|
19-06-2019 |
 | Corneliu f.
|
| Foarte bine, pentru noi (minerit şi radiaţii), nu este o tragedie chiar dacă pică şi în C. Deputaţilor. Iar cei care au crezut că aceste drepturi li se cuvin (nu trebuie să fie recunoscători şi să lupte pentru ele), vor vedea ce li se cuvine – nişte plăcuţe suedeze | |
|
|
|
19-06-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| F.C. "niste placute suedeze" merita cei din minerit si radiatii, am inteles eu gtesit ? Daca lg. va trece, punctajele nu se vor mai impartii la 15 sau 20 ci la 25, deci pensiile vor fi diminuate, nu majorate potrivit MM, nu este o tragedie potrivit dv. ? | |
|
|
|
19-06-2019 |
 | Corneliu f. Vizitator |
| Speranţa Aţi înteles greşit, noua lege ne face rau, dar lucrurile de obicei se rezolvă, să ajungem până atunci, întotdeauna există o s(S)peranţă pentru mai bine. Dacă nu se adoptă legea, cel mai mult au de pierdut cei din condiţiile de muncă normale. Detest însă ingratitudinea şi indolenţa, adică să-l scuipi exact pe cel care ţi-a dat (bineînţeles nu de pomană) dar fiţi sigură că cei care vor veni tot vor fura, dar gândindu-se doar la ei. | |
|
|
|
19-06-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| FC citez; "Daca nu se adopta legea, cel mai mult au de pierdut cei din conditiile de munca normale". Mesajul dv. confirma ca nu am inteles gresit, si dv. nu sunteti miner, cum ati afirmat. | |
|
|
|
19-06-2019 |
| Speranţa Sunt la radiaţii Zona 1 - 15 ani şi am cel mai mult de pierdut. | |
|
|
|
19-06-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| A fost respinsa lg. bucurativa. | |
|
|
|
19-06-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Nu ati beneficiat de scc de 15 ani ? | |
|
|
|
19-06-2019 |
| Speranţa Ba am beneficiat şi beneficiez, am şi proces pe legea 192/2015, dar cu legea nouă a pensiilor pierd în jur de 40%. Dar nu-mi fac probleme, se păstrează punctajul cel mai favorabil, dar cei care se vor pensiona din 2021 încolo vor avea de suferit. Să ajungem până atunci, sunt sigur că se va găsi o rezolvare. | |
|
|
|
20-06-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| FC Sintagma, "Se pastreaza punctajul cel mai favorabil" este o hotie, pentru ca nu veti mai primi nici o majorare pana nu vor fi recuperati cei 40%. Majorarile viitoare se vor adauga la pensia diminuata, recalculata, nu la cea aflata in plata, ati inteles ? | |
|
|
|
20-06-2019 |
 | Vasile L. Vizitator |
| Hai sa nu mai patinăm fara rost! Noua lege a pensiilor este un dezastru pentru noi, cei cu grupe de munca, deci clar că trebuie să ne bucurăm că nu va trece, cel puțin în această formă. Ori sa fie modificate condițiile ce ne privesc, ori mai bine sa rămână pe reanalizare! Creșterile la grupa normala sunt enorme, fondurile necesare vor fi o mare problema!!! | |
|
|
|
20-06-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| V.L. Argumentati unde am patinat ? In rest mesajul dv. este drept. | |
|
|
|
20-06-2019 |
 | Vasile L. Vizitator |
| Nu am vrut sa supar, Speranța! Ziceam că nu are rost sa tot dezbatem despre prostia asta de noua lege, care oricum va cadea, dintr-un motiv sau altul! Acuma trebuie sa intre în acțiune asociațiile de pensionari din minerit și parlamentarii care spun că vor să ne ajute! | |
|
|
|
20-06-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Acest forum ptr. dezbateri este si multumim administratorului. Dezbaterea are rost, sperand ca cei de buna credinta vor respecta propriile legi si hotarari, lasand gr. de munca asa. In 90 era scris peste tot "Petre Roman nu fi prost lasa pretul cum a fost", n-a ascultat si jos a fost dat. | |
|
|
|
21-06-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Dle Corneliu Pentru mine sunteti un super erou in viata,lucrand in minerit si radiatii pentru a va intretine familia. Va doresc sanatate si viata lunga. | |
|
|
|
21-06-2019 |
 | Corneliu f.
|
| D-nă. Speranţa, Vă mulţumesc mult pentru urări, dar nu sunt deloc un erou. Cu toate acestea sunt onest: am lucrat în radiografie industrială, unitate nucleară de gradul III. Am lucrat cu container cu sursă de Cobalt 60 – 100 Ci, înveliş de uraniu sărăcit, şi Ir. 192 atât în interiorul cât şi în exteriorul unităţii nucleare (la căţărat pe intalaţii). Pensia mi-am câştigat-o după 2 ani de procese, cu angajatorul şi CJP. Vă doresc toate cele bune, atât D-vs. cât şi celor la care tineţi. Pensie bună şi îndelungată,fără reparaţii! | |
|
|
|
21-06-2019 |
 | Teo Teo Vizitator |
| Au primit decizii cei care au lucrat în anii 2009 care au lucrat la magazia de salopete (iMR)Crucea și eu am ieșit subteran cond.speciale uraniu și nu am primit nici o decizie pe nici o lege nici 192 nici 221? | |
|
|
|
22-06-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Teo Dex, Speranta, sentiment de incredere in realizarea unei actiuni, in indeplinirea unei dorinte. Ajuta, impotriva umilintelor. | |
|
|
|
22-06-2019 |
 | Teo Teo Vizitator |
| |
|
|
22-06-2019 |
 | Vizitatori Vizitator |
| "Speranța" se dorește un fel de moderator, cu "texte" pentru fiecare, cu taxări, etc. Ar fi utile discuții concrete și tehnice-legale nu povești de adormit pensionarii!(chiar daca nu am nimic cu ce scrie, considerații generale nevinovate, dar bate apa'n piua). | |
|
|
|
22-06-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Speranta nu ma lasat sa mor din cauza diminuarii pensiei, recalculata din 2005. Am supravietuit datorita instantelor de buna credinta, si le multumesc. Altii n-au avut norocul meu. Nu va grabiti cu aprecieri gresite. Va multumesc. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |