|
05-11-2018 |
 | Gozgar Vizitator |
| As dori si eu emailul cu decizia pe lg 195 .2015 pe adresa de gabrielaeli29@yahoo.com multumesc frumos | |
|
|
|
05-11-2018 |
 | Petrica Artene Vizitator |
| Pai sesizare a facut Curtea de Apel Bucuresti. | |
|
|
|
05-11-2018 |
 | Paul Vizitator |
| In baza unei actiuni in instanta a doua care a fost sustinuta de aparator care este avocat. | |
|
|
|
06-11-2018 |
 | Marius Vizitator |
| D-na Hanganu, la procesul sotului d-voastra pe ce motiv s-a amanat cauza? | |
|
|
|
07-11-2018 |
 | Hanganu Vizitator |
| Am cerut noi amânare, un termen mai mare, până la publicarea motivării ICCJ în dosarul 1915/1/2018. În situația noastră, nu mai contează cât de bun este avocatul, sau cât de corecți sunt judecătorii care judecă cazul, totul se va raporta la decizia ICCJ. | |
|
|
|
08-11-2018 |
 | Ipate Gh. Vizitator |
| Am o intrebare. Cererea de interventie in nume propriu in dosarul 1915 de la ICCJ poate fi facuta si in numele asociatilor de pensionari ? | |
|
|
|
08-11-2018 |
| Domnule Ipate, v-am trimis un mesaj cu doua atasamente referitor la cererile de interventie. | |
|
|
|
08-11-2018 |
 | Ipate Gh. Vizitator |
| |
|
|
08-11-2018 |
 | Paul Vizitator |
| Pentru dosarul 1915 nu e cam tirziu? Pentru dosarul 2313 s-au facut tabele si din Valea Jiului. | |
|
|
|
08-11-2018 |
 | Ipate Gh. Vizitator |
| |
|
|
08-11-2018 |
 | Paul Vizitator |
| Dl. Ipate vedeti ca v-am trimis un mail. | |
|
|
|
08-11-2018 |
 | Dumitru Tivda Vizitator |
| Nu este tarziu pentru dosar 1915,respectiv hotararea 69....Ultima hotarare publicata in monitor la aceasta instanta, este hotararea 62.....asa ca pana la 69 mai este timp suficient.Pentru hotararea 69 trebuie facut un memoriu in nume propriu,iar pt. 2313 ,interventie in nume propriu. | |
|
|
|
09-11-2018 |
 | Rahaian Vizitator |
| Buna ziua imi puteti spune daca cei care au iesit la pensie din copsa mica beneficiază de lg 221.2018.multumesc | |
|
|
|
09-11-2018 |
 | Ipate Gh. Vizitator |
| Noua lege a pensiilor L629 la Senat la Comisia de munca inscrisa pe ordinea de zi pentru 13.11.2018 | |
|
|
|
11-11-2018 |
 | Vizitator Vizitator |
| La personalul care a lucrat in reteaua de subteran(exploatarea lignitului oltenia ) si a avut procent de peste 50% subteran , majorarea de 50% se face ca fiind procent din procent. Mai exact la un (1 ) punct realizat pe anul unu de activitate , majorarea ajunge la 1,25 nu 1,5 ca si la cel cu suta la suta subteran. Din moment ce la cotizatia CAS s-a facut la fel pentru cel cu 50% ca si pentru cel cu 100% , este corecta abordarea caselor de pensii ? | |
|
|
|
12-11-2018 |
 | Iosifcristi58 Vizitator |
| ESTE SI CAZUL MEU . MAJORAREA ESTE NESIMIFICATIVA ,DEORECE NE TRANSFERA 50 LA SUTA DIN PUNCTAJUL ANUAL LA GRUPA 3 SI SE IMPARTE LA STAGIUL COMPLET DE 35 ANI,IAR 50% PROCENT REALIZAT IN SUBTERAN SE ADAUGA PROCENTUL DE 50%CONFORM ART 169(1) SI NUMAI ACEST TOTAL SE IMPARTE LA 20 DE ANI STAGIU DE SUBTERAN. CELE DOUO PUNTAJE SE CUMULEAZA SI REZULTA UN PUNCT MEDIU DE PENSIE CARE DE ABIA ACOPERE PMP ACTUAL. E O ABERATIE DEOARECE TOTI CEI CU GRUPA I SI SPECIALA CU PROCENTE DE PESTE 50% IN ACESTE CONDITII, AM COTIZAT 100 PE SUBTERAN LA SALARIU. SA VEDEM CE FACEM CAND PRIMIM NOILE DECIZII, CONSULTAM UN AVOCAT SI DESCHIDEM PROCES IN INSTANTA! | |
|
|
|
12-11-2018 |
 | Vizitator Vizitator |
| Din pacate, atat instantele cat si casele de pensii au nevoie de reglementari foarte clare, care sa le oblige sa decida intr.un anumit fel, altminteri riscam sa pierdem, iarasi. Dupa ce vor incepe recalcularile, in defavoarea celor cu 50%, aproape imposibil sa mai modifici. Treaba asta ar trebui clarificata inainte de aparitia softului de recalculare! | |
|
|
|
12-11-2018 |
 | Vasile Vizitator |
| Recalcularile pe lege 221nu au inceput!S-au recalculat doar pensiile celor care au castigat si apelul de la Alba Iulia si au cerut executarea silita, restul care au castigat prima instanta asteapta, procesele sunt suspendate in apel pentru asteptarea aparitia motivarii 69 de la ICCJ.Se pare ca se doreste amanarea cu cat mai mult a celor ce au muncit in grupa 1 si grupa 2, restul ce se aude pe Tv este intoxicare. Mergeti si intrebati pe la casele de pensii sa vedeti ce raspunsuri ambigue primiti. Mult succes tuturor, lupta nu ste transata inca! | |
|
|
|
12-11-2018 |
| Vasile ai dreptate in ce priveste softurile, in ce priveste recalcularile pe hotarari judecatoresti, au inceput si pentru cei care au castigat in prima instanta, pentru ca hotararile judecatoresti sunt executorii, pentru hotarari definitive eu stiu doar 5 de la Alba Iulia. | |
|
|
|
13-11-2018 |
 | Vizitator Vizitator |
| Dle. Iosifcristi58! Mie nici nu.mi iese punctajul actual! Am 22 ani gr.1 cu peste 50% si inca 12 fara grupa si dupa recalculul cu schema de care spuneti si Dv. pierd vrea 0,3 puncte, deci te pomenesti ca dupa l. 221 tot " crestere" prin "scadere" de pensie o sa fie! Nu o sa luam nici indexarea de anul viitor din septembre!!! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |