|
14-12-2015 |
| In primul rand ar trebui sa aveti avocat angajat pentru ca acesta sa va poate sfatui in concret in raport si de probe. Un proces pe nevinovatie in cazul dvs. poate sa fie extrem de complicat si sa va coste mult avocatul. Daca recunoasteti si uzati de procedura simplificata avocatul va costa mult mai putin. Oricum, daca nu va angajati avocat care sa va informeze la modul serios si nu se pricepe nu cred ca o sa va fie de mare ajutor. Aprecierea probelor este un aspect care este foarte dificil de facut de avocat si presupune o adevarata arta deoarece avocatul trebuie sa isi dea seama ce ar decide judecatorul si sa fie primul judecator al cauzei. Cat priveste schimbarea declaratiilor date in faza de urmarire penala este un aspect incert in privinta rezultatului deoarece este posibil si sa nu isi schimbe declaratiile si pe de alta parte sa se ia de bune declaratiile date in faza de urmarire penala. De aceea va spuneam ca este ceva mult mai complicat decat puteti percepe si doar schimbarea declaratiilor poate fi ceva insuficient. Dupa cat stiu eu foarte putin avocati se pricep cu adevarat la astfel de aprecieri in aceste procese.In primul rand trebuie sa existe o logica foarte puternica a avocatului ca sa combata tot ce exista la dosar din partea acuzarii si sa reuseasca sa intoarca tot ceea ce este descris in rechizitoriu in defavoarea dvs. Faptul ca s-a gasit cantar la perchezitie poate cantari mult in defavoarea dvs... | |
|
|
|
15-12-2015 |
 | Tiby Vizitator |
| Va multumesc foarte mult pentru raspuns.! Am inteles destul de bine si pot sa spun ca aveti cea mai mare dreptate . Se observa EXPERIENTA avuta de dvs ptr aceste cazuri. Am un avocat...ales.. doar ca nu am observat la acesta ce am observat la dvs in privinta EXPERIENTEI si ca vb in cunostinta de cauza . Sincer nu am o situatie deosebita financiara mai ales acum dupa 5 luni de arest la domiciliu in care fac doar paguba si cheltuieli cu chirie si altele.. Am obtinut un contract de munca de la firma unde am mai lucrat si am si depus cerere ca sa pot pleca din arest la munca ptr a ma intretine.. sper sa fie un lucru bine vazut si in instanta si sa se tina cont si de acesta la pronuntare... Ma gandesc la o procedura simplificata si recunoasterea acuzatiilor dar sa completez cu sustinerea declaratiei date de mine la parchet si demonstrarea sustinerii prin martorii acuzatori mentionati de ei...si acestia jumatate garantat vor schimba declaratia data si automat vor sustine ce am declarat eu . Ma gandesc la faptul ca traficul indirect prin modul de oferire cu titlu gratuit este mai putin grav fata de trafic contra cost... banuiesc ca se tine cont si de acest aspect la pronuntare | |
|
|
|
15-12-2015 |
 | Tiby Vizitator |
| Referitor la cantarul gasit la percheziția domiciliara, voi preciza in instanta faptul ca sora mea inainte de a pleca din tara , a adus la mine acasa in vederea pastrarii mai multe lucruri pana la intoarcerea ei printre care si acest cantar pe care ea i-l folosea la cantarirea bijuteriilor din aur pe care le aducea din Turcia si le comercializa la noi in tara ... Deci...nu am cumparat eu acest cantar pentru dotarea/perfectionarea mea in traficul de droguri, ci doar ma foloseam de el..pentru ca cei de la care cumparam ma pacaleau mereu si vroiam sa ma conving ca nu sunt pacalit. Asa cum scrie si in rechizitoriu, la cei care au fost martori sub acoperire si au cumparat de la acestia ca gramajul nu era mai mare de 0,5g si tocmai de aceea ptr ca asta era o practica printre cei care comercializau contra cost. | |
|
|
|
15-12-2015 |
| Dacă mergeți pe procedura simplificată se ia în seama tot ce scrie în rechizitoriu indiferent ce scrie. Instanta nu va mai pune întrebări despre cantar. Avocatul în pledoaria lui poate aduce argumente în apărarea dvs. dar fara sa contrazică rechizitoriul. | |
