Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Dreptul muncii

Firma SK Express People ORADEA mi-a dat teapa cu salariul din Cehia - Pagina 2

Start  1  2
 28-01-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Ca sa aflati daca o societate cu care vreti sa incheiati un contract de munca este serioasa, cel mai simplu este sa va informati despre ea, pe internet si pe www.just.ro daca exista litigii impotriva ei. Cel mai sigur ar fi sa angajati un avocat care sa se inetreseze ( va afla mai multe amanunte decat dvs.). Dar nimeni nu procedeaza asa si nici macar dupa ce se intampla tot ce ati scris aici, constat ca nu aveti nevoie decat de sfaturi...pe care singuri nu le puneti in aplicare. Ceea ce trebuie facut este ca fiecare sa actionati firma in instanta. In acest mod se va clatina si imaginea ei, si asa ii veti ajuta si pe altii sa nu ajunga victime. De asemenea va puteti recupera banii neincasati. Cele doua contracte ( din tara si din Cehia) trebuie analizate de un avocat care stie sa vada exact clauzele carora dvs. nu le-ati acordat importanta la momentul necesar.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-01-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
La incheierea unui contract, cel mai simplu este sa va interesati despre firma pe internet si pe www.just.ro daca exista litigii impotriva ei. Cel mai sigur ar fi sa angajati un avocat care sa se intereseze. El va vedea mai multe amanunte. De asemenea tot ceea ce puteti face acum este ca fiecare sa actionati firma in instanta, atat pentru a va putea recupera banii, cat si pentru a clatina imaginea firmei. Este absoluta nevoie ca cele doua contracte( din tara si din Cehia) sa fie vazute de un avocat.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-02-2018
Vizitator
Sk. Expres people daca ln cehia se castiga atata este o minciuna pt. Ca 25000czk nu am castigat niciodata am 3 ani de cehia am lucrat ln domeniul calculatoarelor dar bani acestea nu li castigi doar ln germania poti castiga salariu mare ln cehia va spun eu cat se castiga lntre 550-750 euro cu cazarea este gratuita dar agentia castiga mai mult depe tine
Răspunde
 25-02-2018
Vizitator
Rostas Matei a scris pe 26-01-2018:
D-na avocat cum pot sa aflu daca o societate ce recruteaza muncitori pt strainatate este serioasa?
Răspunde
 26-02-2018
Vizitator
Am.o.mare.rugăminte.celor.care.șanț.an.tema.cu.acest.loc.de.munca.an.slovacia.este.serioasa.treaba.sau.e.teapa.aștept.ras.multumesc
Răspunde
 21-03-2018
Vizitator
Buna ziua ... incerc sa nu ma amuz de situatiile prezentate aici ... am lucrat cu aceasta firma aproape 2 ani ... nimeni nu a scris ca aceasta firma are cateva mii de angajati romani ... inainte sa aruncati noroi ar trebui sa vedeti cum unii oameni muncesc de ani de zile cu aceasta agentie si sunt multumiti ... si nu pentru ca sunt norocosi ... poate pentru ca sunt muncitori ..;)... dar asta tine de fiecare individ in parte ... as avea multe de spus de romanii care vin in cehia doar ca sa bea, sa se drogheze si sa fure ... si apoi sa planga ca nu au primit conditii sau banii sau mai stiu eu ce mizerii... dar fiecare padure are uscaturile ei ...
Răspunde
 13-06-2018
Vizitator
Eu lucrez de 3 ani in Cehia, Pot sa spun ca imi este rusine sa spun ca sunt roman, Niste panarame cu 4 clase , Astia sunt nemultumiti.
Răspunde
 22-08-2018
Vizitator
Buna ziua , ma numesc Gruia Ana, si sunt din Romania , am intrat pe site ul dumneavoastra deoarece consider ca am avut parte de o nedreptatire .
  Sunt in Cehia de 2 luni , si am lucrat pana ieri la o fabrica din orasul Kladno , pe nume "La Lorraine" .
Am lucrat impreuna cu prietenul meu , si din cauza unor probleme intampinate la locul de munca am incetat , defapt am renuntat la aceste serviciu .
