeala și l.am ajutat după 3 luni cam asa eu am plecat din țară m.au sunat ai mei sa îmi zică ca a venit sa ma caute politia în 2014 mi.a venit acasă o citație de complicitate la înșelăciune acum nici nu știu ce sa fac ad dac se întâmplă ceva dacă ma întorc în tara mulțumesc
Răspunde
 22-12-2017
Vizitator
Pe 5 martie mai exact a venit citația 2014 iar de atunci și pana astazi nu a mai venit nimic nici politia și nici nimic prin poștă am o fetita de 2 anișori aici nu vreau sa rămână fără tată mulțumesc
Răspunde
 22-12-2017
Vizitator
Și nu am antecedente de nici un fel ci câteva amenzi de genul prins fără bilet sau ca am traversat neregulamentar
Răspunde
 22-12-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ar fi indicat sa va interesati de stadiul dosarului, deoarece in situatia in care veti fi judecat in lipsa, riscati sa vi se aplice pedeapsa cu executare in regim de detentie, iar pentru savarsrea infractiunii de inselaciune riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani. Complicele se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta de lege pentru autor, tinandu-se seama de contributia acestuia la savarsirea infractiunii si de circumstantele personale.
In cazul acestei infractiuni, impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-12-2017
Vizitator
Dar dacă se da sentința nu ar trebui sa vina ceva acasă nu știu o hârtie cu cv?
Răspunde
 22-12-2017
Vizitator
Cum ma pot interesa de cazul meu?
Răspunde
 22-12-2017
Vizitator
Se v.a prescrie vreodată?
Răspunde
 23-12-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
In faza cercetarii judecatoresti veti primi citatie pentru a va prezenta la termenele de judecata, iar in situatia in care dosarul s-a judecat, trebuie sa primiti hotararea la adresa de domiciliu.
Puteti verifica pe portalul instantelor de judecata www.portal.just.ro pentru a vedea daca dosarul a fost trimis in instanta.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-12-2017
Vizitator
Am intrat în acel portal am băgat nr dosarului apar numele la persoanele care arata pe comunicarea ce a venit dar eu nu sunt printre ei.
Răspunde
 26-12-2017
Vizitator
Am o foaie ce scrie comunicare apoi rechizitoriu atat
Răspunde
 27-12-2017

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua,
Ati primit rechizitoriul. daca nu aveti cereri si exceptii de formulat cu privire la actele de urmarire penala , urmeaza sa primiti termen de judecata pe fondul cauzei.
Cu stima,

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-12-2017
Vizitator
Poate exista și varianta de clasare a dosarului cu noul cod penal? Cum nu a mai venit nimic de aproape 4 ani zic și eu
Răspunde
 27-12-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ionuț a scris pe 27-12-2017:
Poate exista și varianta de clasare a dosarului cu noul cod penal? Cum nu a mai venit nimic de aproape 4 ani zic și eu

Daca vi s-a comunicat Rechizitoriul, inseamna ca dosarul a fost trimis in instanta. Verificati ce calitate ati avut in dosar pe portalul instantelor si ce solutie s-a dat in dosarul respectiv.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-12-2017
Vizitator
După cum am spus am băgat numărul dosarului dar în acele dosare din portalul www.portal.just.ro nu îmi apare numele ci alte persoane ce erau și pe rechizitoriu mulțumesc
Răspunde
 27-12-2017
Vizitator
Am trimis mail dumneavoastră și altei avocate pe cine pot Angaja sa îmi aducă la Cunoștință ce și cum referitor la situația mea. Cum spuneam pe rechizitoriu scrie ca sunt complice la tentativa la infracțiunea de înșelăciune
Răspunde
 07-03-2018
Vizitator
Buna ziua. Am trimis un colet prin Fan Curier in care am specificat la ramburs ca trebuie sa primesc 500 lei si un telefon si am primit 500 lei si un martisor. Respectivul nu-mi raspunde la telefon. Am adresa, numele, nr lui de telefon si conversatia pe olx plus chitantele de la Fan Curier. Ce e de facut? Se poate rezolva aceasta problema? Multumesc..
Răspunde
 07-03-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dumitru Nicusor a scris pe 07-03-2018:
Buna ziua. Am trimis un colet prin Fan Curier in care am specificat la ramburs ca trebuie sa primesc 500 lei si un telefon si am primit 500 lei si un martisor. Respectivul nu-mi raspunde la telefon. Am adresa, numele, nr lui de telefon si conversatia pe olx plus chitantele de la Fan Curier. Ce e de facut? Se poate rezolva aceasta problema? Multumesc..

Aveti posibilitatea legala de a depune o plangere penala impotriva respectivei persoane in termen legal, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-03-2018
Vizitator
Am mai depus o plangere in decembrie pentru o alta situatie de genul, la care nu am primit raspuns. Cum pot depune plangere? Sa sun la Politie? Paguba e semnificativa si vreau sa recuperez daunele.
Multumesc frumos de promptitudine.
Răspunde
Răspunde 1  2  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.