|
02-03-2019 |
 | Ileana B. Vizitator |
| Multumesc de raspuns dle. Adrian! Sunt de acord ca la rtv sunt tratate execrabil problemele legislatiei pensiilor. Dar de ce nu se dezbat corect aceste aspecte la restul televiziunilor! Cu politicieni competenti din opozitie!? Eu asta nu inteleg, tot o dam cu psd si cu rtv, foarte bine, dar de ce nu ies ceilati sa clarifice pe alte televiziuni!? Cred ca nu le pasa de pensionari, ba ii doare exact in cot! Ne-ar impinge peste pervaz, ca pe toti batranii. | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Ssimon Vizitator |
| Oameni buni, legea 221 se va aplica ptr toata lumea,cu totii suntem nerabdatori ,dar asteptati sa se aprobe bugetul pe 2019 si atunci vor fi bani,pana atunci asteptati decizia CCR PE 6 MARTIE va face lumina si cu ajutorul lui d-zeu se va aproba. NU va mai luati dupa tv si presa e totusi campanie electorala. | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Petre Vizitator |
| Domnule Ssimon, pensionarii n-au nici o treaba cu bugetul contestat la CCR, este contestat bugetul de stat, noi pensionarii suntem pe bugetul de asigurari sociale, asta este aprobat. Faceti diferenta intre bugetul de stat si cel de asigurari sociale unde intram noi pensionarii. Intrebati-l pe tov Budai cum sta treaba cu legea 221, vad ca de ceva timp tace. Doamna Ileana ii cearta pe cei din opozitie, ca nu vin cu explicatii, pai e treaba celor de la guvernare si a CNPP sa dea lamuriri in ce priveste legea 221 si in general sistemul de pensii. | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Asteapta sa iasa de la ccr noua lege a pensiilor si sa abroge tot ce este de recalculat. Ne vor recalcula pe legea nouă. Punem pariu? | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Adrian Vizitator |
| Va rog sa numiti cel putin 5 politicieni competenti din opozitie, dar argumentat | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Petre Vizitator |
| Nu stiu cui si de ceri mata un top al celor din opozitie, aici nu era vorba despre asa ceva, dar poate ne prezinti un top 5 politicieni competenti de la putere, dar argumentat. | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Ssimon Vizitator |
| Numai scrieti prostii si dezinformati sarmanii pensionari . NU sunt bani pna la aprobarea bugetului,indiferent ce minister trebuie sa se alimenteze de acolo . | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Petre Vizitator |
| Mata dezinformezi, pune mana de citeste care e bugetul de stat si care e bugetul asigurarilor sociale. Ai sa te dumiresti ca bugetul asigurarilor sociale, unde intram noi pensionarii, este aprobat. Ca nu sunt bani este adevarat, banii se iau din viitor, dupa PSD potopul, dar asta e alta poveste, platesc copii si nepotii. Mai lasa mata dezinformarile Romania tv si Antena 3. | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Nene nu ințelegi ca chestia cu bugetul si ccr e vrajala? Bugetul asigurarilor sociale e bugetul de pensii si nu a fost contestat nicaieri. Nu vor sa recalculeze fiindca sult tilhari ,nici betiul de basescu nu s-a atins de bugetul asigurarilor sociale si atentie ca au intrat politrucii pesedisti pe forum si intocsica pensionarii. Deci buget este,vointa si putinta nu este. | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Domni pensionari sunt invitati astazi la ora 18,45 la rtv la spalat de creiere,sa fie toti prezenti fiindca cretuleasca da deciziile recalculare pe L221/2018 in direct si mai vine si oligofrenul de budău de la minister sa zica ceva de parintii si bunicii nostrii. Prezenta obligatorie. | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Cine nu este prezent va fi mincat! | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Petre Vizitator |
| Iarasi vor vorbi doua ore si nu spun nimic. In rest va fi un vaiet general, n-au buget ca l-a contestat Johanis, ei stiu bine ce pensionarul nu intelege diferenta intre bugetul de stat si cel de asigurari sociale. Si evident la final, ne vor asigura a nu stiu cata oara, ca nici o pensie nu scade. | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Aristica Vizitator |
| Ați făcut din acest forum o bătaie de joc, vorbiți numai la mișto, înafara de domnul Carp, domnul Ipate și încă câțiva care spun lucrurilor pe nume,alți aduc jigniri și tot feluri de contraziceri nimic concret ce ne interesează.O zi bună să aveți | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Nea Aristica am auzit ca ti-au calculat pensia pe sentinta in care ai cistigat marirea cu 50% a punctajelor din gr. I si cu stagiu complet de cotizare de 20 de ani si casa de pensii te-a pus in plata si cu banii din 2016 sau ma insel? Domnu Carp face calcule. Ti-am suparat tilharii pesedei? | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Aristica Vizitator |
| Domnul Paul vorbești numai prostii, nu am câștigat cu stagiul de 20 ani căci eu sunt pe altă lege ,și aștept ca ceilalți recalcularea pe legea 221, dacă te-ai simțit cu musca pe căciulă înseamnă că ești unul care ai stricat acest forum.O zi bună. | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Rectific, stagiu complet de cotizare de 25 de ani pe legea 226 de la UM Sadu. Pe L221 stai blînd ca nu pupi mata in viata asta,eventual la urmatoarea reincarnare. Îateles? | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Aristica Vizitator |
| Înseamnă că și dumneavoastră stimate Domn Paul beneficiați de aceleași recalculări.O să vă anunț când voi primi decizia, stați liniștit și batjocoriți in continuare pensionarii | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Petre Vizitator |
| Domnule Aristica, o mai luam si noi razna, eu nu-i pot intelege pe oamenii care de 3 ani sunt mintiti de PSD dar ei poarta razboi cu opozitia, seara stau cu nasul in Antena 3 si Romania tv, apoi vin aici si bat campii, nu pricep ce e cu bugetul de stat si ce e cu cel de asigurari sociale, care e contestat si care nu. Guvernul intr-o zi a venit cu hg 291 dar ii trebuiesc ani sa-si indrepte magaria, cum se numeste asta? Mai apare cate un nene care vrea top ale politicienilor competenti din opozitie, eu constat ca politicienii de la putere ne fac viata creata. Oricat de putin instruit ai fi, vine un moment cand ar trebui sa-ti dai seama cine umbla cu minciuna. | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Iosif Vizitator |
| stimati prieteni,nu va mai suparati . Bugetul a fost respins in totalitate la CCR. a declarat chiar Basescu ca este un caz unic ,cand un presedinte de tara blocheaza bugetul in totalitate .Sa revenim la ale noastre cu recalcularile pe legea 221/2018,nu stiu cat mai pot minti cei de la romania tv,o tin tot timpul cu dublari ,cu manipulari, ministrul muncii din ultimele declaratii a spus ca la sfarsitul lunii martie vor aparea primele decizii,iar banii dupa 15 aprilie 2019.multi colegii de-ai nostri au dat telefon la casele de pensii care confirma ca nu au primit softul . bunicii si bunicutele trebuie sa mai astepte in timp ce ministrul muncii spune tot timpul ca ara 12 luni la dispozitie.sunt multi pensionari iesiti la pensie in 1990-2001 ,care si-au dat duhul in asteptarea punerii in practia a unei legi de catre incompetenta unor functionari bine platiti din guvernul Romaniei! | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Petre Vizitator |
| Nene Iosif, este contestatla doar CCR bugetul de stat, atat, bugetul asigurarilor sociale este la promulgare, din 20 februarie, presedintele are 20 de zile la dispozitie sa-l promulge, probabil ca saptamana asta il promulga. Sunt doua legi diferite, legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale. Intra si mata pe saitul camerei deputatilor si te convingi, e asa de simplu, dar mata preferi sa vii cu minciuni de la Basescu. Ce dracu fratilor, e asa de greu sa ne informam? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |