|
28-02-2019 |
 | Gabi Vizitator |
| Legea 221 este atacată la Curtea Constituțională. Softu e o scuza si manipularea. | |
|
|
|
28-02-2019 |
 | Ileana B. Vizitator |
| Pai cine a atacat-o si de ce?! | |
|
|
|
28-02-2019 |
 | VIZITATOR Vizitator |
| DOMNULE GABI TE ROG ARGUMENTE CONCRETE PENTRU CE AI SCRIS. | |
|
|
|
28-02-2019 |
 | Gabi Vizitator |
| Verificați saitu Curții Constituționale .Azi am solicitat și la Tribunalu Gorj . A sesizat Curtea de Apel Alba Tribunalu Mehedinți. | |
|
|
|
28-02-2019 |
 | Ssimon Vizitator |
| D-ul Gabi , invata sa scrii si sa te exprimi corect si dupa aceia poti si minti..., | |
|
|
|
28-02-2019 |
 | Ssimon Vizitator |
| D-ul Gabi , invata sa scrii si sa te exprimi corect si dupa aceia poti si minti..., | |
|
|
|
28-02-2019 |
 | Gabi Vizitator |
| Domnule dupa ce verificati va veti convinge. | |
|
|
|
28-02-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Gabi, sunt sesizari la CCR pe legea 263 art 169, ind 1, alin 3, este o solicitare de sesizare a CRR facuta de doamna Sortan, pe langa articolul pe care l-am pomenit mai sus este pomenita si legea 221, o mai fi pomenita legea 221 si in alte sesizari la CCR, legea insa este in vigoare, si daca ar fi sa ne luam dupa minciunile de la Romania tv, cica legea 221 ar produce efecte, decizii... | |
|
|
|
01-03-2019 |
 | Ileana B. Vizitator |
| Dle. Mihai, legea 221 produce efecte pentru cei ce se pensioneaza astazi, in prezent. Ar fi interesant daca stie cineva cum se calculeaza aceste pensii, de ex. la mineri cu subteran, cu 51% subteran, la cat se imparte punctajul total, etc. | |
|
|
|
01-03-2019 |
 | Gabi Vizitator |
| Domnul Mihai verificati sedinta din 28 02 2018 a Curții de Apel Alba unde Doamna Sortan a solicitat sesizarea Curții Europene de Justiție și Curții Constituționale a României. Completu Civil C4 si C6. | |
|
|
|
01-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Santierul munca in zadar ,va agitati degeaba,exersati ,informatie calda si exacta de la casa de pensii gorj,nu au aplicatie informatică pentru aplicarea Legii 221/2018,despre ce vorbiti? Intrăm in luna a VI a de aplicare a legii si nemernicii de la psd fac propaganda ca s-au emis deja decizii de recalculare pe legea 221/2018 si ca de la 1 martie se vor plăti pensiile marite,trezitivă oameni buni, incercati si faceti presiune pe tilharii astia de i-ati ales,nu-i mai lasati sa se inbuibe. Vin alegerile si incearcă sa va prosteasca de data asta prin minciuna. Fiti vigilenti. RTV si presa va indobitocesc. Dati telefoane la casele de pensii si verificati daca nu credeti,lasati discutiile sterile pe forum ,gen cum se calculeaza,nu se calculeaza va spun eu si pun pariu pe ce vreti. | |
|
|
|
01-03-2019 |
 | Petre Vizitator |
| Eu am fost la casa din Petrosani, o doamna mi-a spus ca au soft se fac simulari, apar erori, bla bla, a doua doamna mi-a spus ca n-au aplicatie. Intelege ceva din toate astea daca poti. In ce priveste cele spuse de Gabi, se merge pe sesizarea CCR, dar cum acolo de tov Dorneanu si alti tovarasi, e greu de crezut ca schimbam ceva. Dar atata timp cat exista o speranta, ne agatam de ea. | |
|
|
|
01-03-2019 |
 | VIZITATOR Vizitator |
| Am intrebat la Casa judetiana de pensii Neamt nu au softul informatic pentru recalcularea pe legea 221/2018 . | |
|
|
|
01-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Ați văzut? Vrăjală impuțită de pesedeu mafiot. | |
|
|
|
01-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Domnilor am reusit ,după o jumatate de ora de astsptare la telefon,sa vorbesc cu compartimentul comunicare de la cnpp,nr de telefon 0213169408. Am intrebat daca exista aplicatie pentru legea 221/2018 la vreo casa de pensii,raspuns negativ,am intrebat daca s-a emis vreo decizie de recalculare pe legea 221/2018, raspuns negativ,am intrebat cind incepe de fapt recalcularea pe legea 221/2018, raspuns"nu știm", deci oameni buni despre ce vorbim in momentul de fata? Solutie: faceti cereri de recalculare pe legea 221/ 2018 depunetile la casele de pensii si după termenul legal de asteptare proces pe obligatia de a face cu casa de pendii. | |
|
|
|
01-03-2019 |
 | Petre Vizitator |
| Toate deciziile se elibereaza de catre Bucuresti, casele locale si judetene doar le distribuie, sunt vai steaua lor, plimba niste hartii de ici colea, niste nimeni care si-au gasit un loc de munca. | |
|
|
|
01-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Chiar nu ati inteles nimic. Nu s-au emis decizii de recalculare pe Legea 221/2018,nici la Bucuresti nici in alta parte,aplicatia informatica nu a plecat de la cnpp catre casele de pensii. In rest este manipulare mizerabila si desănțata la rtv si in presa furajata de psd. | |
|
|
|
01-03-2019 |
 | Petre Vizitator |
| Chiar am inteles. N-am zis ca s-au emis decizii ci doar ca Bucurestiul le emite, daca le va emite vreodata pe 221, astia de prin casele din tara plimba niste hartii. Mai sus am spus ca am intrebat la casa din Petrosani, una mi-a zis ca au soft si simulari, alta ca n-au aplicatie. Deci ce n-am inteles? | |
|
|
|
01-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Da domnu,se poate alrfel? | |
|
|
|
01-03-2019 |
 | Adrian Vizitator |
| Pentru Dna Ileana B. Daca ati fost pensionata pe L. 19/2000, punctajul total rezultat in urma recalcularii cf art 169/1 se va imparti la 20 .Punctajul suplimentar pe care l-ati primit la recalculare ,a fost stabilit cf cu procentul de subteran.In rest la casa de pensii Valcea ,azi nu este soft de aplicare a L. 221/2018 | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |