|
07-03-2018 |
 | Angel 2017 Vizitator |
| Viața e scurta. De ce va pierdeti timp facand rău altora cu tot felul de plângeri și va blocați în conflicte de doi bani. E o moda acum . Un doi plângeri ... pentru toate rahaturile . Toate sumele sunt extraordinar semnificative . În viață mai pierzi, mai câștigi, ierți, treci mai departe. Nu as face niciodată o plângere unuia pentru un telefon. Avocații abia așteaptă doi care sunt în conflict. Inca ii și ajută să ajungă în conflict că au de câștigat. E tara proceselor , patria procurorilor. | |
|
|
|
09-03-2018 |
 | Dor 72 Vizitator |
| Bună ziua deja am publicat pe for problema care o am ptr luarea permisului de conducere în august 2017,dar acum ma suna verii mei ca pe 19 luna asta trebuie sa ma duc la politie în fetești ca să ma audieze, și specifica cu articolul 258,alineatul 1 litera E, ca ma aduce cu forța dacă nu ma prezint, eu nu pot sa ajung ca am contract în Madrid muncesc în construcții și nu am cum sa ajung. Nu înțeleg de ce ma cheamă la politie dacă dosarul a fost depus deja. Doresc un răspuns, ce pot să-mi faca dacă nu ma prezint, nu am făcut accident nu am vatamat pe nimeni... | |
|
|
|
09-03-2018 |
| Dor 72 a scris pe 09-03-2018: Bună ziua deja am publicat pe for problema care o am ptr luarea permisului de conducere în august 2017,dar acum ma suna verii mei ca pe 19 luna asta trebuie sa ma duc la politie în fetești ca să ma audieze, și specifica cu articolul 258,alineatul 1 litera E, ca ma aduce cu forța dacă nu ma prezint, eu nu pot sa ajung ca am contract în Madrid muncesc în construcții și nu am cum sa ajung. Nu înțeleg de ce ma cheamă la politie dacă dosarul a fost depus deja. Doresc un răspuns, ce pot să-mi faca dacă nu ma prezint, nu am făcut accident nu am vatamat pe nimeni... Trimiteți o înștiințare prin care să îi anunțați că nu puteți veni, fiind în străinătate cu contract de muncă. Propuneți o altă dată în care să veniți, care să nu fie prea lungă, deoarece trebuie să vă prezentați în fața organului de urmărire penală. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
09-03-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dor 72 a scris pe 09-03-2018: Bună ziua deja am publicat pe for problema care o am ptr luarea permisului de conducere în august 2017,dar acum ma suna verii mei ca pe 19 luna asta trebuie sa ma duc la politie în fetești ca să ma audieze, și specifica cu articolul 258,alineatul 1 litera E, ca ma aduce cu forța dacă nu ma prezint, eu nu pot sa ajung ca am contract în Madrid muncesc în construcții și nu am cum sa ajung. Nu înțeleg de ce ma cheamă la politie dacă dosarul a fost depus deja. Doresc un răspuns, ce pot să-mi faca dacă nu ma prezint, nu am făcut accident nu am vatamat pe nimeni... Trimiteti o adresa organelor de urmarire penala prin care solicitati reprogramarea audierii, pentru imposibilitate de prezentare. Daca aveti calitate de martor si nu va prezentati, puteti fi amendat, iar daca aveti calitatea de inculpat, in situatia in care veti fi judecat in lipsa, riscati sa primiti o condamnare cu executare in regim de detentie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-03-2018 |
 | Costi Vizitator |
| Mi se anulează permisul de conducere daca am fost prins că am condus cu el suspendat | |
|
|
|
10-03-2018 |
| Costi a scris pe 10-03-2018: Mi se anulează permisul de conducere daca am fost prins că am condus cu el suspendat Nu neaparat: Art. 335 cod penal Conducerea unui vehicul fără permis de conducere (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani. (2) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. Detalii: https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-335 | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