  Problemele despre care vorbesc , fac referire la faptul ca desi prietenul meu are 18 ani , iar eu aproape 20 , am fost obligati sa zic asa , sa lucram 6 zile pe saptamana pe schimb de noapte cate 12 ore , si doar o zi libera , iar cand am vrut sa ne invoim o zi  , si am vorbit cu coordonatorul am fost refuzati , prima oara , iar a doua oara ne- a invoit 2 zile , si dupa cum spune acesta s a produs o greseala si am fost nevoiti sa platim amenda 2800 de coroane pentru acestea ..
    La aceastra firma , in cazul in care lipsesti o zi , primesti amenda 1400 de coroane . Ne-au spus ca din cauza ca n am respectat contractul de munca , nu avem cu ce bani sa ramanem , dar si asa am muncit atatea zile , si dupa cum am calculat noi , trebuia macar 20 000 sa primim sigur , dar au gasit scuze , ne au oprit si pe asigurarea medicala , si pe chirie in nici 2 luni cate 6000 de coroane , nu este normal asa ceva , atata timp in care ne au zis ca este gratuita , noi in primul rand nu am vazut nici-un contract , card de sanatate nu am avut , absolut nimic , si cu toate astea tot ne-au oprit banii ...
    Avand in vedere cele de mai sus , consider ca nu au respectat drepturile noastre de angajati , deoarece avand eu 242 de ore lucrate pe luna iulie , si 165 de ore lucrate pe luna aceasta pana in data de 19 , am primit doar 7500 de coroane cu scuza ca am lipsit 3 zile .. mi as dori foarte mult sa ma puteti ajuta cumva , va rog mult .. cat se poate de repede ..cu un sfat sau ceva , ce decursuri pot face sa primesc banii pt care am muncit 440 de ore in 40 de zile .. astept raspunsul dumneavoastra , va multumesc !
Răspunde
 22-09-2018
Vizitator
Am plecat de acolo prieten cu toata lumea. Am anuntat pe toata lumea, am respectat preavizul legal. Urma sa rezolv ceva probleme in Romania si sa ma intorc dupa 2-3 luni. 1270 euro nu au mai ajuns la mine. Am luat legatura cu traducatorul din Slovacia si cu domnisoarele de la Oradea. Nici bani nu am vazut si nici demersuri pentru intoarcerea mea la fabrica unde chiar eram dorit.....
Răspunde
 13-12-2018
Vizitator
ATENTIEEE !!! ACESTA FIRMA ESTE O FANTOMA CEA MAI NENOROCITA FIRMA AMPREUNA CU MAI MULTE DIN ORADEA . Niște mincinoși ,hoți și tâlhari .eu am lucrat cu aceasta firma an Slovacia la Matador Automatica .Au promis una an contract și aici când ajungi ce de aici fac alta . Ajungi an Slovacia ești un sclav ,muncești obligat la presa să scoți norma angajați slovaci șefi de linie și de la mașini (presa) te abjura tipa la tine vin morți de beți la serviciu E.T.C .Acesta firma este o firmă fantomă mincinoasă și escroaca eu am fost cuplu și ,mi-a promis camera de viu și când amajunsma băgat cu altu cuplu an camere deci doua cupluri .Zice că transportul din tara către Slovacia este gratuit o masa gratuita și multe promisiuni dar nu este adevărat , totul plătești transportul ați oprește acesta firma din tara 80 euro și aici dacă pleci ați oprește 200 euro .Niște indivizi și tâlhari ,hoți și mincinoși jigodie penale ,eu am contractele amândouă și am sa merg la ITM SI PEOTECTIA MUNCI sa le depun o sesizare și după ai acționez an judecată am filmări foto martori nu ai las ,este o firmă de tot rahatul .Dragi Romani !!! Când auziți de aceasta firma pt angajare an Slovacia sa fugiți că dracu de tămâie ,de acești hoți mincinoși .Salariul este de atenție 500 euro net cu ore suplimentare și sâmbete ,duminici lucrate ei promit din tara că ajungi la 1000 euro nu este adevărat minciuni adevărate o firmă de tot râsul mit mult și păcălesc muncitori .Au mințit că ne dă transport de sărbători și nu neapărat dat mincinoși nemernici am săi dau an judecată și le fac sesizare la ITM am toate dovezile . Câți români Fugiți de aceste firme din Oradea aceste firme sunt fantome..... Când auziți de Cehia și Slovacia sa vă așteptați la muncă silnică mai rău că la pușcărie multi sau âmbolnavit de spate și au rămas nenorociți pe viață . Așa că , aveți grije nu vă luați după această firmă hoață și mincinoasă de tot rahatul pe să vadă cu cine sta de vorba nu am să renunț am sa dau aceasta firma pe rețeaua de socializare și la TVR .... O FIRAM FANTOMA
Răspunde
 06-01-2019
Vizitator
Doamna avocat cu câți bani și câtă mită primiti să spuneți că nu se poate acționa aceasta firma an judecată ?de ce dezamăgiți angajații eiu am dat an judecată și am câștigat oare nu vă gândiți la d-zeu câtă mită luați de la aceasta firmă câți euro va da de fie care dosar dece nu faceți dreptate și ne aruncați tot pe noi amărâții an foc rușine doamna avocata i sa va îmbogății după această firmă fantomă ,mincinoasă și escroaca care trăiesc din minciuni și furt nu vedeți că și-au schimbat denumirea tot datorită hoțiilor pe care le fac Rusineeee gândițiva la d-zeu noi amărâți plecăm pt un amarat de ban an plus d-voastra stați langa familie pt că luați bani de la firme să mințiți și să duceți an eroare eu am câștigat dacă vă interesează an români și nu an Slovacia sau Cehia rușine
Răspunde
 10-01-2019
Vizitator
Express people a devenit Manuvia. Cei de la Oradea, biroul de recrutari mint cu nerusinare in privinta salariilor si a conditiilor. Am lucrat aproximativ 3 luni, la Foxconn, in perioada de " varf", cu bonus, circa 4-500 euro. In lunile normale, ianuarie-octombrie scazi bonusul, vreo 150... Faceti voi calculele... Viata in Slovacia e scumpa, au euro si se cunoaste. Saracie, mizerie. Nu merita.
Răspunde
 18-04-2019
Vizitator
Bună ziua! Nu vă lăsați păcăliți de acest anunț! Vă vor caza la Hotel Hurka din orașul Pardubice unde sunt niște condiții mizerabile. În anunț vă vor promite multe minciuni... Vi se va spune că veți avea parte de o masă caldă pe zi și salarii mari de peste o mie de euro, pe când în realitate este cu totul altfel. Nu vă veți primi salariile la timp, iar în mână nu veți rămâne cu mai mult de 300 de euro. Acolo veți da peste diverși români care s-au ajuns "șefi" și te vor "freca" cum vor vrea ei. Așa se comportă românul nostru când merge într-o țară străină, după ce se crede superior uită de unde a plecat. O să auziți diverse vorbe prin anunțuri precum că o să lucrați 8 ore pe zi, când de fapt veți risca să nu fie așa și să lucrați 12 - 14 ore pe zi pentru niște amărâți de 3 - 4 sute de euro care vă vor ramane în mână. Și gândiți-vă că din această sumă de bani va trebui să trăiți pe cont propriu procurându-vă singuri alimentele/masa. Nu veți avea parte de asigurare de sănătate și vă vor munci ca sclavii. O să ajungeți să fiți nevoiți să-i actionați în instanță pentru felul cum o să fiți tratați. Recrutorilor țepari din Oradea le convine să țepuiscă oameni, mai ales români pentru că ei primesc comisioane pentru oamenii care îi vor trimite acolo în sclavie. Deci, prin urmare o să folosească diverse strategii de marketing pentru a convinge lumea să meargă acolo în sclaviile lor respective. NU APELAȚI LA ASTFEL DE FIRME! O SĂ OBSERVAȚI PE PROPRIA PIELE CĂ O SĂ VĂ PARĂ RĂU!
Răspunde
 12-01-2020
Vizitator
Eu nu am avut probleme cu firma..lucrez de un an la panasonic si mi-am luat bani frumoși..care a-ti avut necazuri cu firma sigur a-ti făcut probleme in cazare..eu am venit in tara ai după fix 15 zile cum au spus cei din Oradea mi-am primit salariul ..
Răspunde
 12-01-2020
Vizitator
Dany, sustinerile astea fara prea multe detalii despre experienta personala nu prea sunt credibile. Poate tu chiar esti multumit, dar zic si eu. Vezi si tu cum a scris Olarașu Marius Florin mai sus, cate detalii a dat si ce-ai scris tu. Scuze, dar nu ajuti pe nimeni asa.
Răspunde
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.