|
|
|
15-12-2015 |
 | Tiby Vizitator |
| Am inteles . Va multumesc din suflet pentru toate raspunsurile dvs. deoarece ma aflu intr.o situatie diaperata sa ma documentez cat mai mult ca sa vad care este cea mai buna varianta . In situatia de față am inteles ca cea mai buna varianta este procedura simplificata ptr ca...cu greu dovedesc eu ca nu am traficat si cateva declaratii ale martorilor cantaresc foarte mult in instanta . | |
|
|
|
15-12-2015 |
| Da, este foarte riscant sa va judecați altfel. Motivele le-am expus. În caz de judecata pe nevinovăție mai contează și ce judecător nimeriți. Chestia cu martorii e și foarte posibil sa nu va ajute...daca au declarat deja... Chiar dacă se fac adesea presiuni asupra martorilor la parchet, unele instantele nu iau în seama decât dacă au fost agresați și dacă au și certificat medico-legal... | |
|
|
|
15-12-2015 |
 | Tiby Vizitator |
| Am inteles si va multumesc din suflet pentru ajutor ! Astept sa se termine procesul si cu speranta ca se termina cu bine..si o sa pot sa ies din casa in primul rand, voi trece pe la dvs la o cafea cum se spune ca stau aproape de București la aproximativ 60 km , pur si simplu pentru ca vreau sa va fiu recunoscator pentru aceste raspunsuri care ma ajuta foarte mult . Luna viitoare avem prima instanta si o sa va spun ce si cum daca este cazul.. Va multumesc foarte mult inca odata. | |
|
|
|
28-12-2015 |
 | Mary Vizitator |
| buna ziua va rog sa imi spuneti si mie daca fratele meu a vandut unui agent sub acoperire 125 grame canabis iar la perchizitie sau gasit 280g planta canabis a avut 30 zile arest preventi iar astazis-a prelungit cu inca 30 zile dar a fost transferat la penitenciar a facut recurs i se poate schimba pedeapsa sa ii de cu suspendare are cazierul curat va multumesc anticipa am emotii foarte mari | |
|
|
|
12-03-2016 |
 | Ania Gina Vizitator |
| Buna ziua.Fratele meu a fost arestat pe 23 februarie pentru trafic de droguri de risc.A fost filat timp de 5 luni timp in care a vandut informatorului de 11 ori,cantitatea totala fiind 20 g.La perchezitie nu au gasit nimic in casa.Mentionez ca si-a recunoscut vinovatia.Exista inregistrari video si audio.Nu are antecedente penale.Incadrarea pe care o are este 2-7 ani.Situatia financiara pe care o avem nu ne permite sa angajam un avocat bun pentru ca mi-au cerut 2000 de euro ( salariul meu pe un an )desi nu garanteaza nimic.Avocatul pe care il are nu garanteaza nimic si a zis ca risca cel mult un an si jumatate cu executare. A zis ca o sa mearga pe procedura simplificata ( nu stiu ce inseamna asta).Va implor din tot sufletul sa imi spuneti daca are vreo sansa sa iese curand sau daca risca o pedeapsa mai mare! Va multumesc anticipat!! | |
|
|
|
13-03-2016 |
| Daca mai aveti antecedente penale pedeapsa este cu executare. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
13-03-2016 |
| Daca avevi antecedente penale atunci pedeapsa este cu executare. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
13-03-2016 |
| Procedura simplificata presupune sa recunoasca fapta asa cum este retinuta in rechizitoriu. Deasemenea pedeapsa i se reduce cu 1/3 limita pedepsei. Daca nu a avut nici antecedente atunci are sanse sa ia spre minim cu conditia ca avocatul sa convinga instanta de conditia fratelui dvs. Deci tot va trebuie avocat angajat daca vreti sa fie interesat de cauza si sa va studieze dosarul din scoarta in scoarta pentru a reusi sa scoata din cauza aspectele care il avantajeaza pe fratele dvs. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
13-03-2016 |
| Daca a fost transferat deja la penitenciar inseamna ca mai avea un dosar pe rolul instantelor de judecata, dosar care a fost solutionat cu condamnare cu executar. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
13-03-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In cazul recunoasterii vinovatiei, limitele de pedeapsa se reduc cu 1/3, iar in functie de circumstantele personale ale fratelui dvs, acesta va primi o pedeapsa in consecinta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-03-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Transferul la penitenciar nu presupune neaparat existenta altui dosar penal. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-03-2016 |
 | Ania gina Vizitator |
| Mentionez ca nu are antecedente penale.Avocatul pe care il are este angajat.Totusi as vrea sa stiu daca are sansa sa iese cu arest la domiciliu sau pe semnatura.Si as dori sa stiu daca ar putea risca o pedeapsa mai mare decat un an jumatr cat ne-a zis avocatul.....tinand cont de faptul ca este o fapta continuata | |
|
|
|
15-07-2016 |
 | Andrei Vizitator |
| Buna ziua.Sunt acuzat pentru trafic de droguri de risc in forma continua(doua acte materiale)cantitatea toatala este de 3,30 grame cannabis vandute unui colaborator(art. 16).una dintre vanzari fiind supravegheata audio-video .la prechezitii mi-a fost gasita o planta de cannabis(stare vegetativa) un cantar,grinder si aprox. 1 gram(cu tot cu punga) cannabis.Durata dintre actele comise si pana au venit la prechezitii a fost de 5 luni.Momentan sunt sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile.nu am antecedente penale,am recunoscut ca i-am vandut colaboraturului.Ce pedeapsa risc ?si ce masuri ar trebui luate.va multumesc | |
|
|
|
21-08-2016 |
 | Elena pop Vizitator |
| Buna seara .Sotul meu e sofer de tir si anul trecut mai precis in iulie 2015 a fost angajat in Spania de un roman cu contract de munca ,a semnat contractul vineri pe data de 4/07/02015 iar sambata a plecat in cursa destinatia Franta-Anglia iar la frontiera din Franta la un control ia gasit in marfa o cantitate mare de canabis de precizat ca el nu a incarcat si nu a semnat actele de transport .Acuma e retinut de un an in Franta sub control judiciar si as vrea sa stiu ce sanse are de a fi pus in libertate. Va multumesc | |
|
|
|
30-08-2016 |
| Elena Pop a scris pe 21-08-2016: Buna seara .Sotul meu e sofer de tir si anul trecut mai precis in iulie 2015 a fost angajat in Spania de un roman cu contract de munca ,a semnat contractul vineri pe data de 4/07/02015 iar sambata a plecat in cursa destinatia Franta-Anglia iar la frontiera din Franta la un control ia gasit in marfa o cantitate mare de canabis de precizat ca el nu a incarcat si nu a semnat actele de transport .Acuma e retinut de un an in Franta sub control judiciar si as vrea sa stiu ce sanse are de a fi pus in libertate. Va multumesc Buna ziua, Va trebui sa contactati un avocat din Franta. Se aplica legea tarii respective in domeniu. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
11-09-2016 |
 | Lavynia Vizitator |
| Buna sera sotul meu este arestat de aproape 2 luni pt trafic de droguri de risc este pe arestul prevenitv la el acasa sau gasit 0.63 canabis si atat nimic altceva era penteu consum propiu nu are intreceptari dar cumnatul in dosar mai sunt inca 6 pers toti tineri dar sotul.meu nu are de a face cu niciunul de fapt nu il cunoaste pe niciunul printre cei sase se afla si cumnatul.meu sotul surorii mele care in declaratia lui sustine ca a fost la sotul meu de peste 100 de ori ceea ce nu e adv ulterior la urm istanta a declarat k nu e adv ce a scris in declaratie si doar k a fost presionat sa scriw asa precizez ca sotul meu este la prima abatere cu legea ce sanse are fie liber in consiitile in care alte probe nu are impotriva lui | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |