Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Condamnat pentru alcool la volan. Cand pot sa fac din nou scoala de soferi? - Pagina 2

Start  1  2
 11-05-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Costi.mitea@yahoo.com a scris pe 10-05-2018:
La 1'50 in sânge alcool fara antecedente penale am șanse sa primesc amânare aplicare pedeapsa

In functie de circumstantele personale, de antecedenta penala si de atitudinea procesuala pe care ati adoptat-o, puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate ( suspendare sub supraveghere, amanarea aplicarii pedepsei sau renuntarea la aplicarea pedepsei) sau o amenda.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-05-2018
Vizitator
Va mulțumesc, dar pentru citația pe care mia trimiso sa ma prezint pe 8 iunie mai o sa fiu citat si la alta data? sau o singura data?
Răspunde
 12-05-2018
Vizitator
Eu am scapat cu o singura infatisare. La prima sedinta a ramas in pronuntare
Răspunde
 12-05-2018
Vizitator
Daca am servici si lucrez in detasat in strainatate cum procedez cu zilele in folosul comunitatii? Si cand trebuie facute? Trebuie toate odata sau pot sa le fac esalonat pe parcursul celor doi ani de supraveghere
Răspunde
 12-05-2018
Vizitator
George a scris pe 12-05-2018:

Si îți spune instanța in ziua respectiva ce condamnare primești ca eu nu înțeleg cu pronuntarea
Răspunde
 12-05-2018

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Costi.mitea@yahoo.com a scris pe 12-05-2018:

Si îți spune instanța in ziua respectiva ce condamnare primești ca eu nu înțeleg cu pronuntarea

Buna ziua,

Instanta nu se va pronunta in aceeasi zi. De obicei, se amana pronuntarea pentru o saptamana sau doua. La termenul fixat pentru pronuntare nu trebuie sa va prezentati. A doua zi va puteti informa despre solutie fie la arhiva instantei, fie pe portalul instantelor.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-05-2018

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Daca am servici si lucrez in detasat in strainatate cum procedez cu zilele in folosul comunitatii? Si cand trebuie facute? Trebuie toate odata sau pot sa le fac esalonat pe parcursul celor doi ani de supraveghere

Buna ziua,

Modalitatea de realizare a zilelor de munca in folosul comunitatii se agreeaza cu ofiterul de probatiune si cu institutia la care ati fost repartizat pentru prestarea muncii (primarie ori alta institutie publica).

Daca sunteti plecat in strainatate, trebuie neaparat sa tineti legatura cu ofiterul de probatiune, in caz contrar existand riscul de a va fi inlocuita pedeapsa sub supraveghere cu executarea efectiva a pedepsei.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-05-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Costi.mitea@yahoo.com a scris pe 12-05-2018:

Daca la termenul de judecata procedura de citare este legal indeplinita si nu se vor solicita administrarea altor probe, instanta va constata cauza in stare de judecata si va ramane in pronuntare, iar solutia o puteti afla de regula a doua zi de la Arhiva sau de pe situl www.portal.just.ro.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-05-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook

Va trebui sa luati legatura cu ofiterul de probatiune, sa-i aduceti la cunostiinta faptul ca va trebui sa efectuati anumite deplasari in strainatate, perioadele si locul in care va deplasati si in functie de aceste circumstante, veti stabili programul orelor de munca in folosul comunitatii.
Va sfatuiesc sa fiti foarte atent la obligatiile impuse de catre instanta, deoarece daca nu veti respecta intocmai aceste dispozitii, vi se va revoca amanarea aplicarii pedepsei si se va dispune executarea pedepsei in regim de detentie.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-08-2018
Vizitator
Buna ziua. Fiul meu a fost prins baut la volan. Si maai are o condannare cu suspendare de 8luni. Acum. C'è pot sa mai fac
Răspunde
 08-10-2018
Vizitator
Buna ! Ti-ai recuperat permisul? Eu sunt in aceeași situație in care ai fost tu !
In afara de perioada de supraveghere de 2 ani, altceva nu este menționat in definitiva !
Cum ai procedat mai departe, pentru a-ti recupera permisul?
Răspunde
 08-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Dupa expirarea termenului inclusiv de incercare dat prin hotararea instanței.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-01-2019
Vizitator
Am primit 8 luni inchisuare cu suspendare plus 2 ani termeni de incercare pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere pana sa se dea sentinta definitita am luat pemisu in momentul cand a fost data sentinta definitiva pentru conducere unui vehicul fara permis de conducere la o luna mi.a fost anulat si permisul
Intrebarea mea este cand pot sa dau examenul? Trebuie sa fac iar scoala?
Inca o data in sentinta definitiva nu scrie nimic despre anularea permisului de conducere sau ca nu as avea voie!
Răspunde
 11-01-2019
Vizitator
Alexandru a scris pe 11-01-2019:
Am primit 8 luni inchisuare cu suspendare plus 2 ani termeni de incercare pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere pana sa se dea sentinta definitita am luat pemisu in momentul cand a fost data sentinta definitiva pentru conducere unui vehicul fara permis de conducere la o luna mi.a fost anulat si permisul
Intrebarea mea este cand pot sa dau examenul? Trebuie sa fac iar scoala?
Inca o data in sentinta definitiva nu scrie nimic despre anularea permisului de conducere sau ca nu as avea voie!
Răspunde
 03-03-2020
Vizitator
Buna ziua! Dacă am amanarea pedepsei si supraveghere 2 ani,dar am permisul si conduc legal pot face scoala pentru alta categorie?
Multumesc anticipat!
Răspunde
 03-03-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Da.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-03-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Johnny a scris pe 03-03-2020:
Buna ziua! Dacă am amanarea pedepsei si supraveghere 2 ani,dar am permisul si conduc legal pot face scoala pentru alta categorie?
Multumesc anticipat!
Da, puteti face scoala pentru obtinerea altor categorii.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.