|
25-06-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ichim Geani a scris pe 25-06-2020: Bună ziua am primit si eu un plic .. care scrie asa citat in calitate de intimat in calitate de scrisuri ce înseamnă? Ati fost cercetat penal pentru vreo infractiune? Verificati in antet care este obiectul dosarului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-08-2020 |
 | Petre Vizitator |
| Am primit o citație în calitate de intima într-un dosar furt calificat eu fiind partea vătămată. Hotul fiind prins și judecat. Instanta de judecata dindui2ani și sasa luni. Acum am primit aceasta citație de la Curtea de apel. Ce trebuie sa fac? | |
|
|
|
02-08-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Probabil condamnatul a formulat vreo cale de atacca sa scape de condamnare. Verificati cel putin pe portalul instantelor care este obiectul dosarului si, daca considerati necesar, sa va prezentati la termen. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
02-08-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Petre a scris pe 02-08-2020: Am primit o citație în calitate de intima într-un dosar furt calificat eu fiind partea vătămată. Hotul fiind prins și judecat. Instanta de judecata dindui2ani și sasa luni. Acum am primit aceasta citație de la Curtea de apel. Ce trebuie sa fac? Va trebui sa va prezentati in fata instantei, la termenul stabilit. Mai mult ca sigur, inculpatul sau procurorul au promovat apel. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-10-2020 |
 | Fery Vizitator |
| Am primit o cotația în calitate de întinat în dosarul talharie calificata | |
|
|
|
30-10-2020 |
 | Fery Vizitator |
| Am primit o citati în calitate de întinat în dosarul talharie calificata | |
|
|
|
30-10-2020 |
|
| Va recomand sa va prezentati in instanta la data si ora mentionate in citatie. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
30-10-2020 |
 | Fery Vizitator |
| Daca ora e ștersa cu marcaru | |
|
|
|
30-10-2020 |
| Fery a scris pe 30-10-2020: Am primit o citati în calitate de întinat în dosarul talharie calificata Daca ati fost citat, va trebui sa va prezentati in fata instantei, la data stabilita. Sa aveti la dvs actul de identitate. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-10-2020 |
 | Fery Vizitator |
| Păi eu sunt partea vătămata de la talharie si nu stiu ce inseamna intimat | |
|
|
|
30-10-2020 |
|
| Intimat, de regula, inseamna parat, insa este si partea care nu a exercitat o cale de atac (de execmplu, daca inculpatul sau procurorul exercita o cale de atac, restul partilor din dosar sunt intimati - ptr ca este o procedura contradictorie). | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
30-10-2020 |
| Buna ziua, Va trebui sa va prezentati in fata instantei, la termenul mentionat in citatie. Daca sunteti in calea de atac, exista posibilitatea ca inculpatul sau procurorul sa fi promovat apel. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-10-2020 |
| Fery a scris pe 30-10-2020: Păi eu sunt partea vătămata de la talharie si nu stiu ce inseamna intimat Este posibil sa se fi dispus renuntarea la urmarirea penala, iar dosarul a fost trimis in instanta pentru ca judecatorul sa confirme sau respinga propunerea Parchetului. Mergeti la termen sa vedeti despre ce este vorba. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-08-2021 |
 | Sima Dochia Vizitator |
| Băiatul meu an vârstă de 16 ani a fost urmărit penal an urmă cu 2 ani și acuma am primit că-i scos de sub urmărire penală și azi 2 10 ,2021 mea venit iară o citație să se prezinte pe data de21 9 2021 an calitate de intimat vă mulțumesc aștept un răspuns | |
|
|
|
02-08-2021 |
|
| Poate ne spuneti si ce scrie pe citatie, nu doar data si calitatea. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
03-08-2021 |
| Sima Dochia a scris pe 02-08-2021: Băiatul meu an vârstă de 16 ani a fost urmărit penal an urmă cu 2 ani și acuma am primit că-i scos de sub urmărire penală și azi 2 10 ,2021 mea venit iară o citație să se prezinte pe data de21 9 2021 an calitate de intimat vă mulțumesc aștept un răspuns In situatia in care s-a dispus o solutie de renuntare la urmarirea penala, dosarul a fost trimis in instanta, pentru ca judecatorul ca confirme solutia Parchetului. Sfatul meu este ca fiul dvs sa se prezinte in fata instantei, la termenul stabilit. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-08-2021 |
 | Crăciunescu Florin Vizitator |
| Sunt citat intr un proces penal ca "intimat -desfintare inscrisuri- " Eu am fost cel care a facut plangere penala in 2017 pt ca mi-a fost impus un auto pe baza unui proces vb fals de vanzare-cumaprare....si ma tot lupt de 4 ani scap de ceva ce nu am avut vreodata (respectiva masina) De ce ma numesc "intimat" ? Mulțumesc | |
|
|
|
05-08-2021 |
| Crăciunescu Florin a scris pe 05-08-2021: Sunt citat intr un proces penal ca "intimat -desfintare inscrisuri- " Eu am fost cel care a facut plangere penala in 2017 pt ca mi-a fost impus un auto pe baza unui proces vb fals de vanzare-cumaprare....si ma tot lupt de 4 ani scap de ceva ce nu am avut vreodata (respectiva masina) De ce ma numesc "intimat" ? Mulțumesc Intimatul este parte într-un proces care se află în situaţia unui pârât în anumite cazuri, de exemplu la judecarea în fond, în dosarele de contestaţie, în apel sau recurs sau în alte căi de atac. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-08-2021 |
 | Crăciunescu Florin Vizitator |
| Am inteles ce înseamnă....nu inteleg ce fel de pârât pot fi eu din moment ce eu am facut plângerea, eu fiind partea vătămată...in sensul ca m-am trezit cu o mașină la impozit care nu e a mea si care mi-a fost impusa pe baza un proces de vanzare cumpărare fals.... Merci | |
|
|
|
05-08-2021 |
|
| La plangerea dvs., in care sunteti parte vatamata - s-a dat o solutie. Cineva - probabil paratul - a atacat-o ptr ca nu i-a convenit. In acel proces in care se judeca contestatia paratului initial impotriva solutiei initiale , dvs. aveti calitatea de intimat / adica de parte adversa, ca nu puteau sa va mai numeasca reclamant/parte vatamata. Ca acum paratul se plange. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |