Forum avocaţi > Pensii

Aplicarea legii 192 / 2015 - Pagina 115

Start 113 114 115 116 Final
 31-10-2018
Vizitator
Se poate sa o facem rost de la doamna Sortan. Cred ca este o sursa destul de credibilă. Curut e din lotul de 5 ce au cistigat in a ll a instanta pe L192. Mai mult de atit nu va pot spune.
Răspunde
 31-10-2018
Vizitator
Se poate sa o facem rost de la doamna Sortan. Cred ca este o sursa destul de credibilă. Curut e din lotul de 5 ce au cistigat in a ll a instanta pe L192. Mai mult de atit nu va pot spune.
Răspunde
 31-10-2018
Vizitator
Răspunde
 31-10-2018
Vizitator
Curut Ludovic a castigat inainte de Decizia 69 a ICCJ.
Pentru a vedea Hotararea in cauza nr.745/2018 din 05.07.2018 accesati link-ul de mai jos :

http://www.rolii.ro/hotarari/5b8305aae49009300900005e

Vi se va cere sa bifati ca sunteti robot apoi dati clik stanga pe inainte si vedeti hotararea lui Curut Ludovic in forma anonimizata.
Răspunde
 31-10-2018
Vizitator
Erata:

Vi se fa cere sa bifati ca nu sunteti robot nu ca sunteti robot
Răspunde
 31-10-2018
Vizitator
Dar stiu toata tevatura cu cei 5. Ideea e ca se poate. Cu hotarirea 69 exista o problema si anume singurii care aveau stagiul complet de cotizare modificat in momentul adica anii 2017 si 2018 cind s-au emis decizii pe L192 sunt cei din art.30 cu 1 cu a si cu f,subteranul si radiatiile.
Răspunde
 31-10-2018
Vizitator
Casa Teritoriala de Pensii Maramures recunoaste intr-un raspuns dat azi 31 octombrie 2018 unui domn Ioan ca "Pana la data prezentei, institutia noastra nu a emis nici o decizie pe baza legii 221/2018."
In mod sigur situatia este identica in intreaga tara.Deci o luna din cele 12 pentru recalculare s-a dus....Minciunile Olgutei si a PSD-ului continua....
Răspunde
 31-10-2018
Vizitator
Aici puteti vedea raspunsul dat de Casa Teritoriala de Pensii Maramures :http://www.pensiimaramures.ro/intrebari-frecvente.html?x=5&fbclid=IwAR2Nav3y1KdNl6MVI7xHESI218QWqM1WdG4swRRo4oIvSWNzfeywrZK8nV0
Răspunde
 31-10-2018
Vizitator
Nu au bani.Intrbati-l pe tovarasul senator Rasmerita ca va spune el cum stau treburile.
Răspunde
 01-11-2018
Vizitator
Eu nu cred ca nu sunt bani.
Pentru lunile acestui an(oct.- dec)au fost alocati bani la rectificarea bugetara.
Unde sau dus acesti bani ?
Răspunde
 01-11-2018
Vizitator
Domnilor ati primit careva ,din cei care ati cistigst procesele in prima instanta pe L192,decizia recalculata cu scc 20 de ani?
Răspunde
 01-11-2018
Vizitator
Pai chiar tu ai spus sa Ludovic Curut a primit decizia cu pensia majorata. Eu n-a auzit sa fi primit cineva decizie noua in baza deciziei instantei.
Răspunde
 02-11-2018
Vizitator
Am intrebat pe cei care au cistigat in prima instanta ( deva ).
Răspunde
 02-11-2018
Vizitator
Cei care au castigat in prima instanta nu au cum sa primeasca decizii de recalculare.
Casele Judetene de Pensii emit decizii de recalculare numai in baza unor Hotarari definitive si implicit executorii.
Hotararile Tribunalelor (deci in prima instanta) ajung sa fie definitive ,ori prin neapelare dupa expirarea termenului dat,ori atunci cand in urma apelului indiferent cine l-ar face(reclamant sau parat) Curtea de Apel respectiva d.p.d.v. teritorial se pronunta favorabil hotararii de la prima instanta.
Cam asa stau lucrurile domnule Paul.
Răspunde
 02-11-2018
Vizitator
Domnule Ipate, hotararile primei instante sunt executorii, in cazul litigiilor pe pensii, si altele, pe unele motivari de la prima instanta chiar scria ca sunt executorii. Ca la apel se poate schimba decizia asta e altceva. Eu am cerut punerea in executie a deciziei, prin avocat, domana Sortan la fel cu clientii ei, nu uita ca ea a fost si judecator. Nu mai retin in ce lege am gasit dar daca cautati veti vedea care decizii ale primei instante sunt executorii si care nu.
Răspunde
 02-11-2018
Vizitator
Asa sa fie.
Daca nu pe toate hotararile scrie<<executorie>> intrebarea este daca Casele Judetene de Pensii emit decizii de recalculare din oficiu.
Cam asta cred a dorit sa stie domnul Paul.
Eu am avut o hotarare definitiva de la tribunal si nu a fost pusa in executare de Casa de Pensii,mai mult a cerut lamurirea dispozitivului,desi dispozitivul hotararii era foarte clar.
A mai fost nevoie de un alt termen la care prin cererea formulata le citam articole din Legea 263/2010,parca ei nu le-ar fi stiut,dar asta tine de taraganare si din acest punct de vedere consider f. buna intrebarea pusa de domnul Paul si eu sunt multumit ca m-am lamurit.
Răspunde
 02-11-2018
Vizitator
Codul de procedura civila:

Art.448
Executarea provizorie de drept
(1) Hotărârile primei instanțe sunt executorii de drept când au ca obiect:

4.Rente ori sume datorate cu titlu de obligație de întreținere sau alocație pentru copii, precum și pensii acordate în cadrul asigurărilor sociale;
Răspunde
 02-11-2018
Vizitator
Multumesc si de ce nu multumim domnule Carp.
Răspunde
 02-11-2018
Vizitator
Am dwcizia lui Curut ,stie cineva cum se poelsteaza aici?
Răspunde
 02-11-2018
Vizitator
Paul, daca e poza iti trebuie nu stiu ce program ca sa poti face copy/paste. Te-as ruga sa mi-o trimiti si mie pe petre.artene@gmail.com.
Multumesc.
Răspunde
RăspundeStart 113 114 115 116 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.