|
24-07-2019 |
 | Bazarca Vizitator |
| Salut.an data de 1/1.2019 am fost prins băut la volan de organele de poliție si mia luat permisul având alcoolemie an eliotest 0,54 iar ân sânge 0,90 la a 2 proba ,as dori sa stiu cat durează pana ani vine verdictul ,va rog să-mi spuneți a trecut 6 luni si nu stiu nimik | |
|
|
|
24-07-2019 |
 | Bazarca Vizitator |
| Salut.an data de 1/1.2019 am fost prins băut la volan de organele de poliție si mia luat permisul având alcoolemie an eliotest 0,54 iar ân sânge 0,90 la a 2 proba ,as dori sa stiu cat durează pana ani vine verdictul ,va rog să-mi spuneți a trecut 6 luni si nu stiu nimik | |
|
|
|
24-07-2019 |
 | Bazarca Vizitator |
|
|
|
24-07-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Bazarca a scris pe 24-07-2019: Salut.an data de 1/1.2019 am fost prins băut la volan de organele de poliție si mia luat permisul având alcoolemie an eliotest 0,54 iar ân sânge 0,90 la a 2 proba ,as dori sa stiu cat durează pana ani vine verdictul ,va rog să-mi spuneți a trecut 6 luni si nu stiu nimik Din pacate perioada de solutionare a infractiunilor rutiere in etapa urmaririi penale este foarte mare, insa puteti formula o cerere la Parchet pentru a va comunica stadiul cercetarilor. De asemenea, puteti solicita incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, pentru a beneficia de o pedeapsa mai blanda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-08-2019 |
 | Geo92 Vizitator |
| Buna ziua ! In data de 8 august 2017 ma fost oprita De catre politia rutiera cu o alcolemie de 0,67 in aerul expirat si 1,45 in probele de sange.. nu am antecedente de nici un fel si ar fi prima abatere direct cu dosar penal..am recunoscut vina de la prima declaratie m-am comportat frumos,nu am refuzat inmanarea permisului si probelor de sange si m,am prezentat de fiecare data cand am fost chemata pt declaratii..aceeasi declaratie de fiecare data recunoscandu-mi vina de fiecare data (de trei ori ) cand s-a intamplat eram in vacanta in Romania declarand treaba asta si ca locuiesc si muncesc in strainatate prezentand domiciliul din strainatate si buletinul..ultima declaratie cand am dat-o domnul politist mi-a spus ca nu imi trebuie avocat ca e o forma usoara ,azi mi-a ajuns citatia ca pe 8 octombrie este procesul dosarul fiind trimis de procuror la judecator dar nu stiu c’è sa fac daca e mai bn sa pun avocat sau nu .. dupa spusele politistului am facut bn ca am recunoscu din prima si tocmai de aia nu are rost sa platesc un avocat | |
|
|
|
30-08-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Geo92 a scris pe 30-08-2019: Buna ziua ! In data de 8 august 2017 ma fost oprita De catre politia rutiera cu o alcolemie de 0,67 in aerul expirat si 1,45 in probele de sange.. nu am antecedente de nici un fel si ar fi prima abatere direct cu dosar penal..am recunoscut vina de la prima declaratie m-am comportat frumos,nu am refuzat inmanarea permisului si probelor de sange si m,am prezentat de fiecare data cand am fost chemata pt declaratii..aceeasi declaratie de fiecare data recunoscandu-mi vina de fiecare data (de trei ori ) cand s-a intamplat eram in vacanta in Romania declarand treaba asta si ca locuiesc si muncesc in strainatate prezentand domiciliul din strainatate si buletinul..ultima declaratie cand am dat-o domnul politist mi-a spus ca nu imi trebuie avocat ca e o forma usoara ,azi mi-a ajuns citatia ca pe 8 octombrie este procesul dosarul fiind trimis de procuror la judecator dar nu stiu c’è sa fac daca e mai bn sa pun avocat sau nu .. dupa spusele politistului am facut bn ca am recunoscu din prima si tocmai de aia nu are rost sa platesc un avocat Faptul ca ati recunoscut reprezinta un avantaj, deoarece daca va veti judeca in procedura simplificata, limitele de pedeapsa se vor reduce cu 1/3. Ati fi putut solicita incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, insa in momentul de fata sfatul meu este sa va mentineti atitudinea sincera de care ati dat dovada pe parcursul cercetarilor si sa va prezentati personal in fata instantei. Angajarea unui avocat este la latitudinea dvs, insa este indicat sa beneficiati de o aparare de specialitate, daca nu aveti cunostiinte juridice. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-08-2019 |
 | Danielflorea Craiova Dolj 0784318560 danielflorea0286@gmail.com Facebook |
| Salut. Nu știu după ce criterii și cum calculează ei alcoolemia asta, dar mie la 0.86 în etilotest, mia ieșit 1.45 la prima probă și 1.20 la a doua probă de sânge. În cazul tău, este destul de mare alcoolemia care ți-a ieșit la proba de sânge și ai dreptul să soliciți calculul retroactiv al alcoolemiei. Oricum, ca și în cazul meu de altfel, vei primi cu suspendare și anularea permisului. Mi-a mia spus polițistul de caz care se ocupă de dosar, după 8 luni abia acum două săptămâni m-au chemat să mai dau o declarație. Și sunt convins că trec și Paștele viitoare și tot nu se termină la cum se mișcă ancheta...! Mult succes. | |
|
|
|
30-08-2019 |
 | Geo92 Vizitator |
| Multumesc mult, eu pe 8 octombrie trebuie sa ma prezint la proces in tribunal dupa doi ani de audieri. nu stiu c’è o sa ma astepte dar asa mi-a zis si politistul ca maxim o sa primesc pedeapsa cu suspendare plus amenda... dupa spusele avocatului pare inspaimantator si ca nu o sa fie asa.. | |
|
|
|
30-08-2019 |
 | Geo92 Vizitator |
| Multumesc mult.. eu pe 8 octombrie am procesul in tribunal.. dupa spusele avocatului nu trebuie sa ma prezint ci o va face el in locul meu.. eu nu stiu cum sa ma comport in situatia asta fiind departe.. pe de alta parte domnul politist mi-a spus ca nici nu imi trebuie aparator sa-l platesc defeaba ca deja am recunoscut de fiecare data .. el ma incurajeaza iar avocatul ma inspaimanta in sensul ca o sa faca posibilul sa nu fiuincarcerata ci doar sa fac munca in folosul comunitatii.. cred ca o sa schimb avocatul vazand parerile tuturor...ah , si mi-a cerut si o groaza de bani | |
|
|
|
30-08-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Dupa cum v-a spus si dna. av.Bratulescu, puteati termina mai repede daca s-ar fi solicitat procurorului inainte de intocmirea rechizitoriului semnarea unui acord de recunoastere a vinovatiei. Acum, puteti sa cereti la termen instantei sa va judece pe procedura simplificata si sa va reduca pedeapsa cu 1/3. Dar trebuie sa fiti acolo. Solicitarea inculpatului de fi judecat in procedura simplificata trebuie sa se faca personal. Deci, faceti un efort si prezentati-va neaparat la termen. Nu fiti speriata. Daca sunteti la prima abatere si situatia este asa cum o descrieti, instanta va va asculta si puteti primi amanarea aplicarii pedepsei (care nu este o solutie de condamnare) sau, in cel mai rau caz, o pedeapsa cu suspendare. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
30-08-2019 |
 | Geo92 Vizitator |
| Multumesc mult! Asa o sa fac! | |
|
|
|
31-08-2019 |
| Geo92 a scris pe 30-08-2019: Multumesc mult.. eu pe 8 octombrie am procesul in tribunal.. dupa spusele avocatului nu trebuie sa ma prezint ci o va face el in locul meu.. eu nu stiu cum sa ma comport in situatia asta fiind departe.. pe de alta parte domnul politist mi-a spus ca nici nu imi trebuie aparator sa-l platesc defeaba ca deja am recunoscut de fiecare data .. el ma incurajeaza iar avocatul ma inspaimanta in sensul ca o sa faca posibilul sa nu fiuincarcerata ci doar sa fac munca in folosul comunitatii.. cred ca o sa schimb avocatul vazand parerile tuturor...ah , si mi-a cerut si o groaza de bani In instanta va trebui sa va prezentati personal pentru a va exprima acordul pentru prestarea unei munci neremunerate in folosul comunitatii, in caz contrar veti primi o pedeapsa cu executare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-11-2019 |
 | Dor72 Vizitator |
| Daca mia dat 3 ani cu suspenderé sub supravegere si munca in Filis il comunitario si lucrez in Spaniola cu contractul de munca ma obliga sa ramin in Romania? | |
|
|
|
14-11-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Raspundem cu placere intrebarilor pe care le intelegem. Reformulati, daca doriti un raspuns. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
16-11-2019 |
| Dor72 a scris pe 14-11-2019: Daca mia dat 3 ani cu suspenderé sub supravegere si munca in Filis il comunitario si lucrez in Spaniola cu contractul de munca ma obliga sa ramin in Romania? Daca ati primit o condamnare in Romania si ati fost obligat la un numar de ore de munca in folosul comunitatii, va trebui sa luati legatura cu ofiterul de probatiune pentru a indeplini numarul de ore dispus de catre instanta, iar apoi va trebui sa comunicati adresa din strainatate si sa va prezentati in fata organelor de politie pentru o verificare periodica. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-02-2020 |
 | Daniel Vizitator |
| Salut Geo. Ce s-a întamplat, s-a terminat procesul în cazul tău?! | |
|
|
|
04-04-2022 |
 | Kmy Vizitator |
| Bună ziua!Am fost depistat în trafic cun o alcoolemie de 1.20 în aerul expirat.Mi s a deschis dosar penal,urmează sa am primul proces,nu am momentan un avocat,menționez ca sunt la prima abatere ,fără cazier,antecedente penale. As dori sa știu la ce pedeapsa sa mă aștept. ..Va mulțumesc anticipat! | |
|
|
|
04-04-2022 |
 | Kmy Vizitator |
| Bună ziua!Am fost depistat în trafic cun o alcoolemie de 1.20 în aerul expirat.Mi s a deschis dosar penal,urmează sa am primul proces,nu am momentan un avocat,menționez ca sunt la prima abatere ,fără cazier,antecedente penale. As dori sa știu la ce pedeapsa sa mă aștept. ..Va mulțumesc anticipat! | |
|
|
|
04-04-2022 |
| Kmy a scris pe 04-04-2022: Bună ziua!Am fost depistat în trafic cun o alcoolemie de 1.20 în aerul expirat.Mi s a deschis dosar penal,urmează sa am primul proces,nu am momentan un avocat,menționez ca sunt la prima abatere ,fără cazier,antecedente penale. As dori sa știu la ce pedeapsa sa mă aștept. ..Va mulțumesc anticipat! 1.2 în aerul expirat înseamnă aproape 2 (sau peste) alcool în sânge, ceea ce este foarte mult. Va trebui să faceți probe în circumstanțiere solide ca să obțineți suspendarea executării pedepsei. Veți avea în mod evident nevoie de un avocat. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
05-04-2022 |
| Kmy a scris pe 04-04-2022: Bună ziua!Am fost depistat în trafic cun o alcoolemie de 1.20 în aerul expirat.Mi s a deschis dosar penal,urmează sa am primul proces,nu am momentan un avocat,menționez ca sunt la prima abatere ,fără cazier,antecedente penale. As dori sa știu la ce pedeapsa sa mă aștept. ..Va mulțumesc anticipat! Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, iar permisul de regula se anuleaza, in functie de modalitatea de executare a pedepsei. Sfatul meu este sa va asigurati o aparare de specialitate, pentru a obtine o pedeapsa indreptata spre minimul special, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate, care sa permita recuperarea permisului la finalizarea dosarul. De asemenea, puteti solicita incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, in etapa urmaririi penale. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |