Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Arestat pentru trafic de droguri de risc,cannabis- sunt sanse pt pedeapsa cu suspendare ? - Pagina 4

Start  1   2   3  4
 01-01-2017
Vizitator
Buna ziua am si eu o intrebare. Am fost prins pentru trafic de droguri de risc si mare risc cu 3 probe sin care au sigilat la dosar una de 0,3 afetamina amestecata cu cintura sau ce era iar de celelatle 2 nu scrie ca au fost la dosar doar ca erau canabis 0.43g. in dosar mai scrie si ceva ce nu e adevarat precum ca ar fi existat si o a 2 proba de afetamina dar nu e adevart. am facut 16-le. credeti ca am vreo sansa cu suspendare . Mentionez ca e prima abatere si nu am cazier.

Va multumesc anticipat.
Răspunde
 02-01-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Marinel a scris pe 01-01-2017:
Buna ziua am si eu o intrebare. Am fost prins pentru trafic de droguri de risc si mare risc cu 3 probe sin care au sigilat la dosar una de 0,3 afetamina amestecata cu cintura sau ce era iar de celelatle 2 nu scrie ca au fost la dosar doar ca erau canabis 0.43g. in dosar mai scrie si ceva ce nu e adevarat precum ca ar fi existat si o a 2 proba de afetamina dar nu e adevart. am facut 16-le. credeti ca am vreo sansa cu suspendare . Mentionez ca e prima abatere si nu am cazier.

Va multumesc anticipat.

Daca nu aveti antecedente penale, sansele de a obtine o pedeapsa cu suspendare, sunt destul de mari.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-01-2017
Vizitator
Va multumesc foarte mult pentru incurajare m-am mai linistit un pic.
Răspunde
 03-01-2017

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Daca nu aveti antecedente penale, si ati facut si 16 urmand ca acesta sa se concretizeze, cu siguranta veti primi o pedeapsa cu suspendare.
Important este sa nu mai savarsiti pe viitor astfel de infractiuni.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-01-2017
Vizitator
Va multumesc din suflet pentru raspuns. Cu siguranta nu se va mai intampla deoarece acuma urmeaza sa imi vina un copil si am jobul perfect si nu mi-as dorii sa pierd tot ce m-am luptat 2 ani jumate sa realizez pentru o prostie ce am facut-o din cauza anturajului si prostiei copilareasca din trecut. Va multumesc enorm de mult.
Răspunde
 04-01-2017

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Ma bucur pt dvs. Sa va folositi de toate aceste aspecte... in sensul ca puteti dovedi ca aveti un loc de munca... deci aveti din ce sa va castigati existenta, ca aveti o familie... toate acestea pt dvs sunt circumstante atenunate.
Mult noroc si sa ne tineti la curent .

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-02-2017
Vizitator
buna seara
am 22 de ani , sunt student si o familie frumoasa . din terbilism si multa prostie am inceput sa consum canabis . la un moment dat am inceput sa vand . astfel am ajuns sa vadn la 3 ifiteri sub acoperire , am avut parte de o perchezitie la care a fost gasita cantitatea de 1 gm de hasis si o pipa. mentionez ca faceam parte dintr-un grup . nu am antecedente , am facut o mare prostie . am sanse de a scapa cu suspendare ?
Răspunde
 10-03-2017
Vizitator
Buna ziua sotul meu a fost arestat pentru trafic de droguri de risc respectiv cannabis..in data de 6.2.2017 iau facut flagrant el dandusi seama ca sunt probleme a fugit de la fata locului. Politisti venind acasa au gasit la percheziti o cantitate de 5 kg de cannabis..ce sanse sunt care e pedeapsa..e la prima abatere nu mai are antencedente penale ...are vreo sansa cu suspendrare?rog rasp multumesc
Răspunde
 13-12-2018
Vizitator
Buna ziua,fratele meu a fost arestat preventiv,are 3 Luni de cand sta in arest pentru trafic de droguri psihoactive Sau etnobotanice cum se numesc.Problema Este Ca' Este implicat in grup infractional (3 acte materiale) si trafic de substante psihoactive.Acasa la el au gasit 0.62 g intr- un pliculet.si atat.a recunoscut fapta .inregistrari audio video pana acum nu sunt..Ce se poate intampla cu El ,are sanse sa iasa cu suspendare.va multumesc mult ptr un raspuns
Răspunde
 13-12-2018
Vizitator
Corina a scris pe 13-12-2018:
Buna ziua,fratele meu a fost arestat preventiv,are 3 Luni de cand sta in arest pentru trafic de droguri psihoactive Sau etnobotanice cum se numesc.Problema Este Ca' Este implicat in grup infractional (3 acte materiale) si trafic de substante psihoactive.Acasa la el au gasit 0.62 g intr- un pliculet.si atat.a recunoscut fapta .inregistrari audio video pana acum nu sunt..Ce se poate intampla cu El ,are sanse sa iasa cu suspendare.va multumesc mult ptr un raspuns .Nu are antecedente penale
Răspunde
 15-12-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Corina a scris pe 13-12-2018:
Buna ziua,fratele meu a fost arestat preventiv,are 3 Luni de cand sta in arest pentru trafic de droguri psihoactive Sau etnobotanice cum se numesc.Problema Este Ca' Este implicat in grup infractional (3 acte materiale) si trafic de substante psihoactive.Acasa la el au gasit 0.62 g intr- un pliculet.si atat.a recunoscut fapta .inregistrari audio video pana acum nu sunt..Ce se poate intampla cu El ,are sanse sa iasa cu suspendare.va multumesc mult ptr un raspuns

Din pacate situatia fratelui dvs este destul de delicata, deoarece pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 2 la 7 ani, iar pentru aderarea la un grup infractional, pedeapsa este inchisoare de la 1 la 5 ani.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1   2   3  4
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.