|
22-08-2022 |
 | Apostola Vizitator |
| Dar este ceva grav. Au fost plătit tot. Mulțumesc pentru răspuns. | |
|
|
|
25-08-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Nu este ceva grav. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-08-2022 |
 | Mihai Vizitator |
| Buna ziua! Sunt parte civila intr-un dosar penal ce are drept obiect inselaciunea. Am primit recent o citatie unde va trebui sa ma prezint in calitate de intimat la Curtea de Apel. Sa inteleg ca se va lua ultima decizie in privinta cazului? Dosar: 22582/212/2021 In afara de a ma prezenta la data specificata va mai fi necesar ceva? Multumesc! | |
|
|
|
29-08-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Daca ati fost citat in calitate de intimat, dosarul a primit o solutie de renuntare la urmarirea penala, urmand ca instanta sa confirme sau nu solutia. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-03-2023 |
 | Marius Vizitator |
| Buna ziua, In urma cu 1 an am avut un accident cu masina de la firmă, fara victime si am fost vinovat de producerea accidentului, pagubitul a primit dauna totală, dar acesta a primt mașină la schimb pe o perioada de 10 zile. Asiguratorul meu nu doreste să plătească suma pt închirierea masinii pe motiv ca suma este mult prea mare și a facut apel. Eu am primit o citație cu textul de mai jos: "Sunteți chemat in instanță la camera.. Complet... In sala de...in calitate de intimat, in proces cu euroinss in calitate de apelant. In caz de neprezentare a partilor se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in lipsă. Mentionati email ul pentru comunicare." Intrebarea mea este, am obligatia sa ma prezint in instanță? Daca nu ma prezit ce se poate intampla? Citatia nu am primit o personal si nu stiu unde trebuie trimis emailul meu pentru comunicare. | |
|
|
|
24-03-2023 |
| Daca nu va puteti prezenta, trimiteti la dosar o cerere prin care solicitati judecarea cauzei in lipsa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-03-2023 |
| Calitatea dvs în dosar este de intimat sau de intervenient ? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
25-03-2023 |
 | Marius Vizitator |
| Buna seara, Când s a deschis dosarul calitatea mea a fost de intervenient forțat, acuma pe citatie apare ca intimat. | |
|
|
|
25-03-2023 |
 | Marius Vizitator |
| Av. Bratulescu Adela a scris pe 24-03-2023: Daca nu va puteti prezenta, trimiteti la dosar o cerere prin care solicitati judecarea cauzei in lipsa. Buna seara, Mulțumesc! Am să încerc să ajung, dar nu înțeleg pt ce mă cheamă pe mine in instanță când ei se judeca pt valoarea facturata pt masina închiriată, euroins spune că prețul cerut de firma ce a închiriat mașina este mult prea mare și nu are legătură cu realitatea din piață. | |
|
|
|
26-03-2023 |
| Asiguratul are calitate de intimat in astfel de dosare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-05-2023 |
 | Scripcariuc Vizitator |
| Buna ziua.sotul meu a avut un accident cu victima . victima nu a depus plângere sau sa înainteze dosar.neam inteles cu iei sa le dăm asigurarea.dupa 2 luni a venit un plic cate spune că suntem chemați în calitate de întimat in procesul recunoașterea hotărârilor penale...ce inseamna asta ? | |
|
|
|
12-05-2023 |
| Sotul dvs a suferit vreo condamnare in strainatate? Mergeti la arhiva instantei si consultati dosarul, sa vedeti despre ce este vorba. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-07-2023 |
 | Filipescu.i Vizitator |
| Am primit o comunicare adresa în calitate de intimat-altele sub sancțiunea decăderii din drepturi de a depune probe și în invoca excepții. Intun caz dintre asigutor și o persoana .ce sa fac?secunde a de 5 ani .mulțumesc | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |