Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Arestat pentru trafic de droguri de risc,cannabis- sunt sanse pt pedeapsa cu suspendare ? - Pagina 2

Start  1  2  3   4  Final
 13-02-2015
Vizitator
Iei cu suspendare .
Răspunde
 14-02-2015
Bucuresti
0728853601
gkonoselena@gmail.com
Pentru traffic de droguri de mare risc, sau si mai rau cand exista un concurs de infractiuni- atunci sansele la o pedeapsa cu suspendare sunt minime.
Cat priveste luarea masurii arestului preventive si prelungirea acesteia, sigur depinde de foarte multi factori: antecedente, imprejurarile savarsirii faptei, pericolul pt. ordinea publica., nr. de inculpate din dosar, etc.
Răspunde
 14-02-2015
Bucuresti
0728853601
gkonoselena@gmail.com
Pentru traffic de droguri de mare risc, sau si mai rau cand exista un concurs de infractiuni- atunci sansele la o pedeapsa cu suspendare sunt minime.
Cat priveste luarea masurii arestului preventive si prelungirea acesteia, sigur depinde de foarte multi factori: antecedente, imprejurarile savarsirii faptei, pericolul pt. ordinea publica., nr. de inculpate din dosar, etc.
Răspunde
 14-02-2015
Bucuresti
0728853601
gkonoselena@gmail.com
Răspunde
 14-02-2015
Bucuresti
0728853601
gkonoselena@gmail.com
Răspunde
 14-02-2015
Bucuresti
0728853601
gkonoselena@gmail.com
Răspunde
 14-02-2015
Bucuresti
0728853601
gkonoselena@gmail.com
Depinde de foarte multe aspecte, in general pentru traffic de droguri de mare risc, sansele la o pedeapsa cu suspendarea sunt minime.
Insa avand in vedere varsta d-voastra, banuiesc ca sunteti la prima fapta penala, depinde de foarte multe imprejurari ale cauzei.
Răspunde
 14-02-2015
Vizitator
Am spus de risc. Nu de mare risc
Răspunde
 10-03-2015
Vizitator
depinde de cantitate, de câte acte materiale , daca infracțiunea este continuată.......
Mai multe șanse aveți dacă aveți în vedere art. 19 din Legea 682/2002 / succes
Răspunde
 06-04-2015
Vizitator
Buna seara!sotul a fost arestest in luna februarie dupa ce a fost prins in flagrant cu 100 de gr de hasis.primul mandat a fost pentru 29 de zile,iar apoi transferat direct la colibasi.pe 9 aprilie are ultimul proces si d.na avocat mi-a promis ca o sa ii dea cu suspendare.mentionez ca a mers pe recunoastere si e la prima abatere.
Va cer o parere daca i se poate da cu suspendare
Urgent!!!
Va multumesc mult!
Răspunde
 20-06-2015
Vizitator
Salut ieri dimineața în jurul orei 6:oo băieți au bătut la ușă cu mandatul pe percheziție asupra locuinței în care stau. Au fost găsite în jur de 40 și ceva de gr. De cannabis care erau destinate consumului propriu .... bine'inteles au fost ridicate împreună cu mai multe articole destinatate confectionarii de țigării!! Mulțumesc
Răspunde
 20-06-2015
Vizitator
Salutare ieri in jurul ore 6:00 băieți au bătut la ușă având în mâna mandatul de percheziție pentru locuită în care stau... Au fost găsite în jur de 40 maxim 50 de gr de cannabis au fost reținute plus alte obiecte pentru confecționarea țigărilor ...am recunoscut ca este a mea aș dori să știu ce sar putea întâmplă !! Mulțumesc
Răspunde
 05-09-2015
Vizitator
Buna ziua , am si o nelamurire matusa mea este arestata pt trafic de droguri de mare risc sia recunoscut fapta , pe mn mau loat si mia dat control judiciar pt 60 de zile pt ca politistul sub acoperire a zis ca as fii vandut si yo personal chiar lui,,,, in fata procurorlui am recunosct dar nau nici o filmare cu mn si de fricca sa nu imi dea mandat am zis ca da ..... ce mise poate intampla ce trebuie facut matusa mea zis ca yo nam nici o treaba in chestia aasta
Răspunde
 05-09-2015

Referitor la traficul de canabis va pot spune ca e foarte dificil cazul datorita cantitatii traficate si a incadrarii juridice.
Are sanse la o pedeapsa cu suspendare dar este foarte greu de obtinut.
sa isi angajeze avocat din urmarirea penala.

Poate reuseste avocatul sa faca o intelegere cu procurorul conform legii.
Problema este ca era bine sa aiba avocat de la prima declaratie ca sa fi putut negocia avocatul foarte bine.

E cam tarziu acum dar mai sunt sanse...
Răspunde
 15-11-2015
Vizitator
Am o intrebare ce sanse poate avea o persoana care a fost aredtata acum 2 luni pt trafic de droguri de risc impreuna cu alti 7 fiind la prima abatere nemaifacand nimik si este acuzat ca ar fi dat o bila la un agent sub acoperire ?si niste martori cu identitate ascunsa
Răspunde
 17-11-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Avand in vedere varsta si daca nu exista antecednte este posibil cu suspendare.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 30-11-2015

Andreea a scris pe 15-11-2015:
Am o intrebare ce sanse poate avea o persoana care a fost aredtata acum 2 luni pt trafic de droguri de risc impreuna cu alti 7 fiind la prima abatere nemaifacand nimik si este acuzat ca ar fi dat o bila la un agent sub acoperire ?si niste martori cu identitate ascunsa

Depinde care sunt acuzațiile concrete.
Dacă nu sunt mai multe infracțiuni în concurs se poate ajunge la o pedeapsa cu suspendare.
Dar depinde și cum se apară și dacă recunoaște sau nu fapta...
Răspunde
 02-12-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Are sanse la o pedeapsa cu suspendare, tinand cont de circumstantele sale atenuante, varsta frageda, primul contact cu legea, si probabil multe altele.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-12-2015
Vizitator
Bună ziua.
Rog pe cei care vad aceasta postare sa ofere chiar si cel mai mic raspuns pentru ca orice parere conteaza si ajuta! Va mulțumesc.
Am fost implicat intr.un dosar pentru acuzatia de trafic de droguri respectiv canabis impreuna cu alti baieti...pe care nu ii cunosc .
Dosarul este pe fond momentan si urmeaza primul termen..
In ceea ce ma priveste nu am flagrant,filmari si alte chestii fata de ceilalti..din dosar care au de toate
La perchezitie au gasit nici 2 grame si un cantar.. care erau pebtru consum propriu.
Cel de la care luam a spus ca in decursul unui an mi.a dat 70-80g dar daca facem o socoteala reiese ca luam 1-2g pe saptamana.
Am declarat doar ca am fumat cu acesti martori cand aveam eu si cand aveau ei dar nu am oferit spre vanzare contra cost! ! !
Eu am spus in prima declaratie de la parchet ca nu am luat de la el...
Se deduce doar din declaratiile luate la parchet sub presiunea anchetatorilor ca au cumparat de 5-6 ori asa cum au fost dictate declaratiile .
Sunt 7 martori si doar 3 posibil sa mentina declaratiile
Am antecedente penale
Ce este mai bine sa fac sa recunosc acuzatiile asa cum sunt sau sa cer confruntarea martorilor cu speranta de a ma condamna cu suspendare si nu cu executare ?
Răspunde
 14-12-2015
Bucuresti

Recomand sa solici
itati aplicarea procedurii simplificate, asa aveti o sansa

Răspunde
RăspundeStart  1  2  3   4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.