10-03-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Costi a scris pe 10-03-2018: Mi se anulează permisul de conducere daca am fost prins că am condus cu el suspendat Din pacate vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
01-05-2018 |
 | Popescu Ioan Vizitator |
| Am fost excutat silit de catre o casa de executori am platit datorita blocarii conturilor bancare am incercat sa iau legatura telefonic prin imail nici un raspuns la dosarele mele la o convorbire telefonica. Nuse regasesc anumite sume. Datorita acestui fapt doresc. Sa. deshid dosar penal de abuz si inselaciune. Multumrsc | |
|
|
|
01-05-2018 |
| Popescu Ioan a scris pe 01-05-2018: Am fost excutat silit de catre o casa de executori am platit datorita blocarii conturilor bancare am incercat sa iau legatura telefonic prin imail nici un raspuns la dosarele mele la o convorbire telefonica. Nuse regasesc anumite sume. Datorita acestui fapt doresc. Sa. deshid dosar penal de abuz si inselaciune. Multumrsc Buna ziua, formulati o plangere penala in acest sens. Plangerea penala o depuneti la parchet. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
20-06-2018 |
 | Enescu Marian Vizitator |
| Buna ziua.Am acordat unei Intreprinderi Individuale un avans de 6400 lei (fara a mi se elibera chitanta) in luna februarie 2008 pentru o fereastra si o usa sufragerie urmand ca acestea sa fie gata si montate pana la paste (9 aprilie).Reprezentantul acesteia nu mi-a facut nici pana astazi (20 iunie) produsele comandate si refuza sa imi inapoieze si avansul acordat.Unde pot face plangere si care este baza legala.Va multumesc. | |
|
|
|
20-06-2018 |
 | Mariantos
|
| Buna ziua.Am acordat unei Intreprinderi Individuale un avans de 6400 lei (fara a mi se elibera chitanta) in luna februarie 2008 pentru o fereastra si o usa sufragerie urmand ca acestea sa fie gata si montate pana la paste (9 aprilie).Reprezentantul acesteia nu mi-a facut nici pana astazi (20 iunie) produsele comandate si refuza sa imi inapoieze si avansul acordat.Unde pot face plangere si care este baza legala.Va multumesc. | |
|
|
|
29-08-2018 |
 | Doina Blaga Vizitator |
| Am domiciliul in strainatate si detin un apartament pe care l-am inchiriat cu contract inregistrat la ANAF .Printre clauzele contractului am specificat ca chiriasul plateste daunale cauzate proprietarului sau vecinilor locatiei.Luna trecuta am primit mesaj de la chirias ca masi a de spalat adusa de El in apartament a cedat supapa de alimentare si a inundat ap.de dedesupt .Dupa o luna de zile am aflat vecini ai fost despagubiti de asigurarea lor iar Eu ca proprietar trebui e sa achit o suma mare asigurarii(Eu nu am avut asigurare ).Chiriasul refuza sa plateasca si nici sa ma ajute cu o parte din plata (30la suta).Nu pot cheltui bani sa ma judec cu El .Pot depune piangere la Parchetul de pe langa judecatoria Sibiu pentru nerespectare clauze contratuale,abuz de incredere (i-am incredintat o locuinta la o chirie modesta rugandu-l sa aiva grija ca de casa lui ).Pot cita si pe mama lui care a fost prezenta cand s-a produs inundatia raspunzand la usa dupa 20minute cand vecinii sunau la usa si vedeau apa insind de sub usa si curgand pe pereti ? | |
|
|
|
28-12-2018 |
 | Jurubiță Sandel. Vizitator |
| Am cumpărat o masina şi proprietarul nu vrea să îmi trimită certificatul fiscal Ce e de facut? Cum pot recupera bani.?Am contract vanzare cumpărare . | |
|
|
|
30-12-2018 |
| Jurubiță Sandel. a scris pe 28-12-2018: Am cumpărat o masina şi proprietarul nu vrea să îmi trimită certificatul fiscal Ce e de facut? Cum pot recupera bani.?Am contract vanzare cumpărare . Aveti posibilitatea legala de a formula o actiune civila avand ca obiect obligatia de a face sau anularea contractului de vanzare cumparare, daca nu ajungeti la o intelegere amiabila cu vanzatorul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |