Forum avocaţi > Dreptul muncii

Stimulent de 500 lei pentru persoane cu handicap - Pagina 2

Start  1  2
 19-11-2017
Vizitator
Buna seara.Doamna avocat,Ciorobea Aurora,îmi rapundetiva rog si mie la întrebările din 18.11.2017?Vad ,ca ați mai răspuns in data de 18.Întrebările mele referitoare la faptul ca sunt din alta localitate,județ decât cei din București si sunt pensionar de boala gradul2accentuat.Daca,in satul fara câini numit Mangalia/Cta.se beneficiază de acest ajutor de 500 lei,când,eu nu mai beneficiez nici la încălzire(curent electric)deoarece legea din 2006 cu 615 venit este valabila si in prezent.Având din Iulie682 nu mai beneficiez.Deaceea doream sa stiu București sau toată tara????.Noi nu primim bonuri,primim malaui ulei faina zahar ulei si pui.deci adio sănătate,care înseamnă fructe legume căldură lipsa de stres.Personal in afara de ulei pui si 3 kg faina pe an,nu folosesc nimic.Am si diabet si cancer.Ajutor?te amâna se stramba.si noi nu ne știm drepturile.Va rămân datoare,si jos pălăria daca îmi răspundeți,si îmi dați si vesti bune.Am citit ca numai celor din raza București.DECE?CU CE SUNT MAI SPECIALI?NU E LEGE PTR.TOTI?
Răspunde
 08-06-2018
Vizitator
Ajutorul sau stimulentul de 500lei dat de primarie ptr. handicap adulti este considerat venit ?
Răspunde
 13-11-2018
Vizitator
Avocat Ciorobea Aurora a scris pe 06-09-2017:
@ Bene Andrei-Ca documente justificative pe care cadrele didactice le vor prezenta lunar unitatii de invatamant pentru a beneficia de decontarea transportului:
- abonamentele, emise de operatorii de transport auto/feroviar/naval in conformitate cu reglementarile legale in vigoare, utilizate in luna precedenta;
- biletele emise de operatorii de transport auto/feroviar/naval in conformitate cu reglementarile legale in vigoare, utilizate in luna precedenta, acceptate numai in cazurile prevazute la art. 7 alin. (3);
.- bonurile de achizitie a carburantului, pentru transportul efectuat cu autoturismul/ambarcatiunea proprietate personala sau detinut/a legal cu orice titlu, iar suma decontata se calculeaza potrivit prevederilor alin. (7). Valoarea bonurilor prezentate la decont trebuie sa fie cel putin egala cu valoarea sumei decontate.
Ordonatorii de credite ai unitatilor de invatamant vor transmite ordonatorului principal de credite al bugetului local, pana la data de 1 noiembrie a fiecarui an, pentru anul bugetar urmator, o solicitare fundamentata a sumelor necesare pentru decontarea transportului cadrelor didactice.
Beneficiarii vor instiinta in scris conducatorul unitatii de invatamant - in vederea stabilirii sumelor necesare, in perioada 1-30 septembrie a fiecarui an, ca pe parcursul anului scolar vor solicita decontarea cheltuielilor cu efectuarea navetei la si de la locul de munca, cu specificarea nivelului estimat al valorii totale.
Probabil ca nu s-au respectat pasii care trebuiau urmati pentru existenta fondului din care sa se achite cheltuielile.
Răspunde
RăspundeStart  1  2
